Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان از فعالیت ۲۲۰ کارگاه کارآفرینی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در سطح استان کرمان در سال جاری خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ ۲۹ بهمن سال ۱۳۹۲، سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی به روسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام معظم رهبری با توجه به ظرفیت و پتانسیل موجود در کشور و توان نیروهای داخلی به این مهم اشاره داشتند و بر هیمن اساس ۲۴ سیاست کلی اقتصاد مقاومتی را با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخص‌های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز بیست‌ساله، با رویکردی جهادی، انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد، درون‌زا، پیشرو و برون‌گرا ابلاغ شد.

یکی از نهادهایی که در راستای تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی گام موثر و محکم بر داشته است بسیج سازندگی می باشد.

حجت الله پاداش مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان در گفتگو با راه آرمان ؛ضمن گرامیداشت روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی با اشاره به اینکه ۲۲۰ کارگاه کارآفرینی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در سطح استان کرمان از ابتدای سال جاری تا کنون مشغول به کار هستند،گفت:در عرصه بومی استان کرمان ناحیه حضرت رسول(ص) شهرستان کرمان در زمینه کارآفرینی فعالیت می کند.

وی با اشاره به اینکه در عرصه تولید بلدرچین و کبک در سطح استان ابراز کرد: در شهرستان شهربابک یک واحد کارآفرینی پرورش بلدرچین و یک واحد پرورش کبک  با حمایت بسیج سازندگی مشغول به کار می باشد.

پاداش بیان کرد: در زمینه دام سنگین ۳۴ واحد پرورش دام سنگین در نواحی حضرت امیر المومنین علیه السلام و حضرت رسول(ص) کرمان، شهرستان های بافت، بردسیر، بم، جیرفت، رابر، ریگان، شهربابک، عنبرآباد، فاریاب، فهرج، قلعه گنج، کهنوج و نرماشیر مشغول به فعالیت هستند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان عنوان کرد: ۹۳ واحد پرورش دام سبک در استان کرمان در حال فعالیت در شهرستان های منوجان، کوهبنان، کهنوج، فهرج، عنبرآباد، شهربابک، سیرجان، زرند، ریگان، رودبار، رفسنجان، رابر، جیرفت، بم، بردسیر، بافت، انار، ارزوئیه  و دو ناحیه شهرستان کرمان می باشند.

این مقام مسئول با بیان اینکه ۲۱ مرکز کارگاه قالی بافی در سطح استان مشغول به کار هستند، اظهار کرد: این کارگاه های قالی بافی در شهرستان های سیرجان، رفسنجان، راور، بم، بافت، انار و ناحیه حضرت امیر المومنین علیه السلام  شهرستان کرمان در حال کار هستند.

پاداش با اشاره به اینکه ۳ واحد پرورش شتر مرغ در شهرستان های رفسنجان و ناحیه حضرت امیر المومنین علیه السلام کرمان در حال کار هستند، تصریح کرد: در عرصه پرورش قارچ ۴ واحد تولید در ناحیه حضرت امیر المونین علیه السلام شهرستان کرمان، شهرستان های ارزوئیه جیرفت  و سیرجان در حال فعالیت می باشند.

وی در رابطه با فعالیت زنبورداران کارآفرین بسیجی در سطح استان کرمان  گفت: تعداد ۱۷ واحد زنبورداری در شهرستان های بافت، بردسیر، جیرفت، رابر، سیرجان و ناحیه حضرت رسول(ص) کرمان در حال فعالیت می باشند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه ۹  کارگاه گلیم بافی کارآفرینی بسیج در استان کرمان  مشغول به فعالیت می باشند، عنوان کرد: این کارگاه ها در شهرستان های بافت، سییرجان و ناحیه حضرت امیر المومنین علیه السلام  کرمان در حال فعالیت هستند.

این مقام مسئول در خصوص پرورش زعفران در سطح استان  ابراز کرد: ۵ واحد تولیدی در سه شهرستان سیرجان، شهربابک و کوهبنان کارآفرینان  و همچنبن در زمینه پرورش مرغ بومی ۸ واحد مشغول به فعالیت هستند.

پاداش با اشاره به پتانسیل گیاهان داروئی در سطح استان کرمان اظهار کرد: ۶ کارگاه در این زمینه در ناحیه حضرت امیرالمومنین علیه السلام شهرستان کرمان مشغول به کار می باشند؛ گفتنی است ۸  واحد پته دوزی در دو ناحیه شهرستان کرمان در این عرصه فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه یک کارگاه گوهر تراشی در شهرستان شهربابک  در حال کار است، اظهار کرد: ۴ واحد کارگاه صنایع دستی در شهرستان کهنوج و ناحیه حضرت امیر المومنین علیه السلام شهرستان کرمان نیز فعالیت می کنند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان در پایان خاطر نشان کرد: یک واحد کارگاه شیرینی پزی در شهرستان انار  و یک استخر پرورش ماهی در شهرستان رفسنجان  مشغول به کارآ،رینی با کمک و حمایت بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۰۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ملی ۱۰۶۶ شهید قوچان در سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان گفت: کنگره ملی شهدای قوچان را در سال جاری برگزار خواهیم کرد و برنامه‌ریزی‌ها و مقدمات آن در حال اجراست و در راستای تولید محتوا و تولید اثرهای فرهنگی تاکنون ۳ مستند شاخص تولید شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از قوچان، سرهنگ پاسدار مرتضی نظری در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان گفت: سپاه فرزند انقلاب است و آنچه فکر و عمل می‌کند برای مردم و نظام است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان با گرامیداشت یاد خاطره امام شهدا افزود: مردم ولایت مدار قوچان 1066شهید را تقدیم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند و ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان باهمکاری و همیاری این مردم توانسته است اقدامات فعالیت‌های قابل توجهی در زمینه فرهنگی اجتماعی محرومیت زدایی و غیره داشته باشد.

سرهنگ نظری با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در سال 1402گفت: در حوزه محرومیت زدایی 3600 بسته معیشتی به ارزش 36میلیارد ریال 2700 بسته به مناسبت شب یلدا به ارزش9 میلیارد و 450 میلیون ریال همچنین 2 میلیارد ریال لوازم تحریر و البسه به مناسبت ایام در بین جامعه هدف توزیع شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان بیان کرد: در راستای ترویج ازدواج آسان 97 سری جهیزیه به ارزش 23 میلیارد 400میلیون ریال با همکاری و مشارکت خیرین شهرستان قوچان به زوج‌های جوان نیازمند اهدا شد.

نظری افزود: سال گذشته دو نمایشگاه اقتصاد مقاومتی با هدف صادرات محصولات تولیدی شهرستان برگزار شد که یک مورد آن در شهر مرزی باجگیران بوده است. همچنین 24 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زدایی به متقاضیان در این شهرستان شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان خاطرنشان کرد: در حوزه سازندگی همکاری خوبی با دستگاه‌ها و ادارات دولتی شهرستان قوچان داریم؛ کاشت 138 هزار اصله نهال توسط پایگاه‌های بسیج در مختلف شهرستان برگزاری 11500 روز نفر اردوی جهادی در 22 روستا و اجرای طرح ارتقای محصولات راهبردی و دام سبک مهمترین اقدامات این حوزه در سال گذشته است.

سرهنگ نظری با اشاره به اهمیت و جزئیات اجرای طرح ارتقاء محصولات راهبردی و دام سبک در این شهرستان بیان کرد: 23هزار و800 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان قوچان که زیر کشت محصولات راهبردی است؛ همچنین 90 هزار دام سبک تحت پوشش این طرح قرار دارند که دستاوردهای خوبی نیز برای مردم داشته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه فرهنگی افزود: در راستای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا 17 یادواره‌های شهدا به هزینه 4میلیارد و 600میلیون ریال در نقاط مختلف این شهرستان برگزار شد که جامعه هدف 15500 نفری را تحت پوشش قرار داد؛ 13 برنامه آبروی محله با حضور 14هزار مخاطب نیز برگزار شده است و با هدف تکریم خانواده شهدا 125 یادواره خانگی شهید برگزار شد.

سرهنگ پاسدار نظری با اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدای شهرستان قوچان در سال جاری خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌ها و مقدمات کنگره ملی شهدای شهرستان قوچان در حال اجراست و در راستای تولید محتوا و تولید اثرهای فرهنگی تاکنون 3 مستند شاخص تولید و در شبکه‌های استانی پخش شده است.

وی افزود: در حوزه اجرای برنامه‌های مذهبی اعزام 130 نفر با اعتبار یک میلیارد و 950 میلیون ریال جهت شرکت در مراسم سالگرد امام راحل و اعزام 258 زائر با اعتبار ریالی 7میلیارد و 700میلیون به راهیان نور و 207 مورد اردوی سیاحتی و زیارتی توسط پایگاه‌های بسیج شهرستان قوچان انجام شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قوچان از اجرای طرح تربیتی مدارس در شهرستان‌های قوچان خبر داد و گفت: در این طرح که با هدف پیوند بیشتر بین مدرسه، مسجد، خانه و خانواده در 22 مدرسه جامعه هدف شهرستان اجرا شد. 3424 دانش آموز تحت آموزش قرار گرفتند که بازخورد خوب آموزش و پرورش و رضایت خانواده‌ها را در برداشت؛ همچنین در بحث اعتکافات دانش آموزی در دو مرحله 2100دانش آموز با همکاری خیرین و امور مساجد در این مراسم معنوی شرکت داشتند.

سرهنگ نظری در مورد فعالیت‌های قرآنی سپاه در شهرستان قوچان عنوان کرد: 52 واحد دارالقرآن بسیج شهرستان قوچان احداث شده است و 1560 نفر از شهروندان قوچانی از خدمات این مراکز استفاده می‌کنند، همچنین مسابقه قرآنی با شرکت هزار نفر در36 رشته برگزار و نفرات برتر به مرحله استانی اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: در بحث اوقات فراغت 115کلاس آموزشی با حضور 1860 نفر در پایگاه‌های بسیج این شهرستان بازار شد؛ همچنین طرح‌های صالحین برای5000 بسیجی هر هفته در این اماکن برگزار می‌شود و در راستای امر به معروف و نهی از منکر همکاری‌های خوبی با ادارات و نهادهای مربوطه از جمله فراجا داشته‌ایم در این مدت 20تیم 5نفره تشکیل و 14500 مورد تذکر داشتند همچنین ایستگاه‌های مشاور و10 مورد کافه گفت‌وگو اجرا شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان گفت: با احداث دو مرکز مشاوره 1124 نفر خدمت دریافت کرده‌اند همچنین با برگزاری دو کارگاه مشاوره‌ای 503 خدمت مشاوره‌ای به شهروندان داده شده است و در مجموع 824 مورد خدمت رایگان به ارزش یک میلیارد و600 میلیون ریال بصورت کاملاً رایگان در اختیار شهروندان قوچانی قرار گرفته و 38 زوج نابارور به مراکز باروری معرفی شده و 80مورد پرونده ناقص جانبازان در این مدت تکمیل شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان
  • برگزاری کنگره ملی هزارو ۶۶شهید قوچان
  • کنگره ملی ۱۰۶۶ شهید قوچان در سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • فعالیت های کانون مرزهای یادگیری را گسترش می دهد
  • بررسی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی پیرانشهر
  • افزایش۱۴ درصدی تولید گوشت‌مرغ در خراسان رضوی
  • صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور هستند
  • فعالیت کارگاه‌های پاکسازی گل سنگ‌ها در تخت‌جمشید/ مستندسازی و مستندنگاری محل گل سنگ‌ها
  • مشگین‌شهر جزو ۴۰ شهرستان هدف شورای عالی جهاد سازندگی