Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص جراحی دهان، فک و صورت با اشاره به اینکه صدا‌های فکی عمدتاً نشانه تومور نیست، گفت: عمده علت این صدا‌های مفصلی، وراثت، تصادفات، اختلالات عضلانی، ضربه و اکلوژن بیمار است که این مشکل می‌تواند مقدمه اختلالاتی همچون سائیدگی مفصل و دررفتگی آن باشد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، متخصص جراحی دهان، فک و صورت با اشاره به اینکه صدا‌های فکی عمدتاً نشانه تومور نیست، گفت: عمده علت این صدا‌های مفصلی، وراثت، تصادفات، اختلالات عضلانی، ضربه و اکلوژن بیمار است که این مشکل می‌تواند مقدمه اختلالاتی همچون سائیدگی مفصل و دررفتگی آن باشد؛ لذا درمان به موقع و تشخیص آن بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 محمدعلی آسایش، متخصص جراحی دهان فک و صورت در آستانه برگزاری هفدهمین کنگره جراحان دهان فک و صورت در ارتباط با برگزاری سمپوزیوم محققین جوان اظهار داشت: نهمین کنگره ایمپلنت خلیج فارس و هفتمین سمپوزیوم محققین جوان همزمان با هفدهمین کنگره جراحان دهان فک و صورت برگزار می‌شود و تمام دانشجویان و رزیدنت‌های تخصصی دندانپزشکی و پزشکی می‌توانند در این برنامه شرکت کنند.

وی افزود: بیش از ۴۰۰ عنوان مقاله و پوستر به دبیرخانه کنگره ارسال شده است که رقم بسیار قابل توجه و بی سابقه بوده است که نشان از جایگاه بسیار خوب کنگره بین المللی جراحان دهان فک و صورت دارد.

دبیر علمی هفتمین سمپوزیوم محققین جوان ادامه داد: همه مقالات در جلسه داوری توسط اساتید برجسته و صاحب‌نظر مورد بررسی قرار گرفته و ۵۰ مورد از آن‌ها به صورت سخنرانی در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در هتل المپیک ارائه خواهد شد. همچنین حدود ۱۵۰ پوستر به صورت الکترونیک در دو روز با زمانی معادل ۲۴ ساعت ارائه اختصاص به ارائه پوستر خواهد شد.

این عضو هیات علمی دانشگاه گیلان در ارتباط با بیشترین علت مراجعه به این جراحان اظهار داشت: به دلیل گستردگی رشته و همپوشانی آن با رشته‌های تخصصی گوش و حلق و بینی و پلاستیک میزان مراجعات بسیار بالا و به دلایل مختلف است، ولی برخی از مراجعات مثل اختلالات مفصلی به صورت اختصاصی توسط جراحان دهان فک و صورت مورد بررسی و درمان قرار می‌گیرد.

دکتر آسایش با اشاره به اینکه درگیری مفصلی یکی از مواردی به شمار می‌رود که توسط متخصصین جراحی دهان، فک و صورت مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: این مسئله درمان‌های متفاوت دارویی و جراحی را اعم از ساده و پیشرفته در برمی‌گیرد و درگیری مفصلی می‌تواند سبب ایجاد صدا و درد فک در هنگام غذا خوردن یا صحبت کردن شود. تصوراتی همچون صحبت کردن بیش از اندازه و یا خوردن غذا‌های سفت به عنوان علل صدا‌های فکی باور‌های غلط رایج در سطح جامعه است..

جراح دهان فک و صورت گفت: نقص مادرزادی در استخوان‌ها و عضلات ناحیه فک، ضربات دوران کودکی، شکستگی‌ها، سن و همچنین تصادفات از علل ایجاد درد مفصل به شمار می‌رود که در صورت بی‌توجهی می‌تواند به سبب دررفتگی فک و دیگر مشکلات مفصل گیجگاهی شود..

وی خاطرنشان کرد: صدا‌های ناحیه فک معانی و تفاسیر مختلفی دارد و از طیف ساده تا گسترده را شامل می‌شود که درمان‌های مختلفی را به همراه دارد، ولی آنچه حائز اهمیت بوده این است که افراد در صورت مواجهه با این صدا‌ها در ناحیه فک آن را جدی گرفته و حتما به جراح دهان، فک وصورت مراجعه کنند، زیرا تشخیص و درمان به موقع بسیار حائز اهمیت است و از مشکلات آتی جلوگیری خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشانه تومور تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۸۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با قطع سامانه بیمه سلامت خدمت به بیمه‌شدگان خللی ایجاد نکرده است

 مشکل قطعی نسخه الکترونیک سامانه بیمه سلامت که از تاریخ ۲۶ فروردین سال جاری ایجاد شده است و برای مراجعین و بیماران که تحت پوشش بیمه سلامت هستند؛ باعث سردرگمی و گاها ایجاد هزینه مضاعف شده است.

در این خصوص یکی از بیماران که برای ارائه خدمات درمانی به بیمارستان مراجعه کرده بوده‌اند، بیان کرد: صبح روز شنبه به  بیمارستان مراجعه کردم و چون سامانه بیمه سلامت قطع بود پزشک نتوانست نسخه داروهایم را در سیستم وارد کند و من مجبور شدم به دلیل بیماری و دردی که داشتم نسخه آزاد بگیرم و این مشکل باعث هزینه زیادی برای من شد.

وی افزود: در این خصوص به کارکنان بیمارستان و رئیس بخش داخلی بیمارستان مراجعه کردیم ولی  اظهار داشتند باید با بیمه سلامت هماهنگ کنید و گفتند برای حل این مشکل بیمارستان هیچ تعهدی ندارد و به بیمه سلامت مراجعه کنید.

حسین کوهکن، رئیس اداره نظارت و ارزشیابی اداره کل بیمه سلامت استان بیان کرد: موضوع نسخه‌نویسی الکترونیکی در کشور از دی ماه ۱۴۰۰ برای عام و به صورت فراگیر برای تمام مردم اعلام شده و قبل از دی ماه هم یک سال و نیم تلاش برای پایداری این طرح در استان انجام شده است.

وی افزود: قطعی اینترنت یا کندی اینترنت یا ایجاد شرایط اضطراری این‌ها از مجموعه عوامل ایجاد شرایط اضطراری هستند؛ شرایط اضطراری در دو صورت زرد و قرمز است که در این شرایط اطلاع‌رسانی می‌شود.

رئیس اداره نظارت و ارزشیابی اداره کل بیمه سلامت تصریح کرد: در شرایط اضطرار زرد که اکنون در آن قرار داریم در این خصوص جلساتی با انجمن‌های داروسازان استان، موسسات تشخیصی و درمانی طرف قرارداد، دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان‌های سطح استان و مراکز پاراکلینیک انجام شده است و علاوه بر ارسال نامه، سرکشی مداوم و نظارت و رفتن به این موسسات در راستای پدافند غیرعامل در شرایط اضطراری صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در روز جمعه با مسئولان بیمارستان نبی اکرم (ص) به همراه کارشناسان مسئول نسخه الکترونیکی، معاونت‌های کل سلامت و با حضور رئیس بیمارستان و مسئولان نشستی داشتیم و این شبیه سازی مانور را به آنها اعلام کردیم.

کوهکن اظهار کرد: همچنین به بیمارستان‌های امام علی (ع)، بیمارستان علی اصغر (ع)، بیمارستان بوعلی این شرایط اضطراری را شبیه‌سازی کردیم و جلسه گذاشتیم مخصوصاً در بیمارستان امام علی (ع) که قطب بیمارستان استان است.

وی در خصوص اقدامات و تمهیدات که در راستای شرایط اضطرار انجام داده‌اند، افزود: طرح شرایط اضطرار را برای دانشگاه زابل، دانشگاه ایرانشهر و دانشکده چابهار هم ابلاغ کرده و نسخه‌های چاپی را در اختیار این حوزه‌ها در سرتاسر استان قرار داده‌ایم و برای تمام اقدامات خود مستندات داریم.

کوهکن خاطرنشان کرد: با قرار دادن کارشناسان بیمه سلامت که مقیم در بیمارستان هستند با در اختیار دادن نسخه چاپی جایگزین نسخه الکترونیکی و با ایجاد نشست‌ها و جلسات متعددی با شرکای کاری خود و متولیان بزرگ که همان علوم پزشکی و بیمارستان‌ها که سهم بسزایی در این جریان دارند برای رفع مشکل بیمه شدگان اقدام نماییم.

شرایط اضطرار به تمام مراکز و موسسات درمانی ابلاغ شده است

حسین سرحدی، معاون بیمه و خدمات سلامت سیستان و بلوچستان بیان کرد: از دی ماه ۱۴۰۰ طرح نسخه‌های الکترونیکی به صورت قانونی اجرا می‌شود و اگر در شرایط مانند: قطعی برق، سیل، زلزله، قطع اینترنت و یا بروز رسانی سامانه قرار بگیریم در این صورت نسخه‌های الکترونیکی را در اختیار نداریم؛ در همین خصوص شورای عالی بیمه تدابیری اندیشیده است و یک دستورالعملی تحت عنوان دستورالعمل فرمت کاغذی یکسان برای ارائه خدمات در شرایط اضطرار در تاریخ ۲۷ تیر ۱۴۰۲ ابلاغ کرده است.

وی در خصوص متولی اعلام شرایط اضطرار افزود: وزارت ارتباطات متولی این امر است و در مکان‌هایی که اینترنت ناپایدار و یا قطعی برق داشته باشیم که در واقع به زیرساخت‌ها مشکل ایجاد شده باشد در این صورت شرایط اضطرار توسط وزارت ارتباطات اعلام و سازمان بیمه سلامت موظف به اجرای دستورالعمل است.

