Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از تماشای نمایش «نامیرا» گفت: ویژگی‌های نمایش «نامیرا» در بحث محتوا، دکور و موسیقی از امتیازهای این اثر نمایشی و از جمله جذابیت‌هایش برای مخاطب بود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «سیدعباس صالحی» به تماشای نمایش «نامیرا» به کارگردانی امیرحسین شفیعی که در بخش تئاتر خیابانی سی‌و‌هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا شد، نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی پس از تماشای «نامیرا» تاکید کرد: این که نمایش خیابانی «نامیرا» با اجرا در یک شب سرد، طی یک ساعت مردم را سرپا نگه داشت تا بدون این که پلک بزنند، متفرق شوند و از هم فاصله بگیرند با یک اثر هنری درگیر شوند، برایم بسیار جذاب بود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: با وجود این که تصورم از اجراهای خیابانی چیز دیگری بود اما این که یک اثر خیابانی بتواند جدای از بحث موضوع، در دکور، موسیقی و تم نمایش‌نامه چنین روند متفاوت و قابل توجهی داشته باشد، اتفاق خوبی بود که در نمایش «نامیرا» رخ داد.

 

صالحی افزود: این نمایش به لحاظ محتوایی هم، اثر قابل توجهی به شمار می‌رود و در ارتباط با موضوع مهمی است که در سال‌های اخیر در فضای منطقه‌ شاهدش بودیم و توانسته است جریانی را که به ملکه خون و گوساله سامری وصل است به خوبی نشان دهد.

 

وی ابراز داشت: این جریان همان جریانی است که از طرفی با خشونت و از طرف دیگر با جهالت پیش می‌رود و فضای منطقه را آلوده کرده است.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: این جریان گرچه توانسته است تحرکاتی داشته باشد و با بی‌رحمی زنان، کودکان و مردم منطقه را درگیر کند اما مثل هر جریان دیگر که با خشونت و جهالت حرکت می‌کند، عمر دائمی ندارد.

 

صالحی گفت: فضایی که نمایش «نامیرا» به لحاظ محتوا ترسیم کرد، بسیار قابل توجه بود. حتی تقارن زمانی‌ این اثر با حادثه تروریستی که در سیستان و بلوچستان رخ داد نشانگر این است که چنین حرکت‌هایی می‌تواند جرقه‌هایی را در فضا ایجاد کند تا در نهایت جریان روشنایی و آزادی بر این جهالت‌ها و خشونت‌ها غالب شود.

 

وی درباره حضورش در میان مردم و تماشای نمایش خیابانی «نامیرا» نیز تصریح کرد: ما اجراهای خوبی در سالن‌ها و فضاهای جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر داریم اما شب گذشته برای من جالب بود که در کنار مردم و در فضای سرد، یک نمایش خوب ببینم.

 

«نامیرا» به نویسندگی و کارگردانی امیرحسین شفیعی نام نمایشی است خیابانی و حاصل کارگروه کارگاه تئاتر ایران که با مشارکت اداره کل هنرهای نمایشی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در قالب سی‌و‌هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا می‌شود.

پایان پیام/523

منبع: شبستان

کلیدواژه: 22 بهمن راهپیمایی22 بهمن راهپیمایی 22 بهمن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حادثه تروریستی زاهدان حادثه تروریستی وزیر ارشاد شهید مدافع وطن کرمان حمله تروریستی تئاتر نامیرا سی و هفتمین جشنواره تئاتر فجر صالحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفا آقاجانی بازیگر پیشکسوت جراحی شد

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، صفا آقاجانی بازیگر و گوینده چند روز قبل به علت مشکلات گوارشی درناحیه روده و کیسه صفرا عمل جراحی انجام داد. 

سیدعباس عظیمی، مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت پس از گفتگوی تلفنی با این هنرمند خبر از سلامتی کامل او داد و بیان کرد: استاد آقاجانی در حال حاضر شرایط پایدار دارند و در حال استراحت و گذران دوران نقاهت در منزل خود هستند. 

صفا آقاجانی متولد ۱۳۳۵ بازیگر سینما، تئاتر، تلویزیون و رادیو است و از سال ۱۳۹۵ به عضویت موسسه هنرمندان پیشکسوت در آمده است.

آقاجانی در ۱۷ سالگی فعالیت هنری خود را با نمایش‌نامه «بام‌ها و زیر بام‌ها» در نقش مادر آغاز کرد و مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت. 

نخستین تجربه تصویری او بازی در تله‌تئاتر «کار هر بز نیست خرمن کوفتن» که درسال ۵۶ از شبکه سراسری تلویزیون پخش شد.

آقاجانی یکی از بازیگران متن‌ها فیلم حمید سمندریان «تمام وسوسه‌های زمین» بود و در این فیلم در کنار بازیگرانی همچون هما روستا، احمد آقالو و رضا کیانیان به ایفای نقش پرداخت.

در سال ۱۳۶۳ آزمونی میان ۶۶۰۰ داوطلب بازیگری نمایش‌های رادیویی به منظور تجدید حیات نمایش رادیویی و زیر نظر جعفری جلوه برگزار شد که او در آن شرکت کرد و انتخاب شد. بعد از گذراندن کلاس‌های فشرده، در سال ۱۳۶۴ فعالیت رادیویی‌اش را آغاز کرد که تا به امروز ادامه دارد.

از سریال‌هایی که صفا آقاجانی در آن‌ها بازی کرده می‌توان به «پرستاران»، «بازی نقاب‌ها»، «قرعه»، «دوردست‌ها»، «دردسر‌های عظیم»، «زمانه»، «تا ثریا»، «سی‌امین روز»، «قفل یعنی کلید»، «طلسم‌شدگان»، «پیله‌های پرواز» و «خیالاتی» اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خسرو حیدری بمب نقل و انتقالات را خنثی کرد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • موسیالا: از مسی تقلید می‌کردم؛ می‌خواستم ببینم آیا می‌توانم مثل او بازیکن سطح بالایی شوم یا نه
  • چرا دانلود غیرقانونی آهنگ را دوست داریم؟
  • مدیرکل هنرهای نمایشی به تماشای «شاماران» نشست
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • اوزیل:به عربستان و قطر نه گفتم که بزرگ شدن فرزندانم را ببینم/ مقابل بهترین بارسلونا ۲۰۰ درصد انگیزه داشتم
  • نمایش خیابانی «لکه‌های پاک»؛ بازتابی از حادثه عاشورای تاریخی حرم رضوی
  • صفا آقاجانی بازیگر پیشکسوت جراحی شد