Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مومیوند، فرماندار تویسرکان همچنین از بازسازی و مرمت مدارس حتی در دور افتاده ترین مناطق شهرستان خبر داد و اظهار داشت: مرمت مدارس استان در اولویت کاری قرار گرفته و تسهیلاتی نیز در این زمینه در نظر گرفته شده است.

وی به سیاستهای کشاورزی در راستای مقابله با بحران کم آبی هم اشاره کرد و ادامه داد: توسعه کشت گلخانه ها از ۲ هکتار سال ۹۴ به ۲۰ هکتار در سال ۹۶ ، کاهش تولید محصولات پر آب بر همچون خیار و گوجه فرنگی و کشت کلزا از ۳۰ به ۶۰۰ هکتار در این راستاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار تویسرکان اجرای طرح ملی سرشاخه کاری را با دو هدف سرمازدگی و افزایش تولید از مهم ترین اقدامات سالهای اخیر برشمرد و گفت : پارسال ۲۰ هزار پیوند سرشاخه کاری انجام شد و امسال هم ۱۵۰ هزار مورد انجام شده است و یک باغ مادرهم ایجاد شده که در سالهای آینده ثمر آنرا خواهیم دید.

مومیوند کاهش مهاجرت از شهرستان ، تحصیل ۳ هزار دانشجو ، بهره مندی همه روستاها از نعمت برق ، گاز ، تلفن و جاده آسفالته را از جمله اقدامات دولت در سالهای گذشته برشمرد.

وی همچنین افزود : ۴ هزارو۷۳۰ کارگاه مبل و منبت داریم و امسال ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات به آنها پرداخت شده است.

این مقام مسئول ادامه داد : در یک و نیم سال گذشته ۱۶ خانه بهداشت و ۸ مرکز جامع سلامت ایجاد شده و همه خانه های بهداشت هم مرمت شده و ۴ خانه بهداشت هم در شهر تویسرکان فعالند.

فرماندار تویسرکان با اشاره به زیرساخت های انجام شده در سالهای اخیر گفت : همین امر موجب افزایش حضور گردشگرا به شهرستان شده است به طوری که در عید نوروز سال ۹۶ ، سه هزار نفر و نوروز امسال ۱۰ هزار نفر اسکان داده شدند.

انتهای پیام/ د

تویسرکان مدرسه نفت سوزی ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گواهی صرفه‌جویی، بهار در بورس عرضه می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، تعویض بخاری‌های فرسوده یا رده‌پایین در کشور از این جهت اهمیت دارد که طبق گفته کارشناسان حوزه انرژی، افت فشار پارس جنوبی که ۵۰ درصد گاز مورد نیاز کشور را تامین می‌کند از سال ۱۴۰۴ شروع خواهدشد و این درصورتی است که طبق گفته مسئولان شرکت ملی گاز در کشور بیست میلیون بخاری فرسوده یا رده پایین وجود دارد که دو برابر استاندارد گاز مصرف می‌کنند.

به منظور کاهش مصرف گاز وسایل گرمایشی در فصل سرد سال، ساجد کاشفی، سرپرست مدیریت انرژی و کربن شرکت‌ملی‌گاز از تعویض چهار میلیون بخاری توسط این شرکت خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی شده بود تا در پنج استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کرمانشاه و همدان ده هزار بخاری با رده A و B جایگزین بخاری‌های فرسوده یا با باراندمان پایین شود، اما به دلیل محدودیت‌هایی که مبحث ۱۷ مقررات ساختمان در نصب این بخاری‌ها به وجود آورده بود، از این تعداد فقط چهار هزار عدد بخاری تعویض شد.

همچنین به منظور افزایش بهره‌وری انرژی در کشور، شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۱ طرحی را تصویب و شرکت ملی گاز را موظف کرد، طی پنج سال، چهار میلیون و صدهزار بخاری رده A و B را در کشور جایگزین بخاری‌های با بهره‌وری پایین کند.

سرپرست مدیریت انرژی و کربن شرکت ملی گاز درباره این مصوبه می‌گوید: شرکت ملی گاز اسامی مشترکانی که باید بخاری آنها تعویض شود را در اختیار سرمایه‌گذار می‌گذارد و به ازای هر بخاری رده A و رده B که جایگزین شود، ۴۶۶ و ۳۷۸ مترمکعب گواهی صرفه‌جویی صادر و در اختیار سرمایه‌گذاران می‌گذارد، آن‌ها می‌توانند یا این گواهی‌های صرفه‌جویی را در بورس انرژی بفروشند و یا معادل فیزیکی گاز را تحویل بگیرند.
 
با وجود این طرح، اما سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگانی مانند آقای اصغر امینی از وجود متقاضی و نقدشدن این گواهی‌های صرفه‌جویی اطمینان ندارند.  

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در مقابل ساجد کاشفی درخصوص راهکار‌های شرکت ملی گاز برای فروش این گواهی‌ها می‌گوید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

طبق گفته سرپرست مدیریت انرژی شرکت ملی گاز اگر هم این گواهی‌ها در بورس انرژی به فروش نرسد:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی در پایان، ضمن بیان اینکه اعتبار حساب‌بهینه‌سازی نیز از طریق منابعی، چون جرایم حاصل از سوزاندن گاز فلر توسط صنایع تامین می‌شود، گفت: طبق ضمانت‌های اجرایی که در بورس انرژی دیده شده اگر شرکت ملی گاز  به هر دلیل نسبت به تحویل گاز صرفه‌جویی شده اقدامی نکند جریمه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود
  • مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • بازیکن استقلال نباید در تیم ملی بازی می کرد | کاری که انجام شد واقعا خنده دار بود
  • کلنگ زنی ۳ مدرسه در شهرستان کهگیلویه انجام شد
  • ساوت‌گیت: بلینگام همیشه تیتر یک است
  • اولین گواهی صرفه‌جویی، بهار در بورس عرضه می‌شود
  • برنامه آموزش و پرورش برای استخدام ۷۲ هزار معلم جدید/امسال کتاب‌های پایه اول تغییر می‌کند
  • توقف مازوت‌ سوزی در نیروگاه شازند
  • توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه شازند