Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های آلمانی‌زبان در انعکاس اخبار مربوط به رونمایی از زیردریایی فاتح به قدرت دفاعی ایران و تلاش برای ارتقای آن اذعان کردند.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، بعد از ظهر دیروز (یکشنبه) زیردریایی «فاتح» به‌ عنوان دومین دستاورد جمهوری اسلامی ایران در حوزه شناورهای زیر سطحی با حضور «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران در بندرعباس به طور رسمی رونمایی و به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش در آب‌های خلیج فارس و دریای عمان ملحق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام با توجه به اینکه یکشنبه آخرین روز کنفرانس سه‌روزه امنیتی مونیخ بود و سخنرانی «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران هم در همین روز برنامه‌ریزی شده بود، در رسانه‌های آلمانی زبان انعکاس داشت.

نشریه آلمانی «اشپیگل» نوشت: «در کنفرانس امنیتی مونیخ، ایران و آمریکا نشان دادند که با هم رویکردی آشتی‌ناپذیر دارند. در این شرایط تهران از یک جنگ‌افزار رونمایی کرد و در اسرائیل هم انتقادها از اقدامات ایران افزایش یافته است.»

اشپیگل ضمن اینکه مشخصات زیردریایی فاتح را تشریح کرده، این اقدام ایران را «تحریک‌آمیز» دانسته است.

روزنامه آلمانی «تاگس‌اشپیگل» هم این خبر را با این عنوان منتشر کرد: «ایران زیر دریایی دارای موشک کروز را به کار گرفت».

این روزنامه مشهور آلمانی ضمن انتشار تصویری از زیردریایی فاتح نوشت که این زیر دریایی دارای اژدرافکن، مین دریایی و موشک‌های کروز است و این در شرایطی است که ایران برنامه موشکی خود را هم حفظ کرده است.

«ساخت ایران: رئیس جمهور ایران زیردریایی جدید را رونمایی کرد» عنوانی است که روزنامه اتریشی «کوریر» برای این خبر انتخاب کرد.کوریر نوشت که این زیردریایی ۶۰۰ تنی به موشک کروز  مجهز است.

شبکه خبری «دویچه‌وله» نوشت در حالی که ایران یک هفته پیش موشکی با برد هزار کیلومتر رونمایی کرده بود، اکنون از ساخت زیردریایی خبر داده که مجهز به موشک کروز است. ایران  تلاش سرسختانه‌ای را در پیش گرفته است تا برنامه نظامی خود را توسعه دهد و این موضوع را به نمایش بگذارد و بیش از همه غرب باید به آن توجه داشته باشد.

روزنامه سوئیسی «بازلرتسایتونگ» هم ضمن «تحریک‌کننده» خواندن این اقدام ایران نوشت که «افتخار ناوگان (دریایی) ایران به نام زیردریایی فاتح دارای موشک کروز است»

شناور زیر سطحی فاتح سرعتی معادل ۲۶ کیلومتر بر ساعت در زیر سطح دارد و بر روی سطح نیز سرعت آن به ۱۱ نات (۲۰کیلومتر بر ساعت) خواهد رسید. این زیردریایی همچنین توان ۳۵ روز دریانوردی و ماندگاری در دریا را دارد. فاتح با دستور رئیس جمهور عازم اولین ماموریت خود در آب‌های جنوب کشور شده است.

برخورداری از سامانه‌های سونار پیشرفته، رانش الکتریکی، مدیریت نبرد ترکیبی، جنگ الکترونیک و مخابرات امن یکپارچه از دیگر ویژگی‌های زیردریایی فاتح است.

در ساخت زیردریایی فاتح  بیش از ۴۱۲ هزار قطعه  با دستیابی و بومی سازی ۷۶ عنوان فناوری روز دنیا استفاده شده است و ساخت آن حاصل بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفرساعت کار و تلاش متخصصان صنایع دفاعی کشور با همکاری ۵۰۰ شبکه همکار شامل ۴۸ مرکز طراحی، ۱۲۰ مرکز صنعتی، ۸۰ شرکت دانش بنیان، ۵۷ مرکز دانشگاهی و ۱۹۵ مرکز پژوهشی کشور است.

منبع: فارس

انتهای‌پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رسانه های آلمانی زیر دریایی فاتح قدرت دفاعی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۲۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است

فیلسوف معاصر کشورمان معتقد است: بی معنایی بزرگ‌ترین مسئله امروز جهان است، مسئله‌ای وحشتناک‌تر از فقر، توسعه نیافتگی، آلودگی هوا و... و تمام این‌ها ناشی از آن است که رابطه انسان با معنا گم شده است.    به گزارش عصر ایران، بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه درباره کشف معنا و مفهوم در روزگار معاصر گفت: من با حفظ کردن اشعار حافظ به حافظ نزدیک نمی‌شوم، با حفظ کردم قرآن، قرآنی نمی‌شوم، زمانی می‌توانم به یک پاسخ نزدیک شوم که بتوانم آن پاسخ را در جان خودم تجربه کرده باشم، یعنی بتوانم پا در عالمی بگذارم که متنی مثل دیوان حافظ ایجاد می‌کند.    وی افزود: ما صرف اینکه پدر یا مادرمان مسلمان است، مسلمان نیستیم، ما باید مسلمان بودن را انتخاب کنیم و در واقع من باید به آن برسم. زمانی من می‌توانم مسلمان باشم که آن پاسخ‌هایی که پیامبر(ص) و قرآن به رازهای بزرگ داده‌اند را در جانم زیسته باشم. اگر در جانم به آن نرسیده باشم، تنها شناسنامه‌ام مسلمان است، جریانی که در فرهنگ‌های دیگر نیز چنین است.    عبدالکریمی در برنامه «سپنج» و در گفتگو با علی درستکار اضافه کرد: نیروهای زیادی وجود دارند که بودن من را تهدید می‌کنند، مثلاً رسانه‌ها، رسانه‌ها بودن من را تهدید می‌کنند، آن‌ها می‌خواهند نحوه بودن من را تعیین کنند و من در برابر رسانه طغیان می‌کنم و اجازه نمی‌دهم رسانه، بودن من را شکل دهد. رسانه حقیرتر از آن است که بخواهد به بودن من شکل دهد. من با سیاست درگیر هستم، چون سیاست باید بر اساس نحوه زیست من شکل بگیرد. (در معنای اگزیستانسیال و متافیزیکی) من اجازه نمی‌دهم قدرت‌های سیاسی یا کانون‌های بزرگ قدرت چه در جهان و چه در داخل من و بودن من را شکل دهند.     این فیلسوف معاصر در بخش دیگری از صحبت‌هایش بی معنایی را بزرگ‌ترین مسئله امروز جهان دانست و افزود: این معضل، مسئله‌ای وحشتناک‌تر از فقر، توسعه نیافتگی، آلودگی هوا و... است؛ تمام این‌ها نیز ناشی از آن است که رابطه انسان با معنا گم شده است، وقتی رابطه انسان با معنا گم می‎شود، رابطه انسان با خودش هم گم می‌شود. انسانی که بی خود و بی خویشتن است، کارهای احمقانه هم زیاد می‌کند و ما در چنین جهانی زندگی می‌کنیم.    عبدالکریمی با اشاره به گستردگی بی معنایی در سراسر جهان و حتی در دنیای اسلام، اضافه کرد: متأسفانه با جهانی شدن عقلانیت جدید، این مسئله هم جهانی شده و فقط مربوط به غرب نیست. به اعتقاد من برخلاف شعار‌های سیاسی ایدئولوژیکی که داده می‌شود، جهان اسلام و از جمله ایران هم در همین زمره قرار دارد. سال 87 بود که من کتاب «ما و جهان نیچه‌ای» را نوشتم، جهانی که در آن معنا و حقیقت مرده، در چنین جهانی آنچه که امروز شاهد آن هستیم، مرگ انسان هم هست. مرگ انسان تنها مرگ فیزیکی نیست و حقیقت انسان هم امروز در خطر افتاده است. آنچه امروز روی کره زمین راه می‌رود به انسان در معانی که در معاصر گذشته می‌شناسیم، شباهت کمی دارد. در واقع با این انسان بی‌‎معنا ما وجه انسانی کم‌تری را در زمین می‌بینیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بزرگداشت «فرانتس کافکا» در جشنواره کارلوی واری
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • بازدارندگی ایران، استیصال غرب
  • بازدارندگی ایران استیصال غرب
  • خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می سازند
  • عراقچی: میدان، دیپلماسی و رسانه سه ضلعِ مهم در هر واقعه نظامی یا سیاسی هستند
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح شد
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • اینفوگرافیک| عملیات ایران علیه اسرائیل در یک نگاه