Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی از تشکیل تشکیل دبیرخانه در مرکز پژوهش‌ها برای بررسی پیام رهبری خبر داد

کاظم جلالی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب اسلامی موفقیت‌های بسیاری در دهه‌های مختلف داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهه اول انقلاب توأم با پیروزی‌های بسیار در دوران دفاع مقدس بود. در دهه‌های بعدی هم جمهوری اسلامی ایران توانست در عرصه‌های سازندگی و اقتصادی پیشرفت‌هایی داشته باشد. البته باید نارسایی‌های این دوران را هم شناسایی کرد.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دستگاه‌های مختلف باید دستاوردها و نواقص در طول ۴۰ سال گذشته را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند،نهادهای مختلف باید پیام رهبری را متناسب با وظایف‌شان مورد بررسی قرار داده و آن را عملیاتی کند. این شامل قوای سه‌گانه، نهادهای نظامی، فرهنگی، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، جوانان و آحاد مردم می‌شود.

وی افزود: روز گذشته رئیس مجلس شورای اسلامی وظیفه‌ای به مرکز پژوهش‌ها برای بررسی دقیق این پیام را محول کرد.

جلالی با اشاره به این که مرکز پژوهش ها درباره مأموریت رئیس مجلس به قطع اهتمام ویژه خواهد داشت بیان کرد: در روزهای آینده مرکز پژوهش‌ها دبیرخانه‌ای را تشکیل خواهد داد که در آن کارشناسان از حوزه‌های مختلف موظف هستند این پیام را در دستور کار قرار دهند تا طی ماه‌های آینده گزارشی به مجلس شورای اسلامی و کشور ارائه دهیم می‌توان راهکارها و پیشنهادات در حوزه‌های مختلف به خصوص تقنینی و اجرایی را ارائه کرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا لاریجانی به  عنوان کاندیدای ریاست جمهوری ۱۴۰۰،  شرکت خواهد کرد یا خیر،گفت: آقای لاریجانی شخصیتی مستقل است که سخنگو ندارد؛ بنده هم وظیفه سخنگویی از طریق ایشان را ندارم لذا ایشان باید درباره‌ی مواضع‌شان خودشان توضیح دهند.

وی افزود: به عنوان کسی که افتخار دارم که خدمت ایشان کار کنم هیچ رفتار انتخاباتی از آقای لاریجانی ندیدم. آخرین بار صحبتم با ایشان به چند ماه گذشته برمی‌گردد که تاکیدشان بر این بود که موضوعات مهم‌تری در کشور وجود دارد و باید به این مسائل پرداخت. صحبت‌های انتخاباتی زود است و جایگاه خود را دارد. در حال حاضر هم آقای لاریجانی در صاحت سیاسی به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی وظایف خود را انجام می‌دهد و بسیاری از مسافرت‌ها و جلسات را مورد پذیرش قرار نمی‌دهد. ما هنوز نتوانسته‌ایم جلسه‌ای را با ایشان تشکیل دهیم که حتی بخواهیم درباره انتخابات صحبت کنیم. انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک‌تر از انتخابات ریاست جمهوری است که درباره آن هم هنوز بحثی نشده است.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  شاید این حرف‌ها را برخی از سیاسیون نپذیرند و باور نکنند حتی بگویند ما دروغ می‌گوئیم و اشتباه می‌کنیم و داریم کار خودمان را انجام می‌دهیم. ممکن است هر کسی برداشتی داشته باشد و تلقی‌های مختلفی را از سخنان و فعالیت‌های افراد انجام دهند.

وی گفت: بنده هیچ اطلاعی از کاندیدا شدن آقای لاریجانی برای انتخابات ریاست جمهوری و حتی مجلس شورای اسلامی ندارم فیلم هم بازی نمی‌کنم، چون اخیراً جلسه‌ای نداشتیم که بخواهیم صحبت کنیم. گاهی آنقدر مسائل زیاد است که ما در طولانی مدت نمی‌توانیم جلسه بگذاریم و دیدارهایمان کوتاه و در حد جلسات صحن شده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره تشکیل حزب از سوی رئیس مجلس بیان کرد:  آقای لاریجانی بنایی برای تشکیل حزب نداشت برخی از دوستان که نزدیک به ایشان بودند قصد این کار را داشته و حزب خودشان را تشکیل داده‌اند. نام بنده را هم در حزب‌شان آوردند که من هم تکذیب کردم و آنها ناراحت شدند، ولی به هر حال این حزب ارتباطی با بنده و آقای لاریجانی ندارد.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۴۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود

«لطف‌الله فروزنده» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی جایگاهی ویژه در نظام و قانون اساسی دارد؛ نمایندگان مجلس مسائل کشور را مورد بررسی قرار داده و با قانون‌گذاری و نظارت خود، ریل‌گذاری می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی، باید نمایندگانی وارد مجلس شوند که مردمی و پاک‌دست هستند؛ بنابراین در این راستا مهم‌ترین نقش را مردم بر عهده دارند و این مردم هستند که باید نمایندگانی با این ویژگی‌ها را انتخابات کنند.

فعال سیاسی تصریح کرد: در دور اول انتخابات مجلس شاهد حضور پُر شور مردم بودیم و ان‌شاء الله در دور دوم نیز شاهد حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی خواهیم بود.

فروزنده با بیان اینکه حضور در انتخابات حق قانونی مردم و تکلیفی برای آن‌هاست، ادامه داد: حضور پُر شور مردم و انتخاب نمایندگان اصلح باعث می‌شود مجلس کارآمد تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مساله کشور موضوعات اقتصادی است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب شعار سال را به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، مجلس هم باید در این راستا گام بردارد. برخی قوانین برای جهش تولید وجود دارد و در برخی زمینه‌ها هم باید قانونگذاری صورت بگیرد.

فعال سیاسی اظهار کرد: در بُعد سیاسی و بین‌المللی هم پس از انجام عملیات دفاعی ایران علیه رژیم صهیونیستی، فضای ویژه‌ای برای ما ایجاد شده است؛ لذا مجلس شورای اسلامی باید ظرفیت‌ها و سیاست‌های لازم را فراهم کند تا دولت‌مردان بتوانند در صحنه بین‌المللی، دیپلماسی فعال داشته باشند.

فروزنده تصریح کرد: امروز در سایه عملیات «وعده صادق» فضای اقتدار و انسجام و وحدت در کشور ایجاد شده که طبیعتاً مجلس شورای اسلامی باید این مهم را تقویت کند.

وی کمک به دولت را از اولویت‌های دیگر مجلس دانست و افزود: علی‌رغم همه چالش‌هایی که از دوره قبل باقی مانده، دولت سیزدهم در حال تلاش و کوشش جهت رفع مشکلات کشور است؛ لذا مجلس آینده باید با دولت همکاری لازم را داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084223 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع
  • بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف / بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع
  • طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند در دستورکار امروز مجلس
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود