Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد در کمتر از دو ماه گذشته به بهره‌برداری رسیده است، اما گویا سامانه نوبت‌دهی پزشکان این بیمارستان در روزهای جاری مشکلاتی را برای بیماران و همراهان آنان به وجود آورده است.

روز گذشته طبق تصاویر ارسالی شهروندان در شبکه‌های اجتماعی وجود صف‌های طولانی در هوای سرد زمستانی که به گفته حاضران از ساعت پنج بامداد شکل می‌گیرد و تا ساعت هفت صبح برای دریافت نوبت در این بیمارستان ادامه دارد، مشکلات زیادی را برای مراجعه کنندگان به دنبال داشته که با اعتراض آنان مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو قدس این موضوع را در گفت‌وگو با دست اندرکاران پیگیری کرد.

نورانی، مسئول روابط عمومی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد در خصوص صف‌های طولانی که هر روز مقابل این بیمارستان برای دریافت نوبت تشکیل می‌شود به خبرنگار ما گفت: بیمارستان هاشمی‌نژاد مانند همه بیمارستان‌های دیگر سطح شهر مشهد سیستم به روز نوبت‌دهی اینترنتی ویژه پزشکان بیمارستان را راه اندازی کرده است که در حال حاضر نوبت‌دهی برای پزشکان به این صورت است که ۵۰ درصد از نوبت‌ها اینترنتی بوده و ۵۰ درصد بقیه حضوری انجام می‌شود.

 ایجاد شرایط ویزیت برای همه بیماران

وی در پاسخ به این پرسش که چرا مابقی نوبت‌ها نیز مانند چهار تخصص یاد شده اینترنتی ارائه نمی‌شود تا مردم مجبور نباشند ساعت‌ها در هوای سرد صف‌های طولانی را تحمل کنند، اظهار داشت: این اقدام به این دلیل صورت گرفته که آن‌هایی که به هر دلیلی از جمله نداشتن اینترنت نمی‌توانند اینترنتی نوبت بگیرند با حضور در بیمارستان این فرصت برای آن‌ها به وجود آید تا بتوانند نوبت پزشکی را که مورد نظرشان هست را بگیرند، اما با این وجود باز هم مردم توجه نمی‌کنند و با اینکه ما اطلاع رسانی‌های مکرری در مورد نوبت دهی اینترنتی که خیلی راحت‌تر از ایستادن در صف‌های طولانی در شرایط سخت هست را داشته‌ایم، باز هم صبح قبل از ساعت هفت که شروع به کار کلینیک بیمارستان هست مردم به صف می‌ایستند و این در موارد زیادی برای همکاران ما نیز ایجاد مزاحمت کرده و تا جایی که ازدحام و شلوغی اجازه نمی‌دهد همکاران به خوبی مسئولیتی را که دارند انجام دهند.

نورانی افزود: این شلوغی خیلی وقت‌ها به ضرر خود مراجعان تمام می‌شود همان طور که گفتم همکاران نمی‌توانند خدمات خوبی به مراجعه کنندگان بدهند و چون ظرفیت کم است در بسیاری از مواقع به آن‌ها نوبت هم نمی‌رسد، چرا که هم ۵۰ درصد نوبت‌ها اینترنتی واگذار شده و هم تعداد محدود بین ۱۵ تا ۲۰ بیمار برای هر پزشک در روز اجازه نمی‌دهد تا به همه آن‌هایی که حضوری مراجعه داشتند نوبت برسد که با این شرایط باز هم می‌بینید نوبت گرفتن اینترنتی خیلی راحت‌تر خواهد بود.

 محدودیت پذیرش بیماران

مسئول روابط عمومی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد با اشاره به اینکه ظرفیت خدمات‌دهی بیمارستان به مراجعه کنندگان تعداد مشخصی است، گفت: پایین بودن تعرفه‌های بیمارستانی نسبت به مراکز خصوصی و مطب پزشکان سبب شده تا بیماران مراجعات بیشتری به بیمارستان‌هایی از جمله بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد داشته باشند که این موضوع را ما نیز درک می‌کنیم، اما نباید فراموش کرد که ظرفیت پذیرش بیماران در این مرکز درمانی محدود و مشخص است و مردم باید این موضوع را درک کنند.

ما نیز برای اینکه مشکلات مربوط به تشکیل صف‌های طولانی را در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد رفع نماییم بزودی تمامی نوبت‌دهی‌ها را بر مبنای اینترنتی قرار خواهیم داد تا مردم مانند همه بیمارستان‌ها بدون مراجعه به بیمارستان نوبت پزشکانی که مد نظرشان است را دریافت نمایند.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد سیستم نوبت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی بیمارستان‌های تامین اجتماعی در نوبت دهی الکترونیک

سید رضا مظهری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: ۱۲ شرکت دانش بنیان، سامانه نوبت دهی الکترونیک بیمارستان‌ها را راه اندازی کرده اند و همه بیمارستان‌های دولتی به این سامانه متصل هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی افزود: البته هنوز بیمارستان‌های سازمان تامین اجتماعی هنوز به سامانه نوبت دهی الکترونیک وزارت بهداشت متصل نیستند.
مظهری با بیان اینکه همه بیمارستان‌های دولتی به این سامانه متصل هستند و در شهر‌های کوچک که شاید مراجعه چندانی وجود ندارد نیاز به این موضوع نبوده است.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیان اینکه در بیمارستان‌های بزرگ همچون امام خمینی و شریعتی همه ظرفیت پذیرش بیمارستان به نوبت دهی الکترونیک اختصاص داده نشده است ادامه داد: در اینگونه بیمارستان‌ها به علت ارجاع بیماران از سایر بیمارستان‌ها و حتی نیاز به مراجعه حضوری نمی‌توان همه ظرفیت نوبت دهی را به صورت الکترونیک اختصاص داد.
مظهری با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ درصد مشکلات سامانه نوبت دهی الکترونیک برطرف شده است ادامه داد: ۱۰ درصد در خصصو ارتقای سامانه در نظر گرفته شده است.
وی گفت: معاونت درمان باید بیمارستان‌ها را ملزم کند بر اساس ضوابط نوبت دهی الکترونیک را انجام دهند و برای جامعه نیر فرهنگ سازی شود تا بیشتر بر اساس سامانه nobat.behdasht.gov.ir وارد سامانه شده و نوبت خود را بر اساس بیمارستان مورد نظر و تخصص و تاریخ مورد نظر انتخاب کنند.

دیگر خبرها

  • ناراحتی وزیر ورزش از شرایط حاکم بر فوتبال/ ماجرای جلسه کیومرث هاشمی با هیات رئیسه فدراسیون فوتبال
  • کدام بیمارستان‌ها به سامانه نوبت دهی الکترونیک متصل نیستند
  • جای خالی بیمارستان‌های تامین اجتماعی در نوبت دهی الکترونیک
  • پیشگیری از وقوع سیل در ابرکوه
  • این مرد کیف پول ۷۲ میلیونی را به صاحبش برگرداند
  • این مرد کیف پول ۷۲ میلیون تومانی را به صاحبش برگرداند
  • بازگرداندن کیف پول ۷۲ میلیون تومانی به صاحبش
  • ماجرای دیدار انتخاباتی مسیح مهاجری با هاشمی رفسنجانی / بازخوانی تاریخ
  • انهدام تیم سقط جنین در کرمان
  • مشکل بخش درمان چهارمحال و بختیاری عدم ماندگاری پزشکان است