Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شهردار سابق قم به تشریح نحوه ساخت مدرسه علمیه حضرت، ولی عصر (عج) که اخیرا مورد اعتراض یکی از نمایندگان مجلس قرار گرفته بود، پرداخت.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از شفقنا، شهردار سابق قم به تشریح نحوه ساخت مدرسه علمیه حضرت، ولی عصر (عج) که اخیرا مورد اعتراض یکی از نمایندگان مجلس قرار گرفته بود، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد دلبری درباره احداث مدرسه علمیه حضرت ولیعصر ابراز داشت: پروانه ساختمان این مدرسه سال ۹۲ صادر شده و ظاهرا الان به بهره برداری رسیده است. ضمن اینکه معتقدم طرح این موضوعات به این شکل، آب به آسیاب دشمن ریختن است.


او با تاکید بر اینکه در ساخت این مدرسه علمیه، ذره‌ای اعمال نفوذ و رانت صورت نگرفته است، گفت: پروانه این مدرسه قانونی و طبق ضوابط شهرداری صادر شده است، مصوبات مربوطه اخذ و عوارض آن پرداخت شده است. ضمن اینکه به دلیل وجود حساسیت، در طول ساخت این مدرسه، اعضای کمیسیون زیربنایی شورای شهر قم از آنجا بازدید کردند.

شهردار سابق قم ساخت مدرسه علمیه حضرت، ولی عصر را بر اساس طرح تفصیلی شهر قم که به تصویب شورای عالی شهرسازی رسیده، دانست و ادامه داد: طرح تفصیلی شهر قم هرچندسال یکبار توسط مشاور تهیه می‌شود و سرانه‌های مدنظر اعم از شوارع و خیابان، فضای سبز و… تهیه شده و در شورای عالی شهرسازی تائید می‌شود.

او ادامه داد: در دهه ۸۰ که طرح تفصیلی شهر قم تهیه گردید، تعریض خیابان معلم دیده شده بود و تا قبل از آخرین طرح تفصیلی شهر قم، هر دوطرف خیابان معلم باید به میزان ۵ متر عقب نشینی صورت می‌گرفت.

دلبری با اشاره به ثبت مدرسه حجتیه به عنوان میراث فرهنگی در این زمان گفت: براساس قانون، وقتی مجموعه، خیابان یا مکانی ثبت میراث فرهنگی شود، دیگر شهرداری حق هیچگونه دخل و تصرفی ندارد لذا وقتی این مدرسه ثبت میراث فرهنگی شد، در طرح تفصیلی شهر قم مصوب گردید تعریض خیابان معلم از یک طرف صورت بگیرد و از آن تاریخ به بعد شهرداری ملاک صدور پروانه و ساخت و ساز‌ها را بَرِ مدرسه حجتیه قرار داد تا خیابان به نحو صاف تعریض شود که در نهایت به میدان روح الله ختم می‌شود.

او تصریح کرد: زمانی که این مدرسه و مهمانسرای عتبه عباسی درخواست دادند، زمانی بود که طرح تفصیلی قم مصوب شده بود و معیار هم، بَرِ مدرسه حجتیه بود و لذا پروانه‌ای که صادر شده از بَرِ خیابان حجتیه است.

شهردار سابق قم یادآور شد: مکان‌هایی مانند دفتر تبلیغات که در این خیابان عقب نشینی کردند، چنانچه دوباره درخواست پروانه بدهند به بَرِ مدرسه حجتیه باز می‌گردند.

او تاکید کرد: مدرسه علمیه حضرت، ولی عصر از نظر عوارض و پروانه کاملا قانونی بوده و حتی از نظر نما رعایت جنبه مذهبی در آن صورت گرفته است.

دلبری با اشاره به شرایط کنونی کشور، جامعه را نیازمند وفاق و انسجام دانست و بیان داشت: یکی از مسائل و مشکلاتی که در قم شاهدیم این است که خیلی موضوعات را درگیر موضوعات دیگر می‌کنیم و این‌ها از مجموعه شهر انرژی را گرفته و مردم را دچار ناامیدی می‌کند. به جای طرح این مباحث بهتر است در جهت حل مشکلات مردم تلاش کنیم.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهردار قم دلبری مدرسه علمیه رانت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های ویژه اتوبوسرانی تهران برای شب‌های قدر و نمایشگاه قرآن

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با صدور اطلاعیه‌ای با تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) از خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی به شرکت‌کنندگان در مراسم لیالی قدر خبر داد.

بر اساس این گزارش، اتوبوسرانی تهران برای رفاه حال شرکت‌کنندگان در این مراسم که ۱۰، ۱۲ و ۱۴ فروردین در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار می‌شود، در پایان مراسم نسبت به ارائه خدمات حمل و نقلی از مبادی و مسیر‌های مشخص شده به شرح زیر، اقدام کنند:

مبدأ: میدان هادی ساعی ـ خیابان مدرس

مسیر: خانی آباد نو ـ نازی آباد ـ میدان راه آهن

مبدأ: خیابان فدائیان اسلام ـ روبروی بیمارستان فیروزآبادی

مسیر: دولت آباد ـ سیزده آبان ـ میدان شوش ـ میدان خراسان ـ خاوران ـ شهرک نظامی ـ زمان آباد

مبدأ: ضلع شمالی حرم ـ خیابان فدائیان اسلام ـ روبروی بیمارستان فیروزآبادی

مسیر: دولت آباد ـ سیزده آبان ـ میدان شوش ـ میدان خراسان ـ خاوران ـ شهرک نظامی ـ زمان آباد

مبدأ: ضلع جنوبی حرم ـ میدان سلمان فارسی ـ خیابان زهره وند

مسیر: کهریزک ـ باقر شهر

مبدأ: گردشی مترو شهرری

مسیر: مترو شهرری ـ میدان هادی ساعی


همچنین روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با صدور اطلاعیه‌ای، از خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی به بازدیدکنندگان سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن که در مصلای حضرت امام خمینی (ره) برگزار می‌شود، خبر داد.

بر اساس این گزارش، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برای رفاه حال بازدیدکنندگان، با تقویت خطوط عبوری و منتهی به محل نمایشگاه، نسبت به ارائه خدمات حمل و نقلی به شهروندان اقدام می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقام سابق دولتی : کاظم صدیقی از من خواست ملک بهزیستی را به هم مدرسه او ملحق کنیم!
  • ترافیک پرحجم و روان در محور کندوان/فعلا محدودیتی اعمال نمی‌شود
  • برنامه‌های ویژه اتوبوسرانی تهران برای شب‌های قدر و نمایشگاه قرآن
  • روح معماری ایرانی-اسلامی بیش از پیش در ساخت و سازها دمیده شود
  • بلاتکلیفی ۶ ساله پروژه ساخت مدرسه در اریسمان بادرود
  • مدارس و ادارات ۱۴ فروردین تعطیل است؟
  • وزارت راه و شهرداری‌ها به ساخت مساجد توجه کنند
  • خیران؛ بزرگترین رکن نهضت مدرسه‌سازی
  • استاندار مرکزی: عقب افتادگی‌ حوزه مسکن باید در سال ۱۴۰۳ جبران شود
  • اعمال محدودیت تردد در بزرگراه شهید باقری برای ۵ روز