معاون بیمه و خدمات سلامت استان تصریح کرد: سازمان بیمه سلامت وظیفه دارد اطلاع رسانی را به تمام مراکز درمانی و خدماتی مانند: بیمارستان‌ها، پزشکان، مراکز پاراکلینیک، داروخانه‌ها انجام دهند و شرایط اضطرار را برای این موسسات تعریف کنند.

وی ادامه داد: در خصوص شرایط اضطرار کلاس‌های توجیه آموزشی برای کارکنان این موسسات انجام شده که شرایط اضطراری در ۷۲ ساعت اول چه شرایطی دارد و اگر  شرایط بیشتر از ۷۲ ساعت به طول بکشد چه اقداماتی را برای رفاه حال بیمه شدگان باید انجام دهند.

سرحدی اظهار کرد: سازمان‌های بیمه‌گر این دستورالعمل را به مجموعه‌های استانی ابلاغ کرده‌اند و ما این فرمت کاغذی یکسان را چاپ کرده‌ایم و به صورت نسخه‌های چاپی در اختیار داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها قرار داده‌ایم و حتی اگر مراکز خدمات درمانی و موسسات دولتی، غیردولتی و خصوصی این نسخه‌های چاپی را در اختیار نداشته باشند؛ می‌توانند پس از انجام استحقاق سنجی از طریق کد دستوری ستاره ۱۶۶۶مربع که پوشش بیمه افراد است و در صورت اطمینان از اعتبار بیمه‌ای تجویز را به صورت کاغذی و با درج عنوان قطعی سامانه در نسخه خودشان «پزشک معالج» با نوشتن کد ملی، سن، جنس، شماره موبایل، تاریخ مراجعه آن این نسخه را در اختیار بیمه سلامت قرار دهند و اداره کل بیمه سلامت است هزینه سهم سازمان بیمه را پرداخت کند.

معاون بیمه و خدمات سلامت استان در خصوص شرایط اضطرار که شورای عالی بیمه ابلاغ کرده است تشریح کرد: سازمان بیمه سلامت با تمام مراکز و موسسات خدمات درمانی مانند: بیمارستان‌ها، انجمن داروسازان، دانشگاه‌ها، داروخانه، آزمایشگاه‌ها هماهنگی‌های لازم را برای ایجاد کلاس‌های آموزشی و توجیهی برای کارکنان و پرسنل خود انجام داده است و حتی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مکتوبی برای آنها فرستاده شده و آنها موظف شده‌اند در جهت ایجاد شرایط اضطرار به مردم خدمت دهند.

وی در خصوص تاریخ دقیق تشکیل کلاس‌های توجیهی برای مراکز و موسسات درمانی افزود: در تاریخ ۲۴ دی ماه  ۱۴۰۲ این کلاس‌های توجیه و آموزشی توسط بیمه سلامت برای موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت استان انجام شده است در این خصوص تعهدات اداره کل بیمه سلامت استان و یک سری تعهدات مراکز طرف قرارداد دارند؛ وظیفه مراکز و یا موسسات خدمات درمانی این است که در چهارچوب ضوابط بیمه به مردم خدمت بدهند و ما هم هزینه سهم سازمان بیمه را به مراکز طرف قرارداد پرداخت کنیم.

سرحدی با بیان اینکه علت قطعی سامانه بروزرسانی است، عنوان کرد: از تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ اختلال و مشکل در سامانه بیمه سلامت به دلیل به‌روزرسانی و ارتقای کیفیت این سامانه ایجاد شده است و سازمان بیمه سلامت استان این موضوع را به تمام مراکز درمانی مانند بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها، رادیولوژی‌ها، مراکز پاراکلینیک به صورت پیامک از طریق سامانه پیامکی ۱۶۶ اطلاع‌رسانی کرده است.

 وی خاطر نشان کرد: بیمه سلامت استان به صورت حضوری هم  اعلام کرده است پزشکان، موسسات تشخیصی درمانی طرف قرارداد، داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک تا زمان رفع مشکل و اتصال سامانه نسخه الکترونیک می‌توانند با ارائه خدمات از طریق نسخه کاغذی اقدام نموده و بیماران را پذیرش کنند تا مشکل برای بیمه شدگان در خصوص دریافت خدمات با پوشش بیمه ایجاد نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • این نشانه های بدنی می گوید سلامت تان به خطر افتاده است
  • امیدواریم عملیات وعده صادق مقدمه پیروزی نهایی اسلام و مسلمین باشد
  • توانمندسازی محلات شهر صرفا ایجاد اشتغال نیست
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • علت سنگ کیسه صفرا چیست؟ + علائم
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند
  • با قطع سامانه بیمه سلامت خدمت به بیمه‌شدگان خللی ایجاد نکرده است
  • علت عجیب کهیرهای پوستی
  • خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گشایش یافت
  • عملیات وعده‌ صادق مقدمه پایان دادن به رژیم صهیونیستی است