Web Analytics Made Easy - Statcounter

افراسیابی با اشاره به اقدامات استان یزد در زمینه فناوری طلاعات و ارتباطات گفت: یزد می تواند پایتخت سواد رسانه ای و اطلاعات ایران در سال ۱۴۰۰ باشد.

محمد صادق افراسیابی، معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه یازدهمین نمایشگاه کتاب یزد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، گفت: مرکزی فناوری اطلاعات از سال 86 با هدف توسه و ساماندهی فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال به خصوص فرهنگی و هنری تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مهمترین فعالیت های ما مجوز نشر دیجیتال، نشر برتر و همراه هوشمند است که اخیرا معاونت کسب و کارها نیز در این راستا تشکیل شده است.

افراسیابی ادامه داد: ما تلاش داریم که از نمایشگاه های خارجی برای توسعه صادرات و فناوری های نوین استفاده کنیم و در این زمینه نیز با برگزاری دوره های آموزشی، به اصزلاح ماهیگیری را به کسب و کارها آموزش دهیم.

معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: با همکاری فناوری اطلاعات و کارگروه کودک و بخش های مرتبط سعی کرده ایم حمایت های متعددی از کسب و کارهای نوین فرهنگی داشته باشیم.

افراسیابی ادامه داد: در حوزه افزایش سواد رسانه ای و خصوصا خانواده ها، برگزاری دور دوره آموزش سواد رسانه ای، نشست های تخصصی در استان های مختلف کشور از جمله اقدامات ما بوده است.

وی گفت: استان یزد ظرفیت های خوبی در استارتاپ های فرهنگی و هنری دارد و جز استان های پیش رو است و در حوزه سواد رسانه ای نیز برخی از فعالان  این حوزه به خوبی توانسته اند در این زمینه گام بردارند.

معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیشنهاد می کنیم در برنامه ها کوتاه مدت یزد، پایتخت سواد رسانه ای و اطلاعات ایران در سال 1400  صورت بگیرد که این امر شدنی است.

افراسیابی بیان کرد: جوانان پرتلاشی در استان یزد حضور دارند و استان یزد در سال های اخیر اتفاقات خوبی را رقم زده است و به خوبی ایده ها را به عمل منجر می کند .

وی خاطرنشان کرد: در حوزه سواد رسانه ای ما سه دسته مخاطب داریم که مسئولان، رسانه ها و عموم مردم هستند که از این طریق می توانیم بسیاری از اقدامات فرهنگی را به طور موثر پیش ببریم.

معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هر آنچه در شبکه های اجتماعی که به دست ما می رسد، نباید مورد تایید قرار گیرد و برای دیگران ارسال شود بلکه باید با سواد رسانه ای دیدگاهی نقادانه داشت و مطالب را مورد بررسی قرار داد.
 


افراسیابی بیان کرد: اقناع رسانه ای نیز از دیگر مهارت های سواد رسانه ای است که می تواند ما را در شناخت محیط کمک کند.

وی افزود: تولید محتوا به عنوان مهارت دیگر در سواد رسانه ای است که می توان از این طریق گام موثری در جهت ایجاد محتوای مناسب با فراخور نیاز در جامعه گام برداشت.

معاونت مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ما در مرکز با ایجاد شبکه سازی، گفتمان سازی و جریان سازی سعی داریم درزمینه سواد رسانه ای در جامعه گام برداریم.

افراسیابی گفت: ناشران دیجیتال در نمایشگاه یزد حضور خوبی دارند اما ما باید برای سال آینده توجه کنیم که اپ استورها و رسانه های برتر و شبکه های اجتماعی نیز حضور داشته باشند.

وی افزود: متاسفانه در سالی که گذشت فقط بخش دیجیتال فراهم شده بود، اما سال آینده اپ استورها، اپراتورها با رویکرد محتوا در نمایشگاه ها حضور خواهند داشت.

 

پایان پیام/555

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی22 بهمن حادثه تروریستی زاهدان 22 بهمن اردبیل شهید مدافع وطن حادثه تروریستی راهپیمایی 22 بهمن هرمزگان اصفهان نماز جمعه فناوری دیجیتال شبستان یزد نمایشگاه کتاب یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت هزار و ۱۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند

عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  در مراسم افتتاح پروژه‌های برق منطقه‌ای استان سمنان در شهرستان میامی گفت: از مجموع این روستاهای متصل به اینترنت پرسرعت، چهار روستا در دولت سیزدهم از این خدمت بهره‌مند شدند.

وی بیان کرد: یکی از دلایل اتصال دیرهنگام روستاها به شبکه ملی ارتباطات و برخورداری از اینترنت پرسرعت، نبود زیرساخت مناسب مانند برق است.

وی خاطرنشان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توسعه زیرساخت‌های انرژی و ارتباطی هستیم تا مردم بتوانند بدون محدودیت در جهش تولید مشارکت داشته باشند.

برگزاری نشست با موضوع تبیین دستاوردهای نظام و اقدامات دولت سیزدهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان سمنان از دیگر برنامه‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستان میامی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • سواد رسانه چه جایگاهی در زندگی افراد دارد؟
  • اپراتورها متعهد به افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت شدند
  • حمایت وزارت علوم از تبدیل دانش به فناوری بدون وقفه ادامه دارد
  • بیش از هفت هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • هفت هزار و ۱۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • حمله ایران به اسراییل تیتر اصلی رسانه‌های جهان شد
  • راه‌اندازی ۵ ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران/ زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳
  • اظهارات تکمیلی پلیس پایتخت در خصوص فوت یک اراذل سابقه‌دار +فیلم