Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهوری گفت: بخش خصوصی باید میدان دار برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور باشد. ناطقان: «اسحاق جهانگیری» عصر امروز -دوشنبه - در آیین نکوداشت «سید علاءالدین میرمحمد صادقی» پیشکسوت کار آفرین، اظهار داشت: بخش خصوصی یک بخش با توان فکری بالا است که قادر است برای برون رفت از وضعیت کنونی اقتصادی کشور راه حل و راهکار بدهد؛ نهادهای مدنی که در بخش خصوصی شکل گرفته، شاید در بخش های سیاسی آن قدر شکل نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اول رییس جمهوری گفت: وقتی به شاخص هایی مثل نرخ تورم و... نگاه می کنیم یک پیام می دهد که «این اقتصاد نیازمند یک اقدامات اساسی تر در زمینه ساختارها و عملکردهاست».
جهانگیری اظهار داشت: بخش خصوصی که از چنین سابقه ای برخوردار است و نهادهای مدنی و تشکل های فعال تشکیل داده، امروز قادر است برای برون رفت از مشکلات راهکار بدهد؛ هیچ راهکاری جز میدان دار بودن بخش خصوصی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: بخش خصوصی ممکن است با فراز و نشیب هایی روبه رو شود؛ اما آنها باید خود را برای پذیرفتن مسوولیت در کشور آماده کنند و روی سابقه، توان و علاقه خودش به کشور حساب باز کند.
آیین نکوداشت حاج سید علاءالدین میرمحمد صادقی عصر امروز - دوشنبه - به پاس هفتاد سال خدمت کارآفرینی، مسوولیت اجتماعی، و نیکوکاری با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و جمعی از فعالان اقتصادی دولتی و خصوصی و شماری از شخصیت های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی کشور در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.
«سید علاالدین میرمحمد صادقی» در سال 1310 در اصفهان به دنیا آمد از همان دوران کودکی وارد بازار کار شد پس از دهه ها تلاش در میدان کسب و کار و فعالیت های خیرخواهانه توانست نام خود را به عنوان کارآفرین نیکوکار جاودانه کند.
او بیش از 70 سال از عمر خود را صرف کارآفرینی، نیکوکاری و مسوولیت اجتماعی کرد و در تاسیس موسسات خیریه، صندوق های قرض الحسنه، مراکز علمی، آموزشی، درمان و مدارس زیادی نقش آفرین بود.
پس از انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) به همراه هفت تن از همراهانش به اتاق بازرگانی رفت و احیاگر اتاق بازرگانی بعد از انقلاب اسلامی شد.
وی در چند دهه حضور در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به تقویت این نهات همت گماشت و در دورانی که بخش خصوصی ایران در معرض انواع تهاجم ها قرار داشت با تمام توان به دفاع از این جایگاه پرداخت.
جهانگیری اضافه کرد: میرمحمدصادقی یک فعال اقتصادی خوشنام، یک انسان با اخلاق و یک انسان مسوولیت شناس برابر مسایل مختلف جامعه خود است و خداوند این توفیق را به وی داده است.
معاون اول رییس جمهوری گفت: امروز که جمع ارزشمندی از شخصیت های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور جمع شده اند که به آقای میرمحمدصادقی خداقوت بگویند.
معاون اول رییس جمهوری گفت: من آقای میرمحمدصادقی را نماد دو ویژگی «بخش خصوصی توانا» و هم «مسوولیت اجتماعی»، نمادش در دوران مسولیت خودم می دانم؛ بخش خصوصی که ثروت خلق می کند، سود به دست می آورد و نشان می دهد که سود به دست آوردن نه تنها خلاف نیست، بلکه کار پسندیده ای است.

** مردم نباید هرگز احساس تنهایی کنند
جهانگیری افزود: شرایط اقتصادی کشور شرایط ویژه ای است؛ هم با مسایل جدی در ساختارهای اقتصادی روبه رو هستیم و هم اقتصادی داریم که از برخی بیماری هایی که در ساختارهای آن طولانی شده، رنج می برد و هم با چالش هایی روبه رو است که آثار آن، ابعاد مختلف اقتصادی و اجتماعی دارد از طرفی هم عملکرد اقتصادی ما عملکردی نیست که بتوان با رضایت از آن یاد کنیم.
معاون اول رییس جمهوری در مورد عمل مسوولیت های اجتماعی اضافه کرد: بخش خصوصی واقعی نمی تواند به اخلاق حرفه ای بی توجه باشد؛ در شرایط امروز نمی توانند مسوولیت اجتماعی خود را رعایت نکنند؛ ما در جامعه ای زندگی می کنیم که قوام آن به پیوندهای اجتماعی است که با یکدیگر دارند؛ مردمی که در این جامعه زندگی می کنند نباید در هیچ زمان احساس تنهایی کنند.
وی افزود: مردم نباید فکر کنند در جامعه ای هستند که کسی از درد آنها سوال نمی پرسد و کسی به فکر آنها نیست.
جهانگیری ادامه داد: اگر همه ما در جامعه به گونه ای به مسوولیت اجتماعی خود عمل کنیم که مردم فکر کنند همیشه کسانی هستند که هوای آنها را دارند، سرمایه اجتماعی کشور تقویت می شود.
وی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی بزرگترین سرمایه یک کشور است، تاکید کرد: نباید سرمایه اجتماعی کشور دچار آسیب شود، وقتی مردم به جامعه خود اعتماد داشته باشند، این سرمایه اجتماعی در سطح عالی شکل می گیرد.
این گزارش در حال تکمیل است... منبع: ایرنا برچسب ها: جهانگیری ، بخش خصوصی ، میدان دار ، برون رفت ، مشکلات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: جهانگیری بخش خصوصی میدان دار برون رفت مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر، شاخص‌های فضای کسب‌وکار در استان را نامناسب دانست و گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی استان بوشهر و نقش آن در کشور، رتبه بیست و چهارم کسب‌وکار جایگاه استان بوشهر مناسب نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، خورشید گزدرازی ظهر امروز در نشست اعضای هیئت نمایندگان اتاق بوشهر با آیت‌الله صفایی‌بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اظهار داشت: در آخرین پایش ملی محیط کسب‌وکار در پاییز سال گذشته وضعیت استان دارای رتبه 24 در سطح استان‌ها اعلام شد که این جایگاه شایسته و محیط مساعدی برای این استان به‌عنوان قطب اقتصادی کشور نیست.

وی اضافه کرد: مؤلفه‌های عوامل اصلی و عمده نابسامانی محیط کسب‌وکار استان بوشهر و چه بسا خروج بسیاری از فعالان از استان شده است رویه‌های ناعادلانه به ممیزی و دریافت مالیات، رویه‌های سختگیرانه اداره‌های کار و بیمه و تأمین اجتماعی، دشواری تأمین مالی از بانک‌ها، بی‌ثباتی سیاست‌ها، قوانین و مقررات و رویه‌های اجرایی ناظر بر کسب‌وکار، برداشت‌های سلیقه‌ای از قوانین و مقررات توسط بسیاری از مدیران و مسئولان مرتبط و ضعف زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ا‌ی، ریلی، هوایی، دریایی و بندری است. برای تعدیل و کم رنگ کردن مشکلات یاد شده همراهی قوای سه‌گانه در کنار بخش خصوصی ضروری است.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم خاطرنشان کرد: داشتن برنامه‌ای منسجم و هماهنگی و تعامل همه دستگاه‌ها و ترغیب مشارکت بخش خصوصی برای رفع موانع و مشکلات موجود و تثبیت متغیرهای اقتصادی برای تحقق شعار سال ضروری است. باور داریم که اگر تمام ارکان کشور با احساس مسئولیتی ویژه به شعار سال نگاه و به ابعاد آن توجه کنند و دولت نیز به امر نظارتی خود بپردازد و از موضوع تصدی‌گری صرف نظر کند قطعاً وضعیت اقتصاد کشور از آنچه شاهد آن هستیم، متفاوت خواهد بود و روند مثبتی را خواهیم دید.

وی اضافه کرد: اصلاح قوانین مخل برای رونق تولید صادرات‌محور ، استفاده از ظرفیت تولیدات دارای مزیت و رقابتی و فعال کردن دیپلماسی اقتصادی با محوریت کشورهای همسایه در راستای رونق تجارت بین‌المللی و افزایش سهم کشور در تجارت جهانی از  شاخص‌های کلان برای اصلاح روند اقتصاد و بهبود شرایط کنونی و تحقق شعار سال خواهد بود.

گزدرازی بیان کرد: اگر قوای سه گانه به‌ویژه دولت و بانک مرکزی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و با الهام گرفتن از شعار سال جدید در راستای رفع موانع و مشکلات با مشاوره بخش خصوصی که اتاق‌های بازرگانی ارکان اصلی آن هستند گام بردارند، به طور حتم شاهد کاهش چشمگیر مشکلات و سختی‌ها و تقویت توان اقتصادی کشور و بهبود محیط کسب و کار خواهیم بود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • ارتباط با دنیا در صورت تعطیلی پنجشنبه تنها ۳ روز می‌شود/ نظر بخش خصوصی را هم جویا شوید!
  • ارتباط با دنیا درصورت تعطیلی پنجشنبه تنها ۳ روز می‌شود/ نظر بخش خصوصی هم جویا شوید!
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری : صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد /می خواستیم وزیر زن بگذاریم، نگذاشتند /باید مسیرها را باز کنیم
  • ساخت۶ مدرسه در هرمزگان در قالب مسوولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی
  • سپاه پاسداران از درون و برون کشور در حال مجاهدت در راه حق است