Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-20@04:25:04 GMT

فواید استحمام برای بدن

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۰۷۵۸

فواید استحمام برای بدن

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در کتاب طب الرضا استحمام را به بدن انسان تشبیه کرده و فرموده اند استحمام از چهار طبیعت ترکیب شده و دارای چهار خانه است.

خانه اول سرد و خشک است، خانه دوم سرد و‌تر است، خانه سوم، گرم و‌تر است و خانه چهارم گرم و خشک می‌باشد.

حمام منافع زیاد و قابل توجهی دارد مزاج آدمی را به سمت اعتدال می‌برد، چرک و زشتی‌ها را از بین می‌برد، رگ‌های کوچک و بزرگ بدن را نرم و ملایم می‌کند، اعضا بدن را تقویت می‌کند و فضولات و عفونات بدن را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کسی که می‌خواهد در حین حمام، پوست او جوش و تاول نزند قبل از وارد شدن به حمام به بدن خود روغن بنفشه بمالد.

هرگاه خواستی به حمام بروی و سردرد پیدا نکنی، هنگام ورود به حمام ابتدا پنج جرعه آب گرم بنوش، در این صورت به خواست خدای تعالی از سر درد و درد شقیقه در امان خواهی بود یا قبل از استحمام پنج مشت آب گرم روی سر خود بریزید.

سلیمان جعفری گفت: بیمار شدم تا جایی که گوشت بدنم تحلیل رفت، نزد امام رضا (ع) رسیدم، فرمدند: آیا دوست داری گوشت بدنت دوباره برگردد، گفتم: آری!

حضرت فرمودند: یک روز در میان به حمام برو تا گوشت بدنت برگردد و از هر روز حمام رفتن پرهیز کن چرا که هر روز حمام کردن سل می‌آورد.

منبع: قدس آنلاین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت چروکیده ؛ مردی که 3 قرن را به چشم دید! (+عکس)

عصر ایران - اندکی پیش از مرگ رئیس جان اسمیت در سال 1922، او ادعا کرد که 137 سال سن دارد. ظاهر اسمیت نیز با ادعای وی همخوانی داشت. صورت این سرخپوست بومی آمریکا چنان دارای چین و چروک بود که برخی از اعضای جامعه او را Ga-Be-Nah-Gewn-Wonce می نامیدند که "گوشت چروکیده" ترجمه می شود.

اما آیا جان اسمیت آن گونه که ادعا می کرد در سال 1785 متولد شده بود؟

پس از مرگ این بومی آمریکایی، بسیار تلاش کردند تا سن وی را تایید کنند. اسمیت گفته بود زمانی که ستارگان سقوط کردند بین 8 تا 10 سال داشت که می توانست اشاره به بارش شهابی لئونید در سال 1833 داشته باشد. اما در این صورت، سن اسمیت در زمان مرگ به 100 سالگی نزدیک شده بود و 137 سال سن نداشت.

این سرخپوست همچنین ادعا کرد که نبردهایی که پیش از آغاز قرن نوزدهم رخ داده بود را به یاد می آورد و در جنگ 1812 بین آمریکا و امپراتوری بریتانیا شرکت داشته است. اگر این ادعا درست باشد، اسمیت در آن زمان حدودا 18 سال بوده که تاریخ تولد وی را به سال 1794 نزدیک می کند. از این رو، سن وی در زمان مرگ حدود 128 سال بوده که همچنان چشمگیر است.

صرف نظر از سن واقعی اسمیت، به نظر می رسد که او یک زندگی فعال و طولانی را دنبال کرد. بنابر گزارش ها، وی هشت بار ازدواج کرده بود، از تصادف قطار جان سالم به در برده بود و تا آخرین روزهای زندگیش نیز همچنان بازدیدکنندگان را با داستان های خود سرگرم می کرد.

اگر ادعای اسمیت درباره سنش را درست در نظر بگیریم، وی شاهد آغاز و پایان قرن نوزدهم بود. در واقع وی در قرن هجدهم به دنیا آمد، قرن نوزدهم را پشت سر گذاشت و در قرن بیستم از دنیا رفت.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: عکس‌های کمیاب از دختران بومی آمریکا

دیگر خبرها

  • قیمت فیله مرغ ۱۰۲ هزار تومان شد!
  • ارز واردات ۱۷۰ هزار تن گوشت قرمز اختصاص یافت
  • گوشت چروکیده ؛ مردی که 3 قرن را به چشم دید! (+عکس)
  • فواید یک ویتامین برای زنان
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • با فواید غنی زردچوبه و دانه چیا آشنا شوید
  • داستان شغل ۵۰۰ ساله دلاکی با ۳۳ مهارت؛ مشهورترین دلاک ایرانی که بود؟
  • گیاهی که برای تعدیل قند خون در افراد دیابتی مفید است | فواید بی‌نظیر ریواس : این افراد نباید ریواس مصرف شود
  • ریواس کجا می‌روید؟ چند است؟ فواید ریواس چیست و چطور باید آن‎را خورد؟
  • داستان شغل ۵۰۰ ساله با ۳۳ چشمه مهارت