Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@07:04:56 GMT

کانادا بازداشت دو تبعه خود را انتقام گیری چین نامید

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۰۶۸۸

کانادا بازداشت دو تبعه خود را انتقام گیری چین نامید

نیویورک- ایرنا- وزیر خارجه کانادا از نزاع و کشمکش بر سر بازداشت دو شهروند کانادایی خبر داد و گفت: این دو بازداشت خودسرانه و انتقام آشکار چین علیه بازداشت مدیر شرکت هوآوی در کانادا است.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، کریستیا فریلند در پنجاه و پنجمین همایش امنیتی مونیخ افزود:‌ کانادا دیدار با کشورهای همفکر خود را ادامه خواهد داد چرا که قصد دارد تا کشورهای مختلف را در زمان تنش های بین المللی به هم نزدیک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویکرد بسیار حائز اهمیت است و کانادا تلاش می کند تا نظم بین المللی بر اساس قوانین را تقویت کند.

وی اضافه کرد: ما به آن می اندیشیم که ائتلاف های خاصی را برای تنش های خاصی به دور هم جمع کنیم از جمله گروه لیما که مخالفان ونزوئلا را در برابر رئیس جمهوری نیکولاس مادورو تقویت کرد. این گروه به شناسایی متحدان خوان گوایدو به کانادا بسیار کمک کرده اند.
وزیر خارجه کانادا لیست کشورهایی که گوایدو را به عنوان رئیس جمهوری موقت به رسمیت شناخته اند، بلند بالا توصیف کرد و ادامه داد: این نشانه آن است که جامعه بین المللی برای تحقق دمکراسی برای ونزوئلا گرد هم آمده اند.
فریلند مدعی شد: کانادا به هیچ عنوان رهبری مقابله با مادورو را به عهده ندارد و هرگز هم نباید عهده دار آن باشد. این جریانی است که توسط خود مردم ونزوئلا مدیریت می شود و آن ها تنها کسانی هستند که باید در این جنگ پیروز شوند.
وی تصریح کرد: وی وظیفه ما به عنوان یک مجمع بین المللی تنها حمایت از آنهاست و این همان کاری است که البته در حال انجام آن هستیم. ‌
وزیر خارجه کانادا با بیان اینکه کانادا جدا از یافتن کشورهایی همسو، همواره آنان را که از حقوق بشرسوء استفاده می کنند، در جامعه بین المللی خوار و خفیف خواهد کرد، اظهار کرد: یکی از این رویکردها، به خاطر سپردن کشورهایی است که به نسل کشی مسلمانان میانمار اعتراضی نکرده اند.
فریلند خواستار نظمی بین المللی بر اساس قوانین شد و گفت: این در حالی است که کانادا و چین بر سر بازداشت دو شهروند کانادایی در حال نزاع و کشمکش هستند. این دو بازداشت خودسرانه و انتقام آشکاری از سوی چین علیه بازداشت مدیر شرکت هوآوی در کانادا است.
وی افزود: بازداشت مایکل اسپاور و مایکل کووریک توسط چین محور اصلی صحبت هایش با رئیس گروه بحران بین المللی بوده است و این خود نمونه ای از هم صف شدن کشورها می باشد و گروه بین المللی بحران قسمت مهمی از این تلاش برای ایجاد این اتحاد بین المللی بوده است.
کانادا مدیر مالی شرکت هوآوی را به اتهام دور زدن تحریم های ایران بازداشت کرد. این مساله باعث اختلاف بین کانادا و چین شد و بسیاری از ناظران بین المللی معتقدند کانادا در این مساله، گروگان آمریکا شده است.
اروپام*1429

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي كانادا مونيخ چين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال صدور حکم بازداشت مقامات تل آویو در دادگاه کیفری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، منابع عبری زبان از جمله کانال ۱۲ اسرائیل در گزارشی به نقل از منابع آگاه خود گزارش داده است: پیام‌هایی که به اسرائیل می‌رسد حاکی از افزایش احتمال صدور حکم بازداشت مقامات ارشد تل آویو از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی است.

به گفته کانال ۱۲ اسرائیل، نگرانی‌ها در مورد صدور حکم بازداشت برای مقامات ارشد از جمله نتانیاهو در جلسه‌ای در دفتر نخست وزیری مطرح شده و روی آن بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.

شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از منابع آگاه و نزدیک به دادگاه کیفری بین المللی گفته است که در عین حال اقدام برای صدور حکم بازداشت بدون چراغ سبز آمریکا اتفاق نمی‌افتاد.

در بخشی از این گزارش همچنین گفته شده است که نتانیاهو از ترس بازداشت، از وزرای خارجه انگلیس و آلمان در پرونده دادگاه کیفری بین المللی درخواست کمک کرده است.

پیش از این نیز، وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا خواستار محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بین‌المللی شده بود. «ایون بیلارا» در بیانیه‌ای تاکید کرد که ما در حزب «بودیموس» نسبت به رنج و محنت‌های مردم فلسطین طی دهه‌های گذشته بی‌مبالات نیستیم و می‌خواهیم با صدای بلند اعلام کنیم که اسرائیل در نوار غزه دست به نسل‌کشی زده و طی آن صدها هزار نفر از دسترسی به آب و غذا و برق محروم شدند و افراد غیرنظامی بمباران می‌شوند که این مجازات دسته‌جمعی و نقض صریح و خطرناک قوانین بین‌الملل و جنایت جنگی است. او همچنین از اتحادیه اروپا خواست دست از همکاری با نتانیاهو که یک جنایتکار جنگی است، بکشد و در بیان مواضع خود مستقل عمل کند.

نتانیاهو در جریان جنگ غزه به جنایت علیه بشریت و نسل کشی متهم است. روز گذشته نیز دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه آمار مربوط به تجاوز و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را در دویستمین روز جنگ علیه نوار غزه به‌روزرسانی کرد.

بر اساس آمار این مرکز، رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ روز گذشته مرتکب ۳۰۲۵ مورد جنایت کشتار جمعی با ۴۱ هزار ۱۸۳ شهید یا مفقود شده که از این تعداد پیکرهای ۳۴ هزار ۱۸۳ شهید به بیمارستان‌ها انتقال یافته است و ۷۰۰۰ نفر هنوز مفقود هستند. ۷۷ هزار ۱۴۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

۱۴۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند که ۳۰ کودک بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و ۹۷۵۲ نفر از شهدا زن هستند. بر این اساس ۷۲ درصد شهدای غزه زن و کودک هستند. ۱۷ هزار کودک در نوار غزه پدر و مادر یا یکی از آنها را از دست داده‌اند.

۴۸۵ نفر از شهدا کادر درمان و ۶۷ نفر آنها از نیروهای دفاع مدنی هستند.

در این مدت ۱۴۰ خبرنگار هم به شهادت رسیده‌اند.

۱۱ هزار زخمی برای دریافت مداوای لازم باید به خارج از نوار غزه اعزام شوند و ۱۰ هزار بیمار سرطانی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند و به معالجه نیاز دارند.

یک میلیون و ۹۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه به علت پیامدهای ناشی از آوارگی به بیماری‌های مسری مبتلا هستند که ۸۰۰۰ نفر آنها به عفونت کبدی دچار هستند.

۶۰ هزار زن حامله در نوار غزه به علت فراهم نبودن مراقبت‌های پزشکی در معرض خطر قرار دارند و ۳۵۰ هزار بیمار صعب العلاج به علت وارد نشدن دارو با مرگ مواجه هستند.

در ۲۰۰ روز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بیش از ۵۰۰۰ نفر بازداشت و ربوده شده‌اند که ۳۱۰ نفر آنها از کادر درمان و ۲۰ نفر خبرنگار هستند.

از هفتم اکتبر گذشته تا کنون حدود ۲ میلیون نفر در نوار غزه آواره شده‌اند و ۱۸۱ مقر دولتی به صورت کلی، ۱۰۳ مدرسه و دانشگاه به صورت کلی و ۳۰۹ مدرسه و دانشگاه به صورت جزئی، ۲۳۹ مسجد به صورت کلی و ۳۱۷ مسجد به صورت جزئی و سه کلیسا از سوی اشغالگران هدف قرار گرفته و تخریب شده‌اند.

رژیم صهیونیستی ۸۶ هزار واحد مسکونی را به صورت کامل و ۲۹۴ هزار واحد مسکونی را به صورت جزئی تخریب کرده است به طوری که دیگر مناسب زندگی نیستند.

در ۲۰۰ روز گذشته بیش از ۷۵۰۰۰ تُن مواد منفجره بر سر مردم غزه ریخته شده و خسارت مستقیم وارد شده به نوار غزه در برآوردهای اولیه، بیش از ۳۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

کد خبر 6087132

دیگر خبرها

  • نشست اضطراری در تل آویو درباره احتمال بازداشت نتانیاهو
  • نشست اضطراری در تل‌آویو درباره احتمال بازداشت نتانیاهو
  • بررسی مخفیانه قرار بازداشت تتانیاهو توسط دادگاه لاهه
  • دستگیری یک تبعه رژیم صهیونیستی در مالزی که قصد انجام عملیات تروریستی داشت
  • «انعکاس شیطان» آماده نمایش شد/ حضور «پیام خصوصی» در کانادا
  • نتانیاهو دست به دامن آمریکا و انگلیس شد
  • احتمال صدور حکم بازداشت مقامات تل آویو در دادگاه کیفری بین‌المللی
  • نگرانی تل آویو از احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو
  • نتانیاهو بقای اسرائیل را به خطر می اندازد/ ما یک قدم با شکست کامل فاصله داریم
  • یووال نوح هراری: نتانیاهو بقای اسرائیل را به خطر می اندازد/ شکست او در طول جنگ تصادفی نیست؛ این میوه تلخ چندین سال سیاست های فاجعه بار است/ ما یک قدم با شکست کامل فاصله داریم/ متحدان ما یکی یکی از آنچه در غزه می‌گذرد وحشت زده شده‌اند