Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه عملکرد اقتصادی به نحوی نیست که بتوانیم با رضایت از آن نام ببریم، گفت: اقتصاد نیازمند اصلاحات است.

به گزارش قدس آنلاین، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور عصر امروز در مراسم تجلیل از حاج علاء میرمحمد صادقی کارآفرین و فعال اقتصادی، که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به شخصیت مرحوم میرمحمد صادقی گفت: آقای میرمحمد صادقی یک فعال اقتصادی، خوشنام و انسانی با اخلاق و مسئولیت‌شناس در مسائل مختلف جامعه است  که خداوند این توفیق را به او داده تا توانسته به گونه‌ای عمل، خدمت و زندگی کند که امروز صاحب حضور جمع بسیار ارزشمند و خوبی از شخصیت‌های مختلف و فعالانی از حوزه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها امروز آمدند تا به این کارآفرین خیرخواه خداقوت بگویند. 

وی افزود: امروز تصورم بر این بود که مراسم تقدیر از آقای میرمحمد صادقی در محلی خارج از اتاق بازرگانی باشد، اما این خوش‌سلیقگی دست‌اندرکاران اتاق بازرگانی است که این چنین در محیط کار وی چنین مراسمی تقدیری را برگزار کردند. 

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: شرایط اقتصادی کشور ویژه است و شاهد مسائل جدی بر ساختارهای اقتصادی هستیم که از برخی بیماری‌ها رنج می‌برد و در عین حال هم با چالش‌های اقتصادی روبه‌رو هستیم و البته باید گفت عملکرد اقتصادی‌مان به گونه‌ای بوده که اقتصادمان نیازمند اقداماتی جدی در زمینه ساختاری و عملکردها است. 

وی بیان کرد: بخش خصوصی ایران بخشی باسواد و پرتوان فکری است و می‌تواند در جایگاهی باشد که برای برون‌رفت از وضعیت فعلی اقتصاد کشور راهکارهایی را ادامه دهد، نهادهای مدنی که در بخش اقتصادی شکل گرفته، دارای مدنیت بیشتری هستند و این نهادهای مدنی، نقش تعیین‌کننده‌ای دارند و می‌توانند بسیاری از مشکلات را با ارائه راهکارهای مناسب حل کنند. 

وی ادامه داد: هیچ راهی برای حل مسائل اقتصادی کشور نداریم جز آنکه بپذیریم بخش خصوصی وارد میدان شود و در این ماجرا میدان‌داری کند.

جهانگیری اظهار داشت: شاید اگر بخش خصوصی وارد میدان شود،با فراز و نشیب‌هایی روبه‌رو شود، اما این بخش پرتوان باید خودش را برای پذیرش مسئولیت توسعه ایران خود را جدی در صحنه بداند و توجهی به دولت نکند و روی سابقه، توان و علاقه‌اش به کشور و مردم حساب باز کند و در میدان قرار بگیرد. 

وی با اشاره به موضوع اخلاق و مسئولیت اجتماعی گفت: بخش خصوصی واقعی نمی‌تواند نسبت به بحث اخلاق بی‌توجه باشد و یا مسئولیت اجتماعی خود را رعایت نکند، قوام جامعه به پیوندهای اجتماعی آن است، یعنی مردم جامعه در سخت‌ترین شرایط باید احساس تنهایی کنند، و ما اگر بتوانیم در این جامعه به گونه‌ای مسئولیت اجتماعی را عمل کنیم که مردم احساس نکنند در مقابل گرفتاری‌هایشان تنها هستند، در این صورت شاهد خواهیم بود که تا چه اندازه پیوند اجتماعی و سرمایه اجتماعی بالا می‌رود. 

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: سرمایه اجتماعی جامعه مردم هستند که این بزرگترین سرمایه به شمار می‌رود، زمانی که مردم نسبت به یکدیگر اعتماد کنند و سپس مردم به جامعه اعتماد داشته باشند، میزان دلبستگی افراد به جامعه افزایش خواهد یافت و پیوندهای جامعه قوت می‌یابد. 

وی با اشاره به بیانیه اخیر مقام معظم رهبری به عنوان گام دوم، گفت: ایشان هم در بیانیه اخیر به گونه‌ای مطرح کردند که با کسب و توزیع ثروت مخالفتی وجود ندارد،بلکه باید افراد را در این زمینه تشویق کرد. 

جهانگیری تصریح کرد: امروزه برخی از افرادی که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند، ابهاماتی در سقف ثروت دارند و احساس‌شان بر این است که اگر ثروت‌شان از آن سقف بالاتر باشد، دیگر نمی‌توانند در این کشور زندگی کنند، در حالی که نسبت به کشورشان عرق بالایی دارند و این سؤال مطرح می‌شود که سقف ثروت در کشور چقدر است و این ابهامات همچنان ادامه دارد، اما سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی بر این موضوع بوده که دیگر بخش خصوصی چنین ابهامات و احساساتی نسبت به سقف ثروت نداشته باشند. 

وی افزود: در کشورمان عده‌ای کم‌توجه و حسود هستند و نمی‌خواهند آینده کشور را ببینند و زمانی که فردی را می‌بینند دارای ثروت بالایی هستند، دنبال راهکارهایی برای زمین زدن او هستند، این در حالی است که ما باید حامی و پشتیبان بخش خصوصی باشیم، البته منظور از این بخش، بخش خصوصی سالم، قانونمند و براساس چارچوب قوانین عمل می‌کند. 

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: با بخش خصوصی هیچ سرّ و سری ندارم، اما از همه آنها دفاع می‌کنم، همچنین اتاق بازرگانی باید پشتوانه‌ای قوی برای بخش خصوصی باشد و از آنها حمایت کند و به معرفی الگوها و نمونه‌های موفق بخش خصوصی بپردازد. 

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری اقتصاد ایران قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۶۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تاثیر پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها در افزایش امید به زندگی، گفت: فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری هفته سلامت و نام‌گذاری پنجمین روز این هفته با عنوان سلامت خانواده و فرهنگ سلامت اظهار کرد: در چند دهه اخیر، به دلیل تغییر و تحولات اساسی و فراگیر در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی- امنیتی، اقتصادی و فناوری در مقیاس منطقه‌ای و جهانی، نقش ممتاز و تعیین‌کننده فرهنگ به ویژه فرهنگ‌های ملی و منطقه‌ای در عرصه‌های ملی، بین‌المللی و جهانی نمایان‌تر شده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران، به عنوان نقطه عطف تحولات معنوی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قرن بیستم از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالفعل و بالقوه عظیمی در این حوزه برخوردار است و پیشرفت و تعالی همه‌جانبه کشور، مستلزم بهره‌گیری مؤثر و هوشمندانه از آن در سطح ملی و مناسبات و تعاملات منطقه‌ای و جهانی است. در حقیقت، فرهنگ به معنای اخص آن، از مختصات ذاتی، مزیت‌های راهبردی، انحصاری و سرنوشت‌ساز کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران است که همواره مورد تأکید معمار کبیر انقلاب اسلامی امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: فرهنگ، نظام‌واره و کلیتی واحد و شامل «عقاید و باورهای اساسی، ارزش‌ها، آداب، الگوهای رفتاری ریشه‌دار و دیرپا، نمادها و مصنوعات» در سطح محلی، ملی، عمومی و حرفه‌ای است. فرهنگ به مثابه «روح جامعه» به زندگی فردی و اجتماعی انسان معنا و هویت می‌بخشد و شکل‌دهنده و اثرگذار بر ذهنیت و گرایش‌های افراد و جامعه و تعیین‌کننده رفتار عمومی است.

وی افزود: فرهنگ، جهت‌بخش جامعه و نظام‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است و نقش و تأثیر قابل توجهی در ارتقای سلامت افراد در سه سطح سیاست‌گذاری و ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و مردم به عنوان گیرندگان خدمات سلامت ایفا می‌کند.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: فرهنگ، مجموعه‌ای از رهنمودها یا فرمول‌ها برای زندگی در جهان را به ما ارائه می‌دهد و فرهنگ‌های اجتماعی افراد را با اعتقادات، ارزش‌ها و عادت‌های خاصی پرورش می‌دهند. فرهنگ، واسطه‌ای است که مردم به عنوان تسهیلگر روابط اجتماعی برای برقراری ارتباط از آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: تأثیر متقابل فرهنگ و سلامتی بسیار پیچیده است و مستلزم در نظر گرفتن مجموعه‌ای از دلایل، تجربه‌ها، تجلیات و روش‌های پیشگیری و درمان برای انبوهی از مشکلات انسانی است با این حال اگرچه تنوع فرهنگی به ویژه در رابطه با سلامتی در ظاهر جذاب و فریبنده است، به همان اندازه می‌تواند تفاوت‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بین مردم را نیز پنهان کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ارتقای فرهنگ سلامت در مردم با هدف آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسئولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه، تحقق رویکرد سلامت همه‌جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت اولویت پیشگیری بر درمان و...، افزایش آگاهی، مسئولیت‌پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌های کشور و...، تربیت انسان‌های سالم، باانگیزه، شاداب، متدین، وطن‌دوست، جمع‌گرا، نظم‌پذیر و قانون‌گرا انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین ارتقای فرهنگ سلامت مردم برای ارتقای امید به زندگی، تامین سلامت و تغذیه سالم جمعیت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و...، افزایش آگاهی و میزان سواد سلامت جامعه در راستای افزایش پیش‌گیری، خودمراقبتی فعال و اصلاح سبک زندگی و ارتقای عادلانه سلامت در کشور با استفاده بهینه از مشارکت آگاهانه و مسئولیت مردم و توسعه همکاری‌های بین بخشی انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در طول قرن گذشته علل اصلی مرگ در بسیاری از کشورها به طرز چشمگیری از بیماری‌های عفونی به بیماری‌های مزمن تغییر کرده است. اگرچه نوآوری‌های بیوتکنولوژیک نقش مؤثری در درمان بیماری‌ها داشته‌اند اما پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها نیز نقش انکارناپذیری در افزایش امید به زندگی داشته و منجر به طولانی‌تر شدن متوسط امید به زندگی شده است.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: عوامل مختلف شامل بهبود شرایط زندگی، کاهش سوء تغذیه، بهبود وضعیت بهداشتی غذا و آب، اصلاح سیستم‌های دفع فاضلاب و ... با سهم نسبی خود می‌توانند به عنوان مؤلفه‌های بیولوژیک در کنار نوآوری‌های بیوتکنولوژیک بر طول عمر تأثیرگذار باشند. مداخلات پیشگیرانه غالبا در شرایط زندگی و رفتار افراد تأثیرگذار است. در نتیجه فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تقوی: خوشحالی و رضایت مردم از والیبال از همه چیز مهم‌تر است
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • چه بر سر طبقه متوسط آمد؟
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • شفافیت در هزینه‌کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند