Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سیاست اداره تجهیزات تسهیل تأمین ملزومات و تجهیزات پزشکی است که ما برای رسیدن به هدف از بخش خصوصی حمایت می‌کنیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین صفوی مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو در همایش ملی تجهیزات پزشکی گفت: امروز این همایش به یاد دوستانی که در سانحه هوایی یاسوج جان خود را از دست دادند برگزار شد تا بتوانیم یاد آن‌ها را گرامی بداریم و مسیر این افراد را به خوبی ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: طی این سال‌ها به دلیل تحریم‌های ظالمانه کار‌ها سخت‌تر شده است و علی‌رغم اینکه شعار‌هایی داده می‌شود که تحریم شامل حوزه دارو و سلامت نمی‌شود بدون اغراق می‌توان گفت: این‌ها فقط شعار است و سخت‌ترین تحریم‌ها در حوزه محصولات سلامت‌محور در حال انجام است.

صفوی ادامه داد: هدف این تحریم‌ها ایجاد نارضایتی بین مردم است و وظیفه ما پشت سر گذاشتن مشکلات با کمک بخش خصوصی و دولتی است و باید به برای مدیریت این وضعیت به یکدیگر کمک کنیم.

وی تصریح کرد: این حوزه بازار بزرگی در ایران دارد و ارزش آن حدود دو و نیم میلیارد دلار است و تولیدات داخلی ۷۰۰ میلیون دلار آن را پوشش می‌دهد و از نظر تعداد محصولات تولید داخل درصد زیادی را تشکیل می‌دهد، کالا‌های وارداتی عمدتا ارزش ریالی بالاتری به خاطر تکنولوژی دارند و منحنی‌ها در این سال‌ها نشان می‌دهد این روند به نفع تولید داخل در حال تغییر است و سی درصد کل بازار تجهیزات پزشکی داخل تشکیل می‌دهد.

صفوی گفت: حدود ۶۰۰ شرکت در این حوزه فعالیت دارند و ۲۰۰ شرکت داخلی در حال تولید محصولات دارای ریسک بالا هستند.

مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: ۲۵ محصول در حوزه ارتوپدی برای اولین بار در کشور تولید شده که نشان می‌دهد حرکت ما مثبت و رو به جلو بوده است.

صفوی تصریح کرد: نوسانات ارزی در تولیدات داخلی محسوس نبوده است و شرکت‌های تولید کننده نگرش صادراتی پیدا کردند و اقدام به صادرات کرده‌اند، این امر باعث درآمدزایی ارزی برای کشور می‌شود و نشان می‌دهد کیفیت محصولات قابل رقابت با سایر کشور‌ها است که باید نگاه ویژه‌ای به این موضوع داشت.

وی گفت: سیاست اداره تجهیزات تسهیل تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی است به دلیل اینکه فرصت کوتاهی برای ذخیره استراتژیک داریم و به شرکت‌ها برای رفع مشکلات کمک می‌کنیم تکیه ما به تخصص و توانایی بخش خصوصی خواهد بود و معتقدیم به تنهایی نمی‌توان مشکلات را حل کرد.

مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: لازم است شرکت‌های خصوصی بیش از پیش به ما کمک کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت خصوصی تحریم تجهیزات پزشکی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۱۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 

دکتر سعید بَرپَروَشان مدیر کانون هموفیلی ایران با اشاره به ۲۹ فروردین ماه روز جهانی هموفیلی، اظهار داشت: در ایران حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی داریم، این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که ۱۳ فاکتور انعقاد خون دارد.

وی گفت: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتور‌های این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم‌ترین فاکتور به شمار می‌آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران به خصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است. 

مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت نموده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم. 

وی افزود: باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوانیم برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • شرایط بهتر موجودی کیت‌های آزمایشگاهی در کشور/مرجع سلامت حامی تولید داخل
  • بهره گیری از ظرفیت مغفول سازمان بورس در اردبیل
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • منع واردات کالاهای تولید داخلی/ حمایت بیشتر از تولید داخل با مشارکت ذینفغان 
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین