Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با بیان اینکه مدیریت اقتصادی امروز کشور بر مبنای اقتصاد اسلامی نیست گفت: نتیجه عدم اجرای اقتصاد اسلامی در کشور است این است که در ادارات مشکل داریم و اقتصاد ما یک اقتصاد بی‌نتیجه است. ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۵ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی امروز در همایش دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه‌های استان کرمان که در دانشگاه آزاد کرمان برگزار شد با تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: ایران در طول تاریخ کشوری قدرتمند و دارای گستره جغرافیایی بسیار زیادی بوده که در کتاب‌ها در این باره نوشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با بیان اینکه ایران قدمت تاریخی بسیار زیادی دارد و 21 کشور در جغرافیای ایران بودند گفت: امروز در دنیا قدرت کشورها را در سه مولفه می‌سنجند.

امام جمعه کرمان: رعایت وحدت و ایجاد همدلی راه برون‌رفت از مشکلات فعلی کشور استامام جمعه کرمان: وجود بنگاه‌های اقتصادی بزرگ در استان کرمان باید در سفره مردم احساس شودامام جمعه کرمان: ‌دولت‌ها در کشور‌مان در حوزه اقتصادی معدل خوبی ندارند

وی با عنوان اینکه در مولفه اول که جغرافیا است ایران اسلامی یک کشور پهناور و بزرگ است و به آب‌های آزاد دسترسی دارد بیان کرد: ذخایر معدنی بسیار غنی در کشور ما و وجود موقعیت استراتژیک ویژه در منطقه همه از ویژگی‌ها و شاخصه‌های جغرافیایی کشور ماست.

علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه مولفه دوم جمعیت است که دارا بودن جمعیت زیاد، جوان و دارای تحصیلات عالی و تکمیلی برای ما یک امتیاز ویژه محسوب می‌شود افزود: مولفه سوم قدرت در بسیج جمعیت است که ایران اسلامی در این زمینه هم یک کشور مقتدر در دنیا است و در راهپیمایی 22 بهمن امسال دیدیم که مردم چگونه بسیج شدند و علیه دشمنان نظام، به صحنه آمدند.

وی با اشاره به اینکه شهید مطهری در یکی از آثار خود به ‌خوبی خدمات انقلاب به اسلام را بیان کرده است گفت: سه مسئله در مورد انقلاب اسلامی ایران بسیار مهم است که اولین آن استقلال سیاسی یک کشور است.

امام جمعه کرمان با بیان اینکه امروز ایران اسلامی مستقل‌ترین کشور دنیا در سیاست است و تحت تاثیر هیچ کشوری اداره نمی‌شود عنوان کرد: نگاه به سیاست باید همراه با اخلاق و دیانت باشد و سیاستی که در آن اخلاق نباشد هیچ ارزشی ندارد.

وی با اشاره به اینکه اینگونه سیاستمداران بالاخره جایگاه خود را از دست می‌دهند و مردم آنها را فراموش می‌کنند گفت: بعضی‌ها اخلاق و دیانت را تا جایی قبول دارند که سیاست به آنها اجازه دهد و مکتب واقع بر دنیای غرب بر این موضوع مبتنی است.

علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه برجام را امضاء می‌کنند و بعد زیر آن می‌زنند بر مبنای این سیاست است چرا که هر جا به ضرر آنها بود خارج می‌شوند و دیگر هیچ تعهدی ندارند گفت: همه می‌بینیم رئیس جمهور آمریکا روزی نیست که از معاهده‌های بین‌المللی خارج نشود و آن را دور از منافع آمریکا عنوان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مسئله دوم استقلال اقتصادی است که از استقلال سیاسی مهمتر است بیان کرد: انقلاب اسلامی ما اقتصاد اسلامی را دنبال می‌کند و اقتصاد اسلامی مدیریت از درون را دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با بیان اینکه مدیریت اقتصادی امروز کشور بر مبنای اقتصاد اسلامی نیست گفت: مدیریت دینی یعنی در هر شرایط که هستم خود را در محضر خدا ببینم و نگاه ما یک نگاه الهی باشد.

وی با اشاره به اینکه نتیجه عدم اجرای اقتصاد اسلامی در کشور است این است که در ادارات مشکل داریم و اقتصاد ما یک اقتصاد بی‌نتیجه است افزود: مسئله بعدی استقلال فرهنگی است که از استقلال سیاسی و اقتصادی بسیار مهمتر است و استقلال فرهنگی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی ایران است.

انتهای پیام/ح

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود موریانه های بی صدا در اقتصاد ایران

چرا که مدیریت فعالیتهای تیم اقتصاد در ایران هم جزیره‌ای و هم سلیقه‌ای است و هر کدام با سلایق و منافع سازمانی و یا باندی و بعضا خواسته شخصی خود جامعه را مدیریت میکنند .مگر میشود در کشوری سازمانها و قرارگاهها و شرکتهای متعدد قلدری باشند که میتوانند دولت مرکزی را راحت جابجا و سیاستهای آنرا هوا کنند و به هیچ صراطی هم مستقیم نباشند از سیاست مردمسالاری و مردمی کردن اقتصاد حرف زد؟ اگر چنین نیست مسئولینی که ادعای خدایی در این مقوله را دارند پاسخگو باشند.

تا زمانی که ساختار و سیستم یکپارچه مدیریتی و اجرای یکسان بودن قانون برای همه و رعایت حقوق شهروندی در کشور حاکم نباشد عمراً اجرای چنین طرحهایی دستخوش منافع شخص باندهای نفوذی و اثرگذار متصل به قدرت و ثروت خواهد شد و در این راستا برخی دیگر از موانع که باید در تغییر آن ساختار جزیره‌ای به ساختار یکپارچه علاوه بر مطالبی را که قبلا بیان داشتم باید مورد توجه قرار گیرد که این برداشت من از نظرات دقیق کارشناسان اقتصادی و اجتماعی است که در گفتار و نظرات منتقدانه خود مطالب ارزنده‌ای را چنین توصیف کرده‌اند.

برای مثال ناکارآمدی و یا ناهماهنگی قوانین بانکی کشور و بنگاه‌داری آنان در امور غیر مولدو نرخ بالای بهره تسهیلات بانکی و نیز سهم‌خواهی غیرقانونی برخی از مدیران و کارکنان نظام بانکی در سیستم فاسد اداری از کارآفرینان و تولیدکنندگان به اشکال مختلف مانند، اخذ رشوه های کلان، درخواست مشارکت بدون سرمایه‌گذاری، سرقت و مصادره ایده‌های تولیدی کارآفرینان به نفع خود و امثال آن و سنگ‌اندازی در مسیر خواسته‌های آنان و نیز عدم ثبات قوانین و مقررات اقتصادی کشور و در نتیجه نگرانی برای یک سرمایه‌گذاری مطمئن و امن را میتوان نام برد و همچنین طولانی و سخت بودن فرآیند کارآفرینی و در عین‌حال وجود برخی از نواقص و خلاءهای قانونی ، نظام مالیاتی ظالمانه و ناعادلانه و دریافت عوارض خدمات دولتی و خدمات شهری نامتعادل،همچنین ضعیف بودن یا فراهم نبودن برخی زیرساختها به رغم وجود ظرفیتها و توانمندی های فوق العاده و فراوان در داخل کشور.بنابراین اتخاذ سیاستها و قوانین و دستورالعملها و تدابیر اساسی و لازم برای رفع این موانع می‌تواند نقش مهم و اساسی در تحقق طرح راهبردی مردمی سازی اقتصاد و تولید و تجارت با کم شدن شرّ سازمانها و شرکتهای مزاحم دولتی و نهادهای غیر دولتی و باصطلاح خصولتی و رشد اقتصادی کشور و نیز بهبود وضعیت معیشتی مردم داشته باشد.

البته این نکته مهم را هم باید مد نظر داشت که تا زمانی که موریانه‌های بیصدایی که در ساختار اقتصادی و سیاسی اجتماعی و فرهنگی کشور بصورت موزیانه نفوذ کرده و به تخریب مشغول هستند شناسایی و نابود نشوند هیچ تغییری اساسی در سیاستها و عملکرها و رضایتمندی رهبری و مردم متصور نیست.

دبیر کل جمعیت آبادگران ایران اسلامی

23212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888355

دیگر خبرها

  • هوشیار باشیم توطئه انشقاق بین مردم و نظام عملیاتی نشود
  • منوچهر متکی: دولت باید اقتصاد را رها کند
  • نیازمند ایجاد واحد پژوهشی و فناوری مجزا در کشور هستیم 
  • گیر و گور اقتصاد ایران چیست؟
  • پیش‌بینی استاد دانشگاه امام صادق از تورم امسال
  • «جهش تولید با مشارکت مردم» منشور عملی ملت ایران است
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|حسین سرآبادانی
  • بدون توجه به فرهنگ امکان پیشرفت وجود ندارد/ رونمایی از سند مشترک تعامل فرهنگ و اقتصاد
  • وجود موریانه های بی صدا در اقتصاد ایران
  • سیاست‌های اقتصادی بر مبنای حقایق اقتصادی جامعه اتخاذ شود