Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای بهره‌وری و تشکیل کارگروه مدیریت بهره‌وری،از نتایج مثبت این اقدامات در دانشگاه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد آقاجانی در جلسه هیئت‌امنا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با حضور دکتر نجفی خواه دبیر مجامع و هیئت‌های امنای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دکتر محسنی بندپی استاندار تهران و سایر اعضا برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی اجمالی در خصوص روند فعالیت کمیته بهره‌وری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در سال گذشته اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وجوه کار در تمام سازمان‌ها، بهره‌وری است و ارتقای بهره‌وری شاید یکی از بهترین تفاسیر اقتصادی مقاومتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه با تأکید بر این مطلب که استفاده بهینه از منابع موجود اولویت بیشتری دارد، افزود: از مهرماه ۹۶ با کمک حوزه‌های مختلف دانشگاه و تمامی ۱۹ بیمارستان تابعه دانشگاه، تلاش جدی در راستای افزایش بهره‌وری را آغاز کردیم. در این راستا وضعیت بهره‌وری منابع مالی، منابع نیروی انسانی و منابع فیزیکی در دانشگاه را مشخص کردیم تا در قالب سامانه‌های مدیریتی، برنامه‌ریزی جدی برای ارتقای این منابع صورت گیرد.

دکتر آقاجانی در ادامه سخنان خود به تشریح اقدامات صورت گرفته در دانشگاه در خصوص بهره‌وری پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، تشکیل کارگروه مدیریت بهره‌وری در دانشگاه با مشارکت حوزه‌های مختلف (آموزش، بهداشت، درمان و دارو و توسعه)، تشکیل کمیته اصلی در ستاد و کمیته‌های فرعی در تمامی بیمارستان‌ها، تعیین اهداف کلان، تشکیل ۶ کمیته فرعی در زیرگروه کمیته اصلی روند فعالیت‌های کارگروه، راه‌اندازی سامانه‌های مختلف، تدوین سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی، یکسان‌سازی فرایند ثبت خدمات درمانی دارویی و ارتباط ۱۱ سامانه موجود به یکدیگر، تعیین شاخص‌های کلیدی، استانداردسازی کدینگ خدمات درمانی و دارویی و تمامی خدمات بیمارستان‌ها، فرمت تعاریف و شناسنامه‌دار نمودن اقلام دارویی و مصرفی بخشی از اقدامات مطرح‌شده در این زمینه توسط ریاست دانشگاه بود.

در ادامه جلسه گزارش پایش برنامه عملیاتی سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سوی نماینده وزارت بهداشت ارائه شد که بر اساس این گزارش میزان تحقق برنامه در این دانشگاه نزدیک به میانه کشوری است و در برخی حوزه‌ها نظیر آموزش، غذا و دارو و بهداشت نیز حتی از میانه کشوری بالاتر است.

در این نشست، گزارش حسابرسی مستقل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان مسیح دانشوری ارائه و پیشنهادهای معاونت‌های آموزشی، توسعه مدیریت و منابع، درمان، بهداشت و بین‌الملل در حوزه‌های مربوطه مطرح شد که پس از بحث و تبادل‌نظر اعضا برخی از این موارد تصویب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران نسبت به وقوع سیلاب در استان سمنان برای امروز و فردا هشدار داد و بر لزوم آمادگی دستگاه‌های خدمات‌رسان این استان در مقابله با سیل تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیف‌الله آقا بیگی امروز در حاشیه جلسه ستاد مدیریت شرایط اضطراری شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به پیش‌بینی فعالیت گسترده سامانه بارشی در آسمان استان سمنان، اظهار داشت: بر اساس این پیش‌بینی‌ها و با فعالیت سامانه بارشی نسبتاً قوی برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه شاهد بارندگی قابل توجهی در استان سمنان خواهیم بود.

