Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا با تصویب قطعنامه‌ای خواستار بازگشت این کشور به برجام شد.

به گزارش ایسنا، کمیته ملی دموکرات، نهاد مرکزی حزب دموکرات آمریکا و تعیین کننده نامزدهای ریاست جمهوری دموکرات روز جمعه ۱۶ فوریه (۲۶ بهمن‌ماه) قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که در از آمریکا خواسته شده تا به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی سازمان نیاک اکشن (وابسته به شورای ملی ایران-آمریکا)، تصویب این قطعنامه تضمین می‌کند که که بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) یکی از اولویت‌های اصلی حزب دموکرات برای پیشبرد است، به‌ویژه که این حزب برنامه‌های خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آماده می‌کند.

نیاک اکشن در ادامه از کمیته ملی حزب دموکرات برای تصویب این قطعنامه قدردانی و تاکید کرده است که حفظ توافق هسته‌ای کار ساده‌ای نیست، چراکه سیاست دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بی‌ثبات کردن ایران است و به تازگی نیز حتی از اروپایی‌ها خواسته است از این توافق خارج شوند.

تصویب این قطع نامه از سوی کمیته ملی دموکرات آمریکا از آنجا حائز اهمیت است که نشان‌دهنده رویکرد حزب دموکرات درباره برجام است؛ به این معنی که در صورت پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا بازگشت به برجام به شکل جدی در دستورکار دولت این کشور قرار می‌گیرد.

رئیس جمهور آمریکا در ماه مه از توافق هسته‌ای که در سال ۲۰۱۵ میان ایران و قدرت‌های جهانی به دست آمد خارج شد و در ادامه این تصمیم خود نیز تحریم‌ها علیه ایران را بازگرداند که با مخالفت و انتقاد شدید دیگر طرف‌های توافق یعنی انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین مواجه شد. این کشورها بر ادامه پایبندی‌شان به برجام تاکید دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا بازگشت آمریکا به برجام برجام کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" با 20 درصد آراء!

 جان هندریکسون در آتلانتیک نوشت: آیا رابرت اف کندی جونیور نباید تا الان از دور رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حذف می‌شد؟ روز سه شنبه در یک تجمع انتخاباتی در اوکلند کالیفرنیا، کندی که یک دموکرات سابق و کاندیدای مستقل لاحق محسوب می‌شود، معاون خود برای کارزار انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ را معرفی کرد و او کسی نبود جز نیکول شاناهان، یکی از کارآفرینان سیلیکون ولی.

به گزارش انتخاب ، در ادامه این مطلب آمده است: شاناهان به هیچ وجه یک نام شناخته شده در عرصه سیاسی آمریکا نیست. او از ۳ جهت جایگاه کندی به عنوان یک کاندیدای خارج از ساختار دو حزبی آمریکا را تقویت خواهد کرد. خانم شاناهان تنها ۳۸ سال دارد و می‌تواند به کندی در جلب آرای جوانان کمک کند. بر اساس قوانین چند ایالت، کاندیدا‌ها باید حتما نام معاون خود را برای چاپ نامشان در برگه‌های رای اعلام کنند، بنابراین صرف انتخاب او می‌تواند به حضور کندی در عرصه رقابت در ایالت‌های مختلف کمک نماید؛ و البته اینکه او پول دارد. کمک‌های خیریه شاناهان نشان می‌دهد که این زن ده‌ها یا شاید صد‌ها میلیون دلار برای ستاد انتخاباتی کندی ارزش دارد. شاناهان در تجمع انتخاباتی این هفته حامیان کندی گفت: «هدف از کسب ثروت کمک به افراد نیازمند است... و من می‌خواهم این موضوع را به عرصه سیاست برگردانم.»

حزب تازه تاسیس "ما مردم" کندی همچنان شانس خیلی کمی برای پیروزی در انتخابات ماه نوامبر دارد. وی تاکنون تنها توانسته در ایالت یوتا نام خود را روی برگه‌های رای گیری ثبت کند. با این حال پتانسیل حضور وی برای "خراب کردن انتخابات" همچنان بالاست. کندی هم به خوبی از این موضوع مطلع است. اما او این ادعا را که به احتمال زیاد آرای یک کاندیدای مشخص را کاهش خواهد داد رد می‌کند. وی خود را یک تهدید بالقوه برای کاندیدا‌های هر دو حزب مطرح آمریکا می‌داند. کندی در جمع حامیانش گفت: «فعالیت انتخاباتی ما یک اقدام تخریب کننده است.» وی تصریح کرد که هدفش بزرگتر و گسترده‌تر از یک انتخابات است. «حضور مستقل ما در انتخابات ریاست جمهوری قرار است در نهایت انحصار قدرت را از دست دموکرات‌ها و جمهوری خواهان خارج کند.»

از زمان ورود به عرصه انتخابات در آوریل سال گذشته، کندی عمدتا توانسته ۱۰ تا ۲۰ درصد آرا را در نظرسنجی‌ها به خود اختصاص دهد. نظرسنجی انجام شده در هفته اخیر در ایالت‌های سرنوشت ساز نشان داد که حضور وی سبب شده تا فاصله ترامپ با بایدن یک درصد بیشتر شود. ترامپ در شبکه اجتماعی خود در واکنش به حضور کندی نوشت: «او رقیب سیاسی جو بایدن قلابی است نه من. خیلی دوست دارم که او هم در انتخابات حضور دارد.»

فعالیت انتخاباتی وی ممکن است همچنان برای برخی مانند یک جوک به نظر برسد، اما تاثیر آن در انتخابات ماه نوامبر ملموس و واقعی خواهد بود. کندی برای اثر گذاری بر انتخابات نیاز به پیروزی در هیچ ایالتی ندارد، او تنها باید در برخی مناطق آرای کافی را به سبد خود واریز کند.

در سال ۲۰۱۶، موسسات نظرسنجی، اصحاب رسانه، فعالان سیاسی و اعضای ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون تعداد شهروندان آمریکایی‌ای که از حزب ثالث حمایت می‌کردند یا آن‌هایی که تمایلی به اعلام نظر واقعی خود در نظرسنجی‌ها نداشتند و در نهایت به ترامپ رای دادند را دست کم گرفتند. این اتفاق ممکن است یک بار دیگر در مورد کندی رخ دهد.

پاییز سال گذشته، چرخش کندی از حزب دموکرات به سمت مواضع مستقل او را از مباحث انتخاباتی در سطح ملی کنار نگذاشت. در حقیقت این اقدام تاثیری عکس داشت. تونی لیونز، مسئول جذب کمک‌های مالی ستاد کندی به من گفت که تغییر موضع کندی در ماه اکتبر جلب کمک‌های مالی را بسیار آسان‌تر کرده است. لیونز از جمله شخصیت‌های کنجکاو در میان اطرافیان کندی است. وی فعال سیاسی نیست. او رئیس انتشارات اسکای هورس است که برخی از کتاب‌های کندی از جمله کتاب پرفروش "آنتونیو فائوچی واقعی" را منتشر کرده است. 

لیونز به من گفت که "کاملا قانع" شده که نام کندی در ۵۰ ایالت و منطقه کلمبیا بر روی برگه‌های رای چاپ خواهد شد. هرچند این موضوع بعید به نظر می‌رسد، اما لیونز و همکارانش ادعا می‌کنند که توانسته اند امضا‌های کافی برای حضور کندی در رقابت انتخاباتی در ۴ ایالت جورجیا، آریزونا، میشیگان و کارولینای جنوبی را جمع کنند. کندی یکی از مطرح‌ترین چهره‌های مروج تئوری‌های توطئه در آمریکا به شمار می‌رود. بر اساس ادعای لیونز، دموکرات‌ها "گروهی از افراد نیرنگ باز کثیف" را گرد هم جمع کرده اند تا از هر نکته فنی ممکن برای سلب حق رای مردم آمریکا استفاده کنند.

تا کنون ستاد انتخاباتی بایدن کاندیدا‌های مستقلی نظیر جیل استین و کورنل وست را زیر نظر داشته، اما بیشترین توجه این ستاد معطوف کندی بوده است. سخنگوی ستاد بایدن در بیانیه‌ای اعلام کرده: «ستاد ما حتی از یک رای نیز به سادگی نمی‌گذرد. ما در حال انجام یک سرمایه گذاری تاریخی هستیم تا اطمینان یابیم که شهروندان آمریکایی می‌دانند در این انتخابات پای چه چیز‌هایی در میان است... مردم آمریکا در نوامبر امسال با یک انتخاب دشوار بین دو کاندیدا برای رسیدن به ۲۷۰ رای الکترال مواجه هستند.»

اظهارات لیونز درباره بکارگیری گروهی از نیرنگ بازان کثیف ظاهرا به استخدام کارشناسانی نظیر لیز اسمیت و مت کوریدونی توسط حزب دموکرات اشاره دارد که وظیفه آن‌ها مقابله با کاندیدا‌های احزاب ثالث است. در گفتگو‌های اخیر اعضای حزب دموکرات سخنان ضد کندی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد. برای مثال با هر کسی که مرتبط با کمیته ملی دموکرات است صحت می‌کنید این نکته را مطرح می‌کند که بزرگترین تامین کننده مالی کندی، فردی به نام تیموتی ملون است که سابقه کمک مالی به ستاد ترامپ را نیز در کارنامه دارد.

ستاد انتخاباتی ترامپ به درخواست‌های من درباره اظهارنظر در خصوص این موضوع پاسخ نداده است. حتی الان هم، بسیاری از شهروندان آمریکایی اطلاع چندانی درباره موضع کندی درباره اسرائیل یا بدبینی و مخالفت وی نسبت به تزریق واکسن ندارند. آن‌ها صرفا اسم فامیلی او را می‌شناسند و یا مطالب مبهمی درباره رفتار‌های آنارشی طلبانه دهه ۶۰ او شنیده اند. اما مسئله تنها موضع وی نیست. دموکرات‌های سنتی همچنین از جذابیت نسبی کندی برای رای دهندگان غافل اند. هرچند او اکنون ۷۰ سال سن دارد، اما حداقل در مقایسه با بایدن و ترامپ جوان به نظر می‌رسد.

سالخوردگی بایدن مشخصا یک عامل منفی به شمار می‌رود و در ماه نوامبر نیز یک فاکتور ملموس خواهد بود. اما من احساس می‌کنم که اطرافیان بایدن معتقد و امیدوارند رای دهندگان دموکرات پس از اطلاع از مواضع کندی و به محض اینکه تابستان تمام شود و اهمیت و حساسیت انتخابات امسال مشخص شود، در نهایت به نامزد اصلی حزب روی خواهند آورد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: با ترامپ چه کنیم؟ / مذاکرات موازی قبل از انتخابات آمریکا انتخابات آمریکا؛ فشردگی حداکثری در سایه عدم قطعیت!

دیگر خبرها

  • ببینید | درخواست یک زن برای بازگشت همسرش در برنامه تلویزیونی
  • فریاد معترضان به نسل‌کشی غزه در میانه رویداد انتخاباتی دموکرات‌ها
  • انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" و معاونش خانم شاناهان! (+عکس)
  • انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" با 20 درصد آراء!
  • عاقبت کسی که برای هموطنانش از ترامپ درخواست تحریم کرد+عکس
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان + فیلم
  • فیلم| افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان
  • (ویدیو) افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان
  • درخواست آغاز حرکت قطار عمرانی شهر قیامدشت در سال جدید به شورا رفت