Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند - ایرنا - رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: با توجه به خشکسالی و محدودیت منابع آب در استان، سیاست جهاد کشاورزی افزایش بهره وری آب و خاک و مدیریت منابع آبی است.

به گزارش ایرنا غلامرضا قوسی روز دوشنبه در آیین تجلیل از نمونه های بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی افزود: خوداتکایی، امنیت غذایی، کشاورزی پایدار و دانش محور از دیگر سیاست های وزارت جهاد کشاورزی و استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: بخش کشاورزی با ظرفیت های عظیم مردمی می تواند مصداق بارز تولید کالای داخلی باشد چرا که تقریبا تمامی مایحتاج غذایی مردم توسط بهره برداران سختکوش و پرتلاش تولید می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: این استان مانند بسیاری از استان های دیگر چندین سال متوالی از خشکسالی، کمبود آب و بارندگی رنج می برد اما با همت بالای کشاورزان و بهره برداران با داشتن اراده، خلاقیت، نوآوری، ابداع و البته آزمون و خطا و پشت سر گذاشتن موانع به موفقیت های چشمگیر در سطوح ملی و استانی دست یافتند.
وی ادامه داد: بدون شک وجود 14 برگزیده برتر کشوری و 46 منتخب برتر استانی در سال جاری نشان از تلاش و همت فعالان کشاورزی استان دارد که ثابت کردند در شرایط سخت هم می توان کار کرد.
قوسی از مهمترین دلایل موفقیت این برگزیدگان به مدیریت بهینه منابع پایه، رعایت اصول فنی، تولید محصول با کیفیت، مدیریت آفات و بیماری ها، شرکت فعال در دوره های آموزشی ترویجی، توجه جدی به الگوی کشت و استفاده از ظرفیت دانش بومی اشاره کرد.
وی یادآور شد: بخش کشاورزی خراسان جنوبی دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه دوم در سطح ملی شد که با توجه به شرایط خشکسالی استان افتخار بزرگی محسوب می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: از بهره برداران برتر بخش کشاورزی استان انتظار داریم در راستای بهره وری بخش کشاورزی یار و یاور ما بوده و تجربیات خود را از همکاران دریغ نکنند.
وی افزود: تلفیق دانش فنی، علمی و بومی راهکار موثری برای موفقیت در بخش کشاورزی است و کشاورزان برتر استان این موضوع مهم را مورد توجه قرار داده اند.
مدیر شعب صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی هم گفت: امسال در بخش کشاورزی و دامداری استان 360 فقره تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ 300 میلیارد ریال و اشتغال 480 نفر پرداخت شد.
محمد زنگنه افزود: همچنین صندوق های خرد زنان و مردان روستایی نیز 100 فقره تسهیلات به مبلغ 30 میلیارد ریال و اشتغال 300 نفر دریافت کردند.
در این آیین با حضور معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی و استاندار خراسان جنوبی از 14 برگزیده برتر کشوری و 46 منتخب برتر استانی تجلیل شد.
7557*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي بهره وري آب تسهيلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۰۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌های دولت برای پشتیبانی از تولید و مشارکت عمومی

به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ محمدی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی در خصوص برنامه‌های تحقق شعار سال، گفت: این معاونت ضمن اعلام آمادگی در همکاری و ارائه خدمات به معاونت‌ها و سازمان‌های ملی و استانی برای انجام برنامه‌های این مهم و تکالیف سازمان به منظور تأمین امنیت غذایی کشور مبتنی بر پایداری در تولید محصولات کشاورزی اهتمام دارد تا متناسب با رسالت و مأموریت‌های محوله پیش برود.

وی هماهنگی در واگذاری و برون‌سپاری تصدی‌های تولیدی و خدماتی وزارت جهاد کشاورزی را از برنامه‌های این وزارتخانه عنوان کرد و یادآور شد: واگذاری تصدی تولیدی و خدماتی در حوزه دام از طریق مشارکت در ایستگاه‌های