Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- برنامه شب گذشته «پایش» میزبان چهار کارآفرین نمونه کشوری بود که هر کدام داستان زندگی و شیوه کارآفرینی‌شان جذاب بود.

به گزارش گروه فرهنگی میزان، برنامه شب گذشته «پایش» میزبان چهار کارآفرین نمونه کشوری بود که هر کدام داستان زندگی و شیوه کارآفرینی‌شان جذاب بود.

یکی از این مهمان، علیرضا نبی بود که اکنون دارای سه کارخانه بزرگ در کشور است که محصولات خود را به خارج از کشور نیز صادر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارآفرین نمونه کشوری که زندگی بسیاری سختی در کودکی خود تجربه کرده و حتی با کمک خیرین زندگی می‌کرده شب گذشته در برنامه «پایش» نکات جالبی درباره کارکنان و کارگران کارخانه خود گفت.

دکتر نبی در «پایش» درباره بیش از هزار نفری که در کارخانه‌های بزرگ او مشغول به فعالیت‌اند، گفت که شرط استخدام در کارخانه‌های او داشتن سوء پیشینه است.

این کارآفرین نمونه کشوری اضافه کرد: زنان و مردانی چرخ این کارخانه‌ها را می‌گردانند که جرمی در کارنامه زندگی آن‌ها ثبت شده است.

مهمان برنامه «پایش» اضافه کرد که زندانیان جرایم عمد (عمدتا قتل و سرقت مسلحانه)، غیر عمد (عمدتا مهریه)، زنان سرپرست خانواده و معتادان بهبود یافته کارکنان و مدیران و متخصصان کارخانه‌های او را تشکیل می‌دهند.

این کارآفرین نمونه در بخشی دیگر از سخنانش خطاب به بینندگان «پایش» گفت: به جای استفاده از کالای خارجی از کالای ایرانی استفاده کنید و اگر کالای ایرانی کیفیت ندارد از کارخانه‌دار بالا بردن کیفیت را مطالبه کنید.

وی با انتقاد از کانون وکلا گفت: کارآفرینان مشکلات فراوانی برای وصول حقوق خود دارند.

این کارآفرین نمونه افزود: در بسیاری از مواقع به خاطر بالا بودن هزینه وکلا، کارآفرین برای احقاق خود از طرح دعوی منصرف می‌شود چرا که اصلا این هزینه برای او سودی ندارد. دکتر نبی که همه کارکنان و کارگران کارخانه‌هایش را افراد با دارای سوپیشینه تشکیل می‌دهند، گفت: یکی از کارگران من فردی است که باید اعدام شود و یک قتل را انجام داده است زمانی که به وکیل رجوع کردم برای حل مشکل او وکیل درخواست ۳۰۰ میلیون تومان حق وکالت کرد و این فرد با کنایه گفته است اعدام شوم به صرفه‌تر است.

وی درباره گرانی مرغ و گوشت هم گفت: زمانی تصمیم گرفتیم که از گرجستان گوشت وارد کنیم، ولی بعد متوجه شدیم که وارادت این گوشت دست یک عده‌ای خاص است که قدرت زیادی هم دارند به عبارتی گوشت هست، اما مجوز نیست.

نبی خطاب به مردم گفت: گوشت کیلویی ۲۸ هزار تومان از رومانی خریداری می‎‌شود و تاجر باید آن را کیلویی حدود ۳۹ هزار تومان به سازمان امور دام بدهد و این سازمان هم باید قاعدتا کیلویی ۴۰ هزار تومان وارد بازار کند و به دست مصرف کننده برساند.

وی افزود: اینکه مردم این گوشت را کیلویی ۱۳۰ تومان می‌خرند به خاطر این است که مردم مطالبه نمی‌کنند. باید تشکل‌های مردم نهاد، رسانه‌ها و خود مردم دست به کار شوند و الا گرانی‌ها به همین شکل ادامه خواهد داشت.

برنامه پایش «پایش» کاری از گروه اقتصاد شبکه یک سیماست که با هدف توسعه تولید ملی یک‌شنبه‌ها از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پایش کار آفرینان برنامه پایش کالای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه توانمندی بانوان کارآفرین در آستارا

دریافت 27 MB

به گزارش خبرنگار مهر، بازارچه توانمندی بانوان کارآفرین شهرستان آستارا با هدف حمایت از بانوان و زنان کارآفرین و سرپرست خانوار با ۱۸ غرفه در زمینه تولیدات هنری، گیاهی، غذایی نظیر چرم، چوب، گل و گیاه، سبزی و میوه خشک، سازه‌های هنری، کیک و شیرینی، رب‌های خانگی و نان محلی از ایام نوروز ۱۴۰۳ با مشارکت شهرداری دایر شده و ادامه دارد.

با برگزاری این بازارچه بانوان می‌توانند محصولات خود را به فروش رسانده و از حمایت مردم برخوردار شوند.

استقبال مردم از این بازارچه تاکنون بسیار خوب بوده و نیازمند همکاری مسؤولان است تا بتوان فضای دائمی را دایر کرد که این بانوان بتوانند در آن به صورت دائم مستقر باشند و محصولات خود را به بهترین نحو به فروش برسانند.

کد خبر 6081338

دیگر خبرها

  • افزایش واردات گوشت منجمد
  • واردات گوشت منجمد افزایش می‌یابد
  • آدینه با داستان/ مرد خیلی پیر با بال‌های خیلی بزرگ
  • ارز واردات ۱۷۰ هزار تن گوشت قرمز اختصاص یافت
  • (عکس) واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک؛ نه بابا من نیستم، ادیت شده‌ام
  • واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک ؛ نه بابا من نیستم، ادیت شده‌ام (عکس)
  • واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک که از او منتشر شد ؛ نه بابا من نیستم (عکس)
  • برپایی بازارچه توانمندی بانوان کارآفرین در آستارا
  • واردات روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم از ابتدای سال
  • ساره خسروی؛ مترجم: روانشناسان خواندن «سلام زیبا» را به مراجعین خود پیشنهاد می‌کنند