Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، کیامرث حاجی زاده در جلسه ای با معاون پژوهشی سازمان هواشناسی کشور در اداره کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به متفاوت بودن شرایط جغرافیایی خوزستان نسبت به دیگر استان های کشور، اظهار کرد: در آن واحد  و در ساعتی خاص شاهد چند مدل آب و هوایی به صورت هم زمان هستیم.

وی با اشاره به کثیرالبحران بودن استان خوزستان گفت: ۳۳ درصد آب‌های جاری و  سدهای بزرگ کشور در استان خوزستان است، از سوی دیگر نیز خوزستان با یک توپوگرافی خاص از دشت ها، تالاب ها، تپه ماهورها، رشته کوه های زاگرس  و… برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: نوع خاک و نفوذ پذیری در خوزستان نیز متفاوت است، مناطق جلگه ای این خاک به گونه ای است که به راحتی سیلاب در آن جاری می شود و اگر دچار خشکسالی شده باشد شرایط بروز سیلاب را آسانتر میکند.

حاجی زاده با تاکید بر وجود مشکل در زیرساخت های استان خوزستان، تصریح کرد: بپذیریم که خوزستان پاشنه آشیل کشور در زمینه های مختلف است؛ چراکه در اغلب ابعاد خوزستان اگر خللی در کار خوزستان ایجاد شود کشور را نیز با ان مشکل خود درگیر میکند.

وی با اشاره به مشکلات و کمبودات در حوزه هواشناسی استان خاطرنشان کرد: اقدامات بسیاری در این حوزه دولت انجام داده است و استاندار خوزستان نیز تاکید زیادی بر تقویت این حوزه دارد.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: لازم است بیشتر از این به موضوع هواشناسی در خوزستان توجه شود، چراکه هواشناسی خوزستان تنها برای استان خوزستان نیست و منطقه جنوب و جنوب غرب را تحت تاثیر قرار میدهد.

حاجی زاده افزود: باید توجه ویژه ای به هواشناسی خوزستان شود و نگاه علمی به موضوعات هواشناسی نیز بیشتر شود و در این حوزه پژوهش صورت گیرد.

وی ادامه داد: خوزستان یک کیس پژوهشی برای سازمان هواشناسی محسوب می شود. از همه ابعاد میتوان روی آن پژوهش کرد و سازمان هواشناسی می تواند در این حوزه از خوزستان به عنوان پایلوت استفاده کند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان این که سیستم هواشناسی خوزستان فقیر است، توضیح داد: خوزستان نیازمند دستگاه های بیشتری در حوزه هواشناسی است و هر چه به هواشناسی خوزستان توجه شود کم است، چراکه همه پدیده ها در این استان رخ می دهد که برخی از آنها آنی هستند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بحران استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش رطوبت هوا در برخی مناطق خوزستان

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: براساس نقشه‌های هواشناسی از امروز برای اغلب مناطق استان خوزستان به ویژه بخش‌های جنوبی و شرقی وزش بادِ متوسط و تندبادهای لحظه‌ای پیش بینی می‌شود و احتمال خیزش گرد و خاک‌های محلی و موقتی در برخی مناطق مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان عنوان کرد: همچنین از امروز تا اواسط هفته آینده استقرار جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت در مناطق جنوبِ غربی تا جنوبِ شرقی و تا حدودی مرکزی استان خوزستان خواهد شد.

وی اظهار کرد: در شبانه روز گذشته اهواز با ۳۶.۷ و دهدز با ۱۳.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند، همچنین در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۳۶.۷ و کمینه دمای ۲۱.۹ درجه سانتیگراد رسیده است.

کد خبر 6088499

دیگر خبرها

  • افزایش رطوبت هوا در برخی مناطق خوزستان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • گرد و خاک در راه جنوب غرب خوزستان
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • ضرورت تقویت جبهه فرهنگی در سطح بین‌الملل برای مقابله با تهاجم رژیم صهیونیستی
  • هشدار زرد وقوع گرد و خاک در خوزستان
  • آفتاب بر گستره آبادان و خرمشهر