Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@10:25:48 GMT

66 هزار نیروی استخدامی، چالش مهم شهرداری تهران است

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۴۷۵۹

66 هزار نیروی استخدامی، چالش مهم شهرداری تهران است

تهران- ایرنا- شهردار تهران تعداد زیاد نیروی انسانی را چالش اصلی این نهاد خواند و گفت: در سازمانی فعالیت داریم که اینک 65 هزار و 930 نیروی استخدامی دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، پیروز حناچی روز دوشنبه در نخستین جشنواره تجارب مدیران شهرداری تهران افزود: روز نخست حضورم در شهرداری، این تعداد نیروی انسانی 68 هزار نفر بود که طی این مدت سیر نزولی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: چالش مهم نیروی انسانی در برابر پست های سازمانی، وضعیت منابع ناپایدار نسبت به آرمان های سازمان و برنامه و بودجه در شهرداری باید بارویکردهای تخصصی مدیریت دانش به بحث گذشته شود.
حناچی با اشاره به اینکه نخستین قدم در شناسایی مشکلات دسترسی به اطلاعات است در عین حال تصریح کرد: بزرگترین سرمایه شهرداری تهران البته منابع انسانی آن است که باید به بهترین وجه از آن بهره گرفت.
وی با بیان اینکه برای حل مشکلات یک سازمان باید متفاوت فکر کرد در غیر این صورت امکان حل مشکلات وجود ندارد، افزو د: سازمانی که اهل نقد و تفکر باشد و اجازه بازبینی مسیرهای قبلی را بدهد امکان خروج از چنبره های گرفتار شده در آن را دارد.
شهردار تهران با بیان اینکه برگزاری نشست های تخصصی ابزارهای خوبی برای حل مشکلات است اظهارداشت: بسیاری از سازمان های متحول کننده در جهان علاوه بر تفاوت در فضای اداری برای ایده پردازی های جدید و تشویق پرسنل نیز روش های ویژه به کار می گیرند که نخستین گام آن نگاه نقادانه است.
وی افزود: سازمانی که این ظرفیت را در خود به وجود و فضایی را برای انتقاد فراهم آورد زمینه رشد را ایجاد کرده است.
حناچی با تأکید بر اینکه باید تجارب ناموفق نیز به اشتراک گذاشته شود ادامه داد: نباید یک اشتباه بیش از یکبار رخ دهد.
شهردار تهران با اشاره به پروژه بزرگراه شهید نواب صفوی و قطع دسترسی های محلی در آن محدوده یادآور شد: این تجربه کمک زیادی در اجرای پروژه بزرگراه یادگار امام کرد.
به گزارش ایرنا امروز در جریان این جشنواره سامانه جامع منابع انسانی در واحدهای تابعه شهرداری تهران که از آن به عنوان بزرگترین سامانه در تاریخ کشور یاد می شود نیز رونمایی شد.

تهرام/9353/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شهري شهرداري تهران منابع انساني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۴۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازوی رباتیک جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود + فیلم

حسین هاشمی‌پور دانشجوی مقطع ارشد مهندسی صنایع و مسئول رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح چگونگی تشکیل شرکت دانش‌بنیان این واحد دانشگاهی اظهار کرد:‌ این شرکت از دانشجویان و محصلان نخبه کرمانی که اکثر آنان در دوران دانش‌آموزی خود در جشنواره خوارزمی یا در مسابقات ملی مهارت فنی و حرفه‌ای رتبه نخست را داشته‌اند، تشکیل شده و هر کدام درباره یکی از اصول رباتیک اطلاعات کاملی دارند.

وی افزود:‌ این شرکت از سال ۱۳۹۳ به‌صورت حرفه‌ای آغاز به ساخت ربات صنعتی یا کارخانه‌ای در سایز کوچک برای شرکت در مسابقات رباتیک زیر نظر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی کرمان کرده و از همان سال تا سال ۱۳۹۸ موفق به کسب ۱۳ عنوان قهرمانی و نایب‌قهرمانی مسابقات آسیایی و اقیانوسیه شده است که این موفقیت‌ها زمینه ساخت بازوی رباتیک فراهم کرد.

طراحی، برنامه‌نویسی و ساخت بازو‌های صنعتی

مسئول رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان گفت:‌ زمینه فعالیت شرکت دانش‌بنیان «بوتیا صنعت آبی» مستقر در این واحد دانشگاهی، طراحی، برنامه‌نویسی و ساخت بازو‌های صنعتی بوده و محصول تولیدشده بازوی رباتیک پنج درجه آزاد در دو سایز کوچک و بزرگ صنعتی و پلتفرم حرکتی آن است.

هاشمی‌پور عنوان کرد:‌ همه مراحل آزمون، سعی و خطا و ساخت نمونه اولیه بازوی رباتیک پنج درجه آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان انجام شده و برای راه‌اندازی خط تولید آن با چند کارخانه خودروسازی و صنایع تولیدی که نیاز شدید به این نوع بازو دارند و با هزینه زیاد از خارج وارد می‌کنند،‌ مذاکراتی صورت گرفته است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

وی مطرح کرد:‌ بازوی رباتیک پنج درجه آزاد قطعاً  سال‌های آینده جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود به‌طوری‌که اکنون در خیلی از کارخانه‌ها کار‌های دشوار و سخت یا خطرناک را بازو‌های رباتیک انجام می‌دهند. این محصول باعث افزایش تولید و سرعت کار شده و خطرات و اشتباهات را به حداقل می‌رساند.

نواقص و کمبودها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور

مسئول رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان، نداشتن اعتماد به شرکت‌های دانش‌بنیان، عدم حمایت از جوانان نخبه و علاقه به جنس خارجی فقط به دلیل گرفتن حق دلالی از شرکت‌های خارجی را ازجمله نواقص و کمبودها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور دانست.

هاشمی‌پور بیان کرد:‌ وقتی در فاز تحقیق و ساخت نمونه اولیه بازوی رباتیک پنج درجه آزاد بودیم حمایت خوبی از سوی دانشگاه شد؛ اما زمانی که محصول ساخته شد، دیگر حمایتی نشده است.

وی توضیح داد:‌ در مراکز رشد دانشگاه محصولات خیلی خوبی تولید شده؛ اما فقط در حد نمونه اولیه بوده و دیگر از آنها حمایت نمی‌شود. برای پیشرفت و شکوفایی مراکز رشد باید حمایت مالی بیشتر مالی و معنوی از محصولات در دستور کار مسئولان باشد.

انتهای پیام/

حسین عقابی

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم
  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان
  • ضرورت توجه به مشکلات منابع انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه شهرداری ارومیه
  • تعیین نحوه تامین نیروی انسانی و امکانات سازمان سپند **
  • یکی از چالش‌ها و مشکلات اصلی دیوارهای صوتی بزرگراه‌ها سرقت آنهاست
  • بازوی رباتیک جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود + فیلم