Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به اینکه پیش از انقلاب از دانش و فناوری زیردریایی برخوردار نبودیم، افزود: ورود زیردریایی به مجموعه نیروی دریایی ارتش به دهه هفتاد برمی‌گردد و از آن زمان با نحوه کاربری آن‌ها آشنا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه به زیردریایی نیاز داشتیم، مجموعه وزارت دفاع به این عرصه ورود کرد و به تدریج از دهه هشتاد کار ساخت زیردریایی‌های سبک را آغاز کردیم.

دریادار خانزادی گفت: زیردریایی"فاتح" جهش در حوزه ساخت زیردریایی بود و زنجیره نیروی دفاعی زیر آب کشورمان را تکمیل کرد. بسیاری از توانمندی‌ها در این زیردریایی وجود دارد که در زیردریایی‌های قبلی نداشتیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه کشور‌های منطقه می‌توانند با کمک هم امنیت منطقه را به طور کامل برقرار کنند، گفت: وقت آن رسیده است که بیگانگان را از منطقه بیرون کنیم، زیرا این منطقه برای برقراری امنیت به هیچ عنوان به حضور آن‌ها نیازی ندارد.

دریادار خانزادی افزود: نتیجه مسیر توسعه‌ای که نیروی دریایی در ۱۰ سال گذشته در حال طی کردن آن است، اجرایی شدن تدبیر مقام معظم رهبری در برخورداری از نیروی دریایی در شان و مظهر اقتدار ملت ایران است.

وی اضافه کرد: برای تکمیل زنجیره دفاعی کشور در دریا و برقراری امنیت در دریا‌های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران به مجموعه­‌ای از شناور‌های زیرسطحی، سطحی و پروازی و کارکنان و تکاوران دریایی با تجهیزات خاص نیاز داریم که این موضوع به تعامل بسیار نزدیک مجموعه‌های صنعتی کشور به ویژه در وزارت دفاع و نیروی دریایی نیاز دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به پیشرفت‌های ایران در حوزه تجهیزات و نیروی دریایی گفت: اکنون از یک نیروی دریایی با رفتار خطی قابل کنترل از سوی دشمن به نیروی دریایی با رفتار غیر خطی تبدیل شده ایم و این دستاورد به برکت انقلاب به دست آمده است.

دریادار خانزادی گفت: از سال ۱۳۸۸ برنامه توسعه‌ای جدی برای نیروی دریایی در دستور کار قرار گرفت که این برنامه در حال پیشرفت است.

وی افزود: بودجه مجموعه نیروی دریایی در حوزه ساخت و دیگر حوزه‌های راهبردی و عملیاتی نسبت به دوران گذشته در مقایسه با کشور‌های منطقه رویکرد افزایشی و یا جهشی نداشته است.

فرمانده نداجا اضافه کرد: امنیت این کشور‌ها عاریه‌ای است، زیرا همه تجهیزات خود را از دیگران دریافت می‌کنند.

دریادار خانزادی درباره راهبرد‌های نیروی دریایی ارتش گفت: این نیرو بر اساس سیاست‌های دفاعی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دو بخش بازدارندگی دفاعی و آمادگی دفاعی برای رزم سازماندهی می‌شود.

وی با بیان اینکه در چهار دهه انقلاب اسلامی هر روز قدرتمندتر از گذشته شده ایم، افزود: مناطق دریایی جمهوری اسلامی ایران همیشه امن بوده است و به صورت شبانه روزی این مناطق را پایش می‌کنیم و کشتی‌های تجاری و بین‌المللی، آزادنه و بدون مشکل در این مناطق رفت و آمد می‌کنند.

دریادار خانزادی اضافه کرد: در رزمایش‌های آینده که پیش رو داریم دشمنان، رفتار‌های جدیدی را از ما خواهند دید که موجب می‌شود فاصله آن‌ها از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران دورتر شود.

وی گفت: در آینده نزدیک شبکه در هم تنیده دفاعی را در سطح دریا با مجموع قابلیت‌هایی که از طریق صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران بدست آمده ایجاد خواهیم کرد به نوعی که هر دو مجموعه نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار هم امنیت کامل را برقرار کنند و این کار را در گذشته هم انجام دادیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: از سال ۱۳۸۷ حضور نیروی دریایی در مناطق بین المللی آغاز شد با توجه به اینکه کانون‌های ناامنی در مناطق میانی اقیانوس هند به ویژه در مناطقی که درگاه‌ها و خطوط اصلی ورودی و تردد شناور‌های تجاری و نفتکش جمهوری اسلامی ایران در منطقه "عدن" شکل گرفت این ضرورت به وجود آمد که نیروی دریایی ارتش در آن جا حضور یابد تا امنیت اقتصادی و خطوط مواصلاتی دوردست کشور را در دریا‌های آزاد تامین کند.

وی با بیان اینکه ناوگروه‌های متعددی را به دریا‌های آزاد اعزام کردیم، ادامه داد: از آن زمان تاکنون عملیات‌های مختلف از جمله عملیات‌های رعد ۱ و ۲ را داشتیم که در رعد ۱، کشتی تجاری ایرانی اسیر دزدان دریایی را آزاد کردیم و در عملیات رعد ۲ هم یک کشتی تجاری چینی را از دست دزدان دریایی نجات دادیم.

دریادار خانزادی گفت: پیام صریح ما برای کسانی که فکر تهدید نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران را دارند این است که باید آماده باشند تا ضربه محکم و غافلگیرانه‌ای را از رزمندگان نیروی دریایی ارتش در دریا دریافت کنند.

وی با تاکید بر اینکه در همه مناطق دریایی تحت حاکمیت خود حضور پیوسته و شبانه روزی و محکم داریم، افزود: از ابتدای امسال تا ۲ ماه گذشته هیچ ناو هواپیمابری در منطقه ما حضور نداشته است و فقط یک حضور کوتاه در ماه‌های اخیر داشتند که بلافاصله منطقه را ترک کردند.

منبع: فردا

کلیدواژه: فرمانده نیروی دریایی ارتش دریادار خانزادی زیردریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۱۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب،  سردار احمد علی گودرزی در دهمین اجلاس مرزی که با حضور سرتیپ ستاد دریایی "شیخ مبارک علی الصباح" فرمانده گارد ساحلی کویت برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم جمهوری اسلامی ایران توسعه دیپلماسی با کشورهای همسایه است و در این راستا روابط ۲ کشور دوست و مسلمان ایران و کویت بسیار حسنه ارزیابی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه چنین نشست هایی برای ارتقاء امنیت مرزی ۲ کشور ضروری است، افزود: از حسن همکاری مسئولان مرزی کشور کویت در رهایی و آزادی تعدادی از صیادان به دلیل نداشتن آشنایی به قوانین و مقررات و وجود امواج دریا وارد آب های سرزمینی کشور کویت شدند، قدردانی کرد.

این مقام ارشد مرزبانی با تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان در مرزهای دریایی مشترک بیان داشت: اجرای گشت های همزمان در دریا، تبادل اطلاعات و تجربیات، مقابله با قاچاق و ترددهای غیرمجاز به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

سردار گودرزی با اشاره به ۲۷۰۰ کیلومتر مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران مرز مشترک دریایی با کشور کویت دارد که با اقدامات مرزبانان ۲ کشور در سال های گذشته مرزها بسیار امن بوده است.

وی با اشاره به شهادت تعدادی از مرزبانان ایران در مقابله با قاچاق مواد مخدر، تصریح کرد: تبادل اطلاعات یکی از موثرترین مولفه ها در برخورد و مقابله با قاچاقچیان است که با استفاده از تجهیزات فنی پیشرفته می توان این پدیده شوم را مهار کرد.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان نشست دیپلماسی مرزی با همتای کویتی بر برخورد قاطع مرزبانان ۲ کشور با قاچاقچیان، تداوم برگزاری اجلاس سالیانه، امدادرسانی به شناورها و استیفای حقوق دولت و مرزنشینان در مرزهای مشترک تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • فرمانده کل ارتش: جمهوری اسلامی ایران پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • افزایش همکاری‌های مرزی ایران و کویت
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • بازگشت تیم‌های قایقرانی ملوان نیروی دریایی ارتش و سکان تهران
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • دیدار کنسول هند با ۱۶ خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد