Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد دلبری به تشریح نحوه ساخت مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(عج) که اخیرا مورد اعتراض یکی از نمایندگان مجلس قرار گرفته بود، پرداخت.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، محمد دلبری شهردار سابق قم در قم در خصوص احداث مدرسه علمیه حضرت ولیعصر ابراز داشت: پروانه ساختمان این مدرسه سال ۹۲ صادر شده و ظاهرا الان به بهره برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه معتقدم طرح این موضوعات به این شکل،اب به اسیاب دشمن ریختن است.

او با تاکید بر اینکه در ساخت این مدرسه علمیه، ذره ای اعمال نفوذ و رانت صورت نگرفته است، گفت: پروانه این مدرسه قانونی و طبق ضوابط شهرداری صادر شده است، مصوبات مربوطه اخذ و عوارض آن پرداخت شده است ضمن اینکه به دلیل وجود حساسیت، در طول ساخت این مدرسه، اعضای کمیسیون زیربنایی شورای شهر قم از آنجا بازدید کردند.

شهردار سابق قم ساخت مدرسه علمیه حضرت ولی عصر را براساس طرح تفصیلی شهر قم که به تصویب شورای عالی شهرسازی رسیده، دانست و ادامه داد: طرح تفصیلی شهر قم هرچندسال یکبار توسط مشاور تهیه می شود و سرانه های مدنظر اعم از شوارع و خیابان، فضای سبز و… تهیه شده و در شورای عالی شهرسازی تائید می شود.

او ادامه داد: در دهه ۸۰ که طرح تفصیلی شهر قم تهیه گردید، تعریض خیابان معلم دیده شده بود و تا قبل از آخرین طرح تفصیلی شهر قم، هر دوطرف خیابان معلم باید به میزان ۵ متر عقب نشینی صورت می گرفت.

دلبری با اشاره به ثبت مدرسه حجتیه به عنوان میراث فرهنگی در این زمان گفت: براساس قانون، وقتی مجموعه، خیابان یا مکانی ثبت میراث فرهنگی شود، دیگر شهرداری حق هیچگونه دخل و تصرفی ندارد لذا وقتی این مدرسه ثبت میراث فرهنگی شد، در طرح تفصیلی شهر قم مصوب گردید تعریض خیابان معلم از یک طرف صورت بگیرد و از آن تاریخ به بعد شهرداری ملاک صدور پروانه و ساخت و سازها را بَرِ مدرسه حجتیه قرار داد تا خیابان به نحو صاف تعریض شود که در نهایت به میدان روح الله ختم می شود.

او تصریح کرد: زمانی که این مدرسه و مهمانسرای عتبه عباسی درخواست دادند، زمانی بود که طرح تفصیلی قم مصوب شده بود و معیار هم، بَرِ مدرسه حجتیه بود و لذا پروانه ای که صادر شده از بَرِ خیابان حجتیه است.

شهردار سابق قم یادآور شد: مکانهایی مانند دفتر تبلیغات که در این خیابان عقب نشینی کردند، چنانچه دوباره درخواست پروانه بدهند به بَرِ مدرسه حجتیه باز می گردند.

او تاکید کرد: مدرسه علمیه حضرت ولی عصر از نظر عوارض و پروانه کاملا قانونی بوده و حتی از نظر نما رعایت جنبه مذهبی در آن صورت گرفته است.

دلبری با اشاره به شرایط کنونی کشور، جامعه را نیازمند وفاق و انسجام دانست و بیان داشت: یکی از مسائل و مشکلاتی که در قم شاهدیم این است که خیلی موضوعات را درگیر موضوعات دیگر می کنیم و اینها از مجموعه شهر انرژی را گرفته و مردم را دچار ناامیدی می کند. به جای طرح این مباحث بهتر است در جهت حل مشکلات مردم تلاش کنیم.

منبع: شفقنا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۴۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /راهی جز خون دل خوردن نمانده /این روش مأموران، خلاف شرع و عقل است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلیل محبی، دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر و محمد تقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم به فعالیت مجدد گشت ارشاد در خیابان ها به سبک قدیم واکنش نشان دادند.

چنانچه محبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: راهی جز خون دل خوردن نمانده

فاضل میبدی: لزومی برای پوشش نیست

علاوه بر این، محمدتقی فاضل میبدی،عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

روشی که مامورین در برخورد با بی حجابی پیش گرفته و در رسانه ها منتشر می شود، خلاف شرع و عقل است. از مسایل حجاب است، اگر زنان بی حجاب منتهی به نهی زبانی نشوند، لزومی برای پوشش نیست. تاکنون این برخوردها نتیجه معکوس داشته. مگر حجاب از ضروریات دین است؟ هویت جامعه اسلامی عدالت اجتماعی و کرامت انسانی است.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896659

دیگر خبرها

  • نذر کاشی برای توسعه حرم سید الشهدا (ع) در کاشان
  • پس لرزه های بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /راهی جز خون دل خوردن نمانده /این روش مأموران، خلاف شرع و عقل است
  • درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه زینب کبری (س) ارومیه
  • کاری از سوی دولت برای دریاچه ارومیه صورت نگرفته/ با دو میلیارد متر مکعب آب هم می‌شود در دریاچه قایق‌سواری کرد/ پایان تابستان معلوم می‌شود
  • تاریکی در برخی از معابر شهروندان تبریز را به دردسر انداخت
  • ابلاغ طرح تفصیلی بافت تاریخی گرگان
  • پذیرش طلبه در مدرسه علمیه آیت الله دامغانی
  • قطعی تلفن روستای سالکویه به لطف سارقان
  • نشست مهدویت در مدرسه علمیه خواهران نقده
  • رونمایی از کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب در مدرسه علمیه مروی