وی با بیان اینکه این بارندگی‌ها می‌تواند باعث نعمات و برکات زیادی برای مردم استان سمنان باشد، تصریح کرد: البته با توجه به اینکه سمنان به لحاظ اقلیمی که دارد، استان کم بارشی است، بنابراین همه مسئولان و متولیان امر برای مدیریت و کنترل سیلاب وظیفه دارند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران اضافه کرد: این وظیفه هم به مجموعه همکاران ما در بخش آب و دیگر بخش‌های وزارت نیرو و هم سایر سازمان‌ها، تشکیلات، ادارات خدماتی، اجرایی و امدادی استان سمنان بازمی‌گردد و در این زمینه می‌بایست با کمک و مشارکت یکدیگر و با توجه به مخاطره سیل، همه اقداماتی که انجام آن می‌تواند موجبات کاهش خسارت در بخش‌های مختلف شود، صورت بگیرد.

آقا بیگی با اشاره به برگزاری جلسه مدیریت بحران شرکت آب منطقه‌ای سمنان به منظور مدیریت بحران سیلاب در این استان گفت: این جلسه در شرکت آب منطقه‌ای سمنان و به منظور تبیین شرایط این جبهه بارشی و همچنین اقدامات لازم به عنوان اقدامات پیش از وقوق بارندگی و ایجاد سیلاب احتمالی برگزار شد.

وی با تأکید بر لزوم انجام دو دسته از اقدامات برای مقابله با سیلاب ساعات و روزهای آینده خاطرنشان کرد: بخشی از اقدامات مربوط به آگاهی ‌بخشی، هشدار و تبیین برای دستگاه‌های خدمات‌رسان که در چارچوب نظامات قانونی وظیفه اقدامات پیشگیرانه در برابر سیلاب را دارند است که توسط همکاران ما در شرکت آب منطقه‌ای سمنان و مدیریت منابع آب در شهرستان‌های مختلف باید انجام شود و برنامه‌ریزی لازم در این زمینه انجام شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران خاطرنشان کرد: در این خصوص همه دستگاه‌های مرتبط می‌بایست به صورت هم افزا و جمعی، با کمک یکدیگر این اقدامات پیشگیرانه را به‌موقع و در جای خود انجام دهند.

آقا بیگی با بیان اینکه مهم‌ترین نکته در این خصوص، تبیین و آگاهی‌بخشی برای مردم و جامعه هدف است خاطرنشان کرد: در صورتی که جامعه هدف و عموم مردم نسبت به احتمال وقوع سیل و خاطرات آن اطلاع داشته باشند، می‌توانند با پرهیز از بعضی از اقدامات خطر آفرین از جمله عدم تردد در کنار رودخانه‌ها و مجاری آبی، عدم تردد در مسیرهای تقاطع با رودخانه‌ها که متأسفانه غالباً خسارت‌آفرین است میزان خسارت‌های جانی و مالی ناشی از سیل را کاهش دهند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین توجه به مشکلات، خسارت‌ها و صدمات محتمل در زمان صاعقه در صورت عدم رعایت اقدامات ایمنی و نیز بسیاری از اقدامات که در بخش‌های مختلف لازم انجام شود می‌تواند خسارت‌های مالی و جانی به وارده مردم را در هنگام سیلاب را به حداقل ممکن رسانده و خسارت به زیرساخت‌ها را نیز تا حد ممکن بکاهد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران عنوان کرد: شرط این هدف درجه نخست، کمک و مشارکت همه دستگاه‌ها و در مرحله بعد همراهی خوب مردم است و این مهم در سیلاب‌های بسیار شدیدی که در همین هفته‌های اخیر در مناطقی از کشور شاهد آن بوده‌ایم تحقق یافت و خوشبختانه این همراهی باعث شده که میزان خسارت‌ها و تلفات در نقاطی که سیلاب در آن جاری شد، به میزان قابل توجهی نسبت به کشورهای همسایه که به مراتب با بارش‌های کمتر از بعضی از ایستگاه‌های ما موجه بوده است، کاهش پیدا کرده و به حداقل ممکن رسیده است.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج
  • تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • بهره‌برداری از المان شهید گمنام علوم پزشکی مشهد؛ بزودی
  • نشست «درآمدی به اخلاق قرآنی» برگزار می شود