Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری گفت: رفتار جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری با فرهنگ و فناوری گره خورده است. دنیا امروز فهمیده است که باید به جای پژوهش‌های فاقد کارایی و صرف هزینه به سمت شرکت‌های دانش بنیان برود.

به گزارش ایسنا، محمد هادی عسکری در نهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه فردوسی مشهد، با اشاره به اینکه ما در حوزه فرهنگی- اجتماعی وزارت علوم به دنبال مسئولیت پذیری اجتماعی دانشجویان، دانشگاه اجتماعی و مؤثر هستیم، بیان کرد: دانشگاه اجتماعی به زعم همه پژوهش‌ها صورت گرفته نمی‌تواند نسبت به اتفاق‌های پیرامون خود بی‌تفاوت باشد و سعی می‌کند از طریق نهادسازی، راه‌کار ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن‌های علمی دانشگاهی و سایر عرصه‌های فعالیت دانشجویی وجوه ممیزی دانشگاه اجتماعی هستند.

وی اظهار کرد: ما موظف هستیم شرایطی را تمهید کنیم که از ظرفیت‌های بالقوه دانشجویان و اساتید فعال در انجمن‌های علمی دانشجویی استفاده کنیم که به دنبال آن ناگزیر هستیم تغییر و تحولاتی را در انجمن‌های علمی داشته باشیم و پس از ۲۰ سال به سمت انجمن‌های علمی نسل دوم حرکت کنیم؛ یکی از دانشگاه‌هایی که می‌تواند نسل دوم انجمن‌های علمی را محقق سازد، دانشگاه فردوسی مشهد است.

مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه نسل دوم انجمن‌های علمی محصول بازنگری انجمن‌های سنتی هستند، گفت: انجمن‌های علمی دانشجویی نسل دوم مسئله محور هستند. در انجمن‌های علمی دانشجویی نسل دوم باید گام‌های مؤثرتر برداشته شود و اساتید بیش‌تری مشارکت داشته باشند تا زمینه ارتباط فعالان انجمن علمی با مراکز رشد و فناوری، کسب و کار دانش بنیان فراهم شود.

عسکری با تاکید بر اینکه «دانشگاه فردوسی مشهد توانسته زیست دانشجویی را تکریم و به رسمیت بشناسد» عنوان کرد: در تعریف "زیست دانشجویی" دانشجو از دانشگاه جدا شده و از ظواهر فراتر می‌رود. کند و کاو در لایه‌های مختلف اجتماع در ذهن و ضمیر دانشجو شکل می‌گیرد و دانشجو خود را از یک حیات فرهنگی- سیاسی دانسته و اظهار نظر می‌کند.

وی افزود: رفتار جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری با فرهنگ و فناوری گره خورده است. دنیا امروز فهمیده است که باید به جای پژوهش‌های فاقد کارایی و صرف هزینه به سمت شرکت‌های دانش بنیان برود.

مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خاطرنشان کرد: اگر امروز ما توانستیم برگزاری یازدهمین جشنواره حرکت به صورت بین‌المللی و با مشارکت دانشجویانی از ۸۵ کشور داشته باشیم به همت تلاش‌های فعالان علمی دانشجویی و مسئولان دانشگاه فردوسی در هشتمین جشنواره ملی حرکت دانشگاه فردوسی مشهد است.

عسکری یادآور شد: عرصه انجمن‌های علمی دانشگاهی عرصه‌ای است که می‌تواند با همت دانشجویان و حمایت شخصیت‌های ارزشمند، موفق باشد؛ امیدواریم روز به روز شاهد موفقیت‌ها و اعتلای دانشگاه فردوسی مشهد باشیم و عنایت و محبت امام رضا (ع) در زندگی همه ما جاری باشد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود

رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به مدت ۲ روز در دانشگاه حضرت ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) رفسنجان امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشستی با حضور رئیس انجمن نانوفناوری ایران، دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی ایران، رئیس و معاون پژوهش و فناوری و دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهای برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم جهت برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

وی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، افزود: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

مالک نادری رئیس انجمن نانوفناوری ایران هم در این جلسه با اشاره به برگزاری دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در روزهای دهم و یازدهم بهمن به میزبانی دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس، تصریح کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی آن دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

در ادامه علی ایرانمنش دبیر انجمن‌های علمی ایران نیز گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چندین سال در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده است، خاطر نشان کرد: این انجمن در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده است، توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و برگزاری این کنفرانس در رفسنجان نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

در این نشست هم‌چنین تفاهم‌نامه‌ای بین انجمن نانوفناوری ایران و دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) رفسنجان در راستای برگزاری کنفرانس امضا شد.

کد خبر 747648

دیگر خبرها

  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • انتصاب اعضای کارگروه همایش «حکیم طوس»
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • بیماری فردگرایی و افول جنبش دانشجویی
  • فرهنگ برهنگی از مظاهر جاهلیت مدرن/ با سخنرانی، معضل حجاب رفع نمی‌شود 
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی