Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@12:26:23 GMT

اسفند بارانی در پیش است

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۱۴۶۶

اسفند بارانی در پیش است

به گزارش ایرنا براساس آمار هواشناسی میانگین بلند مدت بارندگی در کهگیلویه و بویراحمد 528 میلی متر است در حالی که میانگین بارش باران در سال زراعی جاری یعنی از ابتدای مهر تاکنون به 631 میلی متر رسیده است.
میانگین بارندگی در مدت مشابه پارسال در این استان 102 میلی متر باران اعلام شد که حکایت از افزایش بیش از 6 برابری نسبت به سال زراعی پیش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میانگین میزان بارش باران از ابتدای سال زراعی تاکنون در این استان 631.8 میلی متر گزارش شده است که نسبت به مدت مشابه سال پیش 529 میلی متر افزایش یافته است.
میزان بارش باران ثبت شده در ایستگاه های هواشناسی این استان از ابتدای مهر تاکنون در یاسوج 802 ، سی سخت 709، دهدشت 649.4، دوگنبدان 532.4، لیکک 537.4 و امامزاده جعفر 560.4 میلی متر بوده است.
براساس پیش بینی های مختلف، بارندگی های خوب ماه های گذشته در هفته های آینده تداوم خواهد داشت و سایت های هواشناسی پیش بینی های خود برای ماه آینده را بروز کرده اند.
طبق پیش بینی های به عمل آمده سه سامانه بارشی در اسفندماه به جو استان وارد می شود که بارش های خوبی را در پی خواهد داشت.
سایت های هواشناسی «اکیوویدر» و «دارک اسکای» که به بررسی وضعیت جوی می پردازند جزئیات پیش بینی بارندگی های روزهای آینده در کهگیلویه و بویراحمد را اعلام کرده اند.

** پیش بینی برای یاسوج
براساس پیش بینی سایت هواشناسی اکیوودر اولین سامانه بارشی جدید در شهر یاسوج از 6 اسفند شروع شده و تا 10 اسفند ماه ادامه خواهد داشت.
حجم بارش پیش بینی شده برای شهر یاسوج در اثر فعالیت سه سامانه در مجموع بیش از 90 میلی متر خواهد بود.
اولین سامانه که شدت بیشتری نسبت به بقیه دارد بیش از 60 میلی متر باران در پی خواهد داشت.
فعالیت سامانه دوم 19 اسفند و سامانه آخر 29 اسفند خواهد بود.
حداقل و حداکثر دما در اسفندماه به طور میانگین حدود 3 درجه سانتی گراد افزایش خواهد یافت.
براساس پیش بینی سایت دارک اسکای فعالیت اولین سامانه بارشی در شهر یاسوج از دوشنبه 6 اسفند ماه شروع شده و بیش از 50 میلی متر باران در پی خواهد داشت.

** پیش بینی بارش های سی سخت
براساس پیش بینی سایت هواشناسی اکیوودر اولین سامانه بارشی جدید در شهر سی سخت از 6 اسفند شروع شده و تا 10 اسفند ماه ادامه خواهد داشت.
حجم بارش پیش بینی شده برای سی سخت در اثر فعالیت هر سه سامانه در مجموع بیش از 70 میلی متر خواهد بود و طی این مدت بارش برف دور از انتظار نیست.
اولین سامانه که شدت بیشتری نسبت به بقیه دارد بیش از 55 میلی متر باران در پی خواهد داشت.
فعالیت سامانه دوم 19 اسفند و سامانه آخر 29 اسفند خواهد بود که شدت کمی دارند.
حداقل و حداکثر دما به طور میانگین برای شهر سی سخت حدود 3 درجه سانتی گراد افزایش خواهد یافت.
** پیش بینی هوای دهدشت
طبق پیش بینی سایت جهانی اکیوودر فعالیت اولین سامانه بارشی ماه آینده در شهر دهدشت از هفتم آغاز شده و تا جمعه 10 اسفندماه ادامه خواهد داشت.
در اثر فعالیت اولین سامانه بارشی ماه آینده در شهر دهدشت در مجموع بیش از 40 میلی متر باران می بارد.
حجم بارش پیش بینی شده طبق اکیوودر برای شهر دهدشت طی ماه آینده در مجموع بیش از 50 میلی متر خواهد بود.
سامانه بارشی دیگری در روزهای پایانی اسفند ماه در دهدشت فعالیت خواهد کرد که نسبت به سامانه اولی شدت کمتری خواهد داشت.
براساس پیش بینی سایت دارک اسکای فعالیت اولین سامانه بارشی در دهدشت از سه شنبه هفتم اسفندماه آغاز شده و بیش از 20 میلی متر باران در پی خواهد داشت.
طی ماه آینده برای شهر دهدشت براساس پیش بینی اکیوودر حداکثر دما 5 درجه و حداقل آن 4 درجه سانتی گراد به طور میانگین افزایش خواهد یافت.

** پیش بینی بارش های گچساران
براساس پیش بینی سایت اکیوودر فعالیت اولین سامانه بارشی اسفند ماه در گچساران از دوشنبه 6 اسفند ماه شروع شده و تا 5 روز ادامه خواهد داشت.
حجم بارش پیش بینی شده برای گچساران در اثر فعالیت اولین سامانه بارشی اسفند در مجموع بیش از 40 میلی متر و اوج آن روز سه شنبه خواهد بود.
در آخرین روز اسفند ماه سال جاری سامانه دیگری در گچساران فعال خواهد شد که بارش های کمتری در پی خواهد داشت.
طی ماه آینده برای شهر دهدشت براساس پیش بینی اکیوودر به طور میانگین حداکثر و حداقل دما 3 درجه سانتی گراد افزایش خواهد یافت.

** پیش بینی هوای باشت
براساس پیش بینی اکیوودر فعالیت اولین سامانه بارشی ماه آینده در شهر باشت از دوشنبه 6 اسفند ماه آغاز شده و طی 5 روز در مجموع حدود 50 میلی متر باران خواهد بارید.
سامانه بارشی دیگری در روزهای پایانی اسفند ماه در باشت فعالیت خواهد کرد و در مجموع حجم بارش پیش بینی شده برای شهر باشت در ماه آینده بیش از 60 میلی متر خواهد بود.
طی ماه آینده برای شهر باشت براساس پیش بینی اکیوودر حداکثر دما 4 درجه و حداقل آن 3 درجه سانتی گراد به طور میانگین افزایش خواهد یافت.

** پیش بینی بارش های لنده
براساس پیش بینی سایت اکیوودر فعالیت اولین سامانه بارشی در لنده از دوشنبه 6 اسفند ماه آغاز شده و این سامانه در مجموع بیش از 50 میلی متر باران به همراه خواهد داشت.
سامانه بارشی دیگری در روزهای پایانی اسفند ماه در لنده فعالیت خواهد کرد که بارش های خوبی در پی دارد.
حجم بارش پیش بینی شده در اثر فعالیت سامانه های بارشی اسفندماه برای شهر لنده در مجموع بیش از 60 میلی متر است.
پیش بینی می شود طی ماه آینده به طور میانگین حداکثر دما در لنده 5 درجه و حداقل آن 4 درجه سانتی گراد افزایش یابد.
اگرچه پیش بینی های سایت های هواشناسی به صورت معمول تغییر می کنند و میزان بارش ها متغیر است اما در مجموع با توجه به پیش بینی های بلندمدت پژوهشکده هواشناسی کشور و سایت های پیش بینی به نظر می رسد بارش های ماه آینده همچون ماه های گذشته تداوم داشته باشد.
این احتمال وجود دارد که تغییراتی در روز بارش و میزان بارندگی به طور معمول در روزهای منتهی به سامانه های بارشی رخ دهد.
بررسی روند میزان بارندگی های امسال و مقایسه آن با سال های گذشته نشان می دهد استان کهگیلویه و بویراحمد پس از 10 سال وارد ترسالی شده است.
در صورتی که میزان بارش باران در هر منطقه ای بیشتر از میانگین بلند مدت باشد ترسالی و اگر کمتر از آن باشد خشکسالی گفته می شود.
هر 6 ایستگاه اصلی هواشناسی این استان بارندگی های بیشتر از میانگین بلند مدت را ثبت کرده اند که از 10 سال گذشته تاکنون بی سابقه بوده است.
با این پیش بینی ها به نظر می رسد بارش های خوب امسال در یک ماه آینده نیز تداوم داشته باشد.
9928/6110
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 استان کهگیلویه و بویراحمد بارش باران بارش برف خشکسالی کهگیلویه و بویراحمد 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی با شدت گرفتن بارش‌های رگبار و صاعقه در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ هواشناسی استان با صدور هشدار نارنجی شدت گرفتن ناپایداری بارش‌های رگبار و صاعقه را در اصفهان پیش بینی کرد.
سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به صدور دو هشدار نارنجی و زرد از ورود سامانه همرفتی، بارش، باد و رعدوبرق و شدت گرفتن ناپایداری همراه با شرایط ابرناکی، وزش تندباد و طوفان لحظه‌ای در مناطق مستعد خبر داد.
لیلا امینی افزود: بررسی خروجی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد، امروز بعدازظهر با گذر موج ناپایدار شاهد ناپایداری‌هایی محلی خواهیم بود که اوج آن در ساعاتی و اوایل شب خواهد بود.
وی افزود: تا اوایل وقت پنجشنبه با شدت گرفتن ناپایداری انتظار شرایط ابرناکی، وزش تندباد و طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق و در نواحی غربی، شمالی و شمال شرقی احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره صدور هشدار سطح نارنجی با ورود سامانه همرفتی، بارش، باد و رعدوبرق از بعدازظهر فردا تا پایان وقت چهارشنبه در استان، گفت: فعالیت این سامانه با رگبار، رعدوبرق، تگرگ، وزش تندباد و طوفان لحظه‌ای، کاهش نسبی دما همراه خواهد بود.
امینی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در تمام مناطق استان به ویژه اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، خوروبیابانک، دهاقان، فلاورجان، شهرضا، لنجان (زرین‌شهر)، نائین، نطنز، ورزنه و اصفهان، گفت: جاری شدن روان آب و اختلال در تردد، لغزندگی در گردنه‌های کوهستانی و جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، تنش دمایی در سالن دامداری، مرغداری و گلخانه‌ها، باغات و مزارع، احتمال سقوط از ارتفاع، اشیا و سقوط درختان کهن از مخاطرات این سامانه است.
وی گفت: تحکیم انواع سازه‌ها، نداشتن صعود به ارتفاعات، کوهنوردی و گردشگری، نداشتن توقف در بستر مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌ها، محافظت از محصولات کشاورزی، هر نوع اقدام احتیاطی دیگر با توجه به فصل بارش، اقدامات لازم توسط مسئولان جهت لایروبی و پاکسازی کانال‌ها و مدیریت راه‌ها، مدیریت کوچ عشایر و صنعت کشاورزی توصیه می‌شود.

دیگر خبرها

  • خروج تدریجی سامانه بارشی از گلستان تا فردا/ثبت بارش ۱۱۹ میلی متری در شیرآباد
  • ارتفاع بارش در کوشه از توابع شهرستان تفتان به ۴۰ میلی متر رسید
  • میزان بارندگی در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد/ بیشترین بارش‌ها برای فرخشهر
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد/بیشترین بارش‌ها برای فرخشهر
  • ثبت بارش ۱۰۴ میلی متری باران در شیرآباد
  • سامانه بارش‌زا بهاری در راه اصفهان / هوا ۳ تا ۵ درجه سردتر می‌شود
  • خورو بیابانک رکوردار بارندگی‌های استان اصفهان
  • بارش‌های رگباری و وزش باد در اصفهان شدت می‌گیرد/ دمای هوا تا ۵ درجه خنک‌تر می‌شود
  • تدوام سامانه بارشی در استان تا فردا + فیلم
  • هشدار نارنجی با شدت گرفتن بارش‌های رگبار و صاعقه در اصفهان