Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، صیاد لطفی عصر امروز دوشنبه در نشست کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بناب با انتقاد از عدم دفن بهداشتی زباله توسط شهرداری اظهار کرد: در محل فعلی که زباله دفن می شود، دفن زباله اصولی اجرا نشده و عدم توجه به این موضوع مشکلات زیست محیطی را به دنبال خواهد داشت.

وی همچنین با بیان اینکه طرح تفکیک زباله در مبداء باید توسط شهرداری اجرایی شود؛ افزود: تمام خودروهای حمل زباله باید دارای حفاظ لازم باشند که به علت عدم رعایت آن زباله ها در اطراف شهر و روستاها پخش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بناب تأکید کرد: در صورت عدم رعایت این موضوع خودروهای حمل زباله ای که بدون حفاظ باشند، نسبت به توقف آن ها از طریق دستگاه قضایی اقدام خواهد شد.

لطفی در ادامه سخنان خود بر اجرای طرح تفکیک زباله، فنس کشی کامل محل دفن زباله و پاک سازی اطراف ورودی های روستاهای منطقه تأکید کرد.

نباید از شهرداری بناب انتظار معجزه داشت

این گزارش می افزاید، شهردار بناب نیز در نشست کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بناب با بیان اینکه شهرداری بناب به لحاظ مالی با مشکل روبروست، گفت: هرچند که دو ماه است شهرداری را تحویل گرفته ایم ولی در دی ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳ برابر درآمد داشتیم و در بهمن ماه نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲ برابر درآمد داشتیم ولی مشکلات در شهرداری آنقدر زیاد است که درآمدها با شرایط مالی تناسب ندارد.

محبوب تیزپاز نیاری افزود: اگر خوشبینانه نگاه کنیم شهرداری بناب تا پایان امسال ۲۶۰ میلیارد ریال درآمد خواهد داشت و تاکنون ۲۱۰ میلیارد ریال آن تحقق یافته که نزدیک به ۵۰ درصد درآمدها نیز توسط دولت پرداخت شده است.

وی میزان بدهی شهرداری را ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: شرایطی که ظرف مدت ۱۰ سال گذشته به وجود آمده نمی توان در یک سال آن را ترمیم کرد. از این رو اجرای برخی پروژه ها در شهرداری زمان بر خواهند بود.

کلیددار شهر بناب خاطرنشان کرد: هم اکنون روزانه ۱۳۰ تن زباله در شهرستان تولید می شود که ۸۰ تن آن در شهر تولید می شود.

تیزپاز افزود: در شرایط فعلی در سطح شمال غرب کشور هیچ شهری را نمی توانید پیدا کنید که در آن تفکیک زباله از مبداء اجرایی شده باشد و خود تبریز نیز در این خصوص زمین گیر شده است!

وی تصریح کرد: بیان این مطالب به این معنا نیست که اعتقادی به اجرای این طرح ندارم و شهرداری قطعاً در برنامه های خود اجرای این طرح را در دست دارد.

به گفته شهردار بناب، هم اکنون در سطح کشور شهرهای اصفهان و شیراز طرح تفکیک زباله را اجرا می کنند که قرار است شهرداری بناب نیز با اعزام اکیپی به این دو شهر از نحوه اجرای طرح الگوبرداری کند.

تیزپاز سپس با بیان اینکه در محل فعلی دفن زباله دیگر امکان دفن زباله نیست؛ اذعان کرد: ماشین آلات موجود نیز فرسوده هستند و باید محل دیگری برای دفن زباله شناسایی و ایجاد شود.

وی با اعلام اینکه هم اکنون ۴۸ نفر نیروی شهرداری در حوزه نظافت کار می کنند؛ گفت: علیرغم اینکه شهرداری بناب دارای ۴۰۰ تفر پرسنل است ولی در حوزه خدمات و نظافت با کمبود نیرو مواجه هستیم و اکثریت نیروهای شاغل در شهرداری را کارشناسان و مهندسان تشکیل می دهند.

عدم وجود درآمد پایدار در شهرداری بناب

بر پایه این گزارش، رئیس شورای اسلامی شهر بناب نیز در نشست کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بناب طی سخنانی با اشاره به وضعیت مالی شهرداری گفت: در شرایط فعلی امکان تفکیک زباله از مبداء ممکن نیست و شهرداری بناب ماهیانه ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بابت هزینه های جاری خود پرداخت می کند.

محمدباقر ولایی اضافه کرد: در شرایط فعلی مردم بناب نزدیک به ۶۰ میلیارد ریال بابت عوارض و نوسازی به شهرداری بدهکار هستند که از پرداخت آن امتناع می کنند و با این شرایط شهرداری حتی قادر به تأمین هزینه های جاری و حقوق پرسنل نیز نیست.

وی در ادامه با اشاره به عدم وجود درآمد پایدار در شهرداری بناب تصریح کرد: با این وجود شهرداری موظف است به مردم خدمات لازم را ارائه کند.

کد خبر 4546172

منبع: مهر

کلیدواژه: بناب تفکیک زباله زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۹۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۷ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های پیشوا با شاخص ۱۱۱، شریف منطقه دو با شاخص ۱۱۲، فرمانداری شهرری با شاخص ۱۰۱، منطقه ۱۵ با شاخص ۱۰۲ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های باغستان شهریار با شاخص ۵۲، پارک رازی با شاخص ۶۳، پاسداران با شاخص ۹۵، پاکدشت با شاخص ۹۹، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۸۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۸۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۶۸، سرخه‌حصار با شاخص ۵۹، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۸۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های ۹۱، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۱، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۷۷، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۶۷، علم و صنعت با شاخص ۵۲، قرچک با شاخص ۷۹، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۹، ملارد با شاخص ۵۳، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۱، ورامین با شاخص ۸۲ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۸ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۴۱، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۷، امام خمینی با شاخص ۴۶، پردیس با شاخص ۲۹، پونک با شاخص ۴۱، چشمه با شاخص ۳۶، دماوند با شاخص ۲۲، رباط‌کریم با شاخص ۳۶، قدس با شاخص ۳۴، لواسانات با شاخص ۲۹ در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 747756

دیگر خبرها

  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • ضرورت اجرای آموزش جمع‌آوری پسماند و تفکیک زباله در مدارس
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • پاکسازی ورودی شهر بیرجند به مناسبت هفته زمین پاک
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز