Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@00:57:57 GMT

در همه دنیا فقط عده خاصی موسیقی کلاسیک گوش می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۲۸۱۵

به گزارش ایلنا، جاوید مجلسی (رهبر ارکستر) درباره سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر گفت: بسیاری از مخاطبان با موسیقی کلاسیک آشنایی ندارند پس باید آنها را با انواع موسیقی آشنا کنیم و گوش آنها را به شنیدن موسیقی خوب عادت دهیم.

مجلسی در ادامه بیان کرد: در جشنواره امسال موسیقی کلاسیک جایگاه ویژه‌ای دارد که همین امر سبب شده است مخاطبان بیش‌تر به سمت این نوع موسیقی گرایش پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رهبر ارکستر افزود: در همه جای دنیا فقط عده خاصی موسیقی کلاسیک گوش می‌کنند. ما به کمک جشنواره موسیقی امسال می‌توانیم مخاطبان بیش‌تری را با این نوع موسیقی آشنا کنیم.

این هنرمند تاکید کرد: هدف جشنواره گسترش موسیقی است که خوشبختانه امسال جشنواره به این هدف خود رسیده است. جشنواره موسیقی فجر امسال به حضور موسیقی‌دانان برجسته اهمیت داده است و بسیاری از این هنرمندان اجرای صحنه‌ای دارند که سبب می‌شود مخاطبان با پیشکسوتان عرصه موسیقی بیش‌تر در ارتباط باشند.

جاوید مجلسی در ادامه خاطرنشان کرد: حضور پیشکسوتان در هر حوزه‌ای لازم و ضروری است و باید به آن اهمیت داده شود. در سال‌های گذشته جشنواره دارای آیین‌نامه نبود و به همین دلیل ضعف‌های بسیاری داشت ولی از امسال این اتفاق مهم رخ داده است و وجود این آیین‌نامه سبب رشد جشنواره می‌شود.

مجلسی افزود: مهم‌ترین سوال این است که چرا جشنواره برگزار می‌شود؟ جشنواره برگزار می‌شود تا هنرمندان جوان و پیشکسوتان به صحنه روند و مخاطبان را با موسیقی‌های مختلف آشنا کنند.

این رهبر ارکستر تاکید کرد: جشنواره موسیقی امسال به همه ژانرها توجه داشته است و همین موضوع باعث بهتر شدن روند جشنواره شده است. ما در جشنواره باید به همه سلیقه‌ها احترام بگذاریم. امسال یک هیات ۱۰ نفره برای جشنواره تصمیم‌گیری کرده‌اند و فقط براساس سلیقه یک نفر برنامه‌ریزی نشده است. زمانی‌که همکاری وجود داشته باشد جشنواره هر سال بهتر از سال‌های قبل برگزار می‌شود که خوشبختانه روند برگزاری جشنواره سی و چهارم بسیار خوب بوده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جشنواره موسیقی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۲۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک

کمال حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اصفهان صاحب برندهای مختلف در صنایع‌دستی، میراث فرهنگی و داشته‌های تاریخی است، زیبنده است، اصفهان که شهر دوست‌دار کودک و نوجوان است این فرصت را فراهم کند تا کودکان آثار خود را ارسال کنند و دنیا را بارنگ و نقاشی زیباتر کنند، عالم کودکان زیبا و دلچسب است و این عالم زیبا دنیای همه را شادتر و زیباتر می‌کند.

وی ادامه داد: بر این اساس در شهرداری اصفهان رویداد مهمی به نام جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان (پوپک) طراحی و در نظر گرفته شد، که امسال سومین دوره این جشنواره برگزار شد و قرار است اختتامیه آن ۹ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر اصفهان برگزار شود.

معاون فرهنگی شهردار اصفهان تصریح کرد: محور دوره سوم این مسابقه زیبایی‌های شهر من است، اینکه کودکان با فهم و درک خودشان چگونه شهر را تحلیل می‌کنند و زیبایی‌های شهرشان را به تصویر بکشند یکی از مواردی است که در ایجاد تعلق شهری و هویت شهری برای ما مؤثر است و تلاش شد تا در دوره سوم این ظرفیت فراهم شد.

وی گفت: در این دوره از جشنواره نه هزار و ۹۳۳ نفر شرکت کردند که نزدیک به هزار و ۲۱۱ اثر از ۲۸ کشور دنیا برای این جشنواره ارسال‌شده است که هشت هزار و ۱۲۱ اثر از ۲۹۴ شهر داخلی به جشنواره آثار خودشان را فرستادند که آمار قابل‌توجهی به شمار می‌آید.

حیدری گفت: از ۲۸ کشوری که آثار خودشان را فرستادند ۵ کشور بالاترین ارسال آثار را به خود اختصاص دادند که بر این اساس کشورهای بلاروس با ۳۲۷ اثر، روسیه ۲۴۴ اثر، ارمنستان ۲۱۸ اثر، کویت ۱۲۹ اثر و ترکمنستان ۹۱ اثر را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که البته کشورهای چین، هند، پرتغال، بوسنی و هرزه‌گوین و تعدادی دیگر در این جشنواره حضور فعال داشتند.

وی اظهار کرد: در این دور از جشنواره تلاش شد که ظرفیت‌های داخل کشورمان را در دوره سوم مسابقه بین‌المللی نقاشی اصفهان هم فعال کنیم. همچنین امسال رایزنی‌های خوبی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور داشتیم تا بتوانیم از ظرفیت کانون در سطح سایر کشورها و حضور در رویدادهای نقاشی نوجوانان و کودکان بتوانیم استفاده کنیم.

کد خبر 6086117

دیگر خبرها

  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک
  • جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • برگزاری جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است
  • طرز تهیه پیاز داغ مجلسی به روشی ساده و سریع (فیلم)
  • جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود