Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@17:17:00 GMT

اقتصاد مقاومتی در دهه پنجم انقلاب

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۸۵۱۸

اقتصاد مقاومتی در دهه پنجم انقلاب

روزنامه زردکوه در شماره 1398 این نشریه در مطلبی با عنوان اقتصاد مقاومتی در دهه پنجم انقلاب به تبیین بیانیه مقام معظم رهبری برای ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی پرداخته است.

در بخش هایی از این مطلب آمده است: پس از برگزاری باشکوه و غرورآفرین چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری با صدور بیانیه «گام دوم» مانیفست ورود به دهه پنجم انقلاب را طی هفت فصل ترسیم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در فصل سوم بیانیه به مساله اقتصاد مقاومتی اشاره شده و آمده است: «مهمترین، نگاه به خارج و نه به توان ظرفیت داخلی، استفاده اندک از ظرفیت نیروی انسانی کشور، بودجه بندی معیوب و نامتوازن و سرانجام عدم ثبات سیاست های اجرایی اقتصاد و عدم رعایت اولویت ها و وجود هزینه های زائد و حتی مسرفانه در بخش هایی از دستگاه های حکومتی است. راه حل این مشکلات، سیاست های اقتصاد مقاومتی است که باید برنامه های اجرایی برای همه بخش های آن تهیه و باقدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیت در دولت ها پیگیری و اقدام شود.»
نکته ای که در بیانیه گام دوم از جایگاه بسیار مهمی در حوزه اقتصاد برخوردار است، استفاده از ظرفیت جوانان برای پیشرفت و بهبود اوضاع معیشتی و رفاهی کشور است. غرب با بمباران تبلیغاتی می کوشد از ظرفیت جوانان کشور برای تخریب ایران اسلامی استفاده کند و با ترویج تجمل گرایی، آنها را به سمت کسب سودهای حداکثری از طریق نامشروع و غیرقانونی تشویق کند.
باید تا زمان از دست نرفته این موانع را برطرف کرد و زمینه بهره برداری از توان جوانان را بصورت منظم و سیستماتیک فراهم کنیم. از ظرفی ضرورت دارد که پویشی برای ورود مدیران جوان به عرصه های کلان صورت گیرد و مدیران فرسوده، کم رمق و خسته جای خود را به جوانان خوش فکر، بانشاط، باانگیزه و انقلابی بدهند.
7363/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی نشریات محلی چهارمحال و بختیاری اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۸۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی را کاهش دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده امروز در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی ونظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر ازکشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.

وی، با بیان این نکته که باید بتوانیم ظرفیت‌های دریایی را نقد کنیم، عنوان کرد: باید برنامه‌ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریا محور در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی انجام شود چراکه اعتقاد دارم بدون توجه به ظرفیت‌های دریایی کشور، ایجاد چنین تمدنی آسان نیست. نمی‌توان تمدن نوینی را بدون توجه به ظرفیت‌های دریا ایجاد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.

وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری وحمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • امیدواریم پنجم اردیبهشت سرآغاز پیشرفت فوتبال ایران باشد
  • پنجم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت نخستین فرمانده سپاه یزد
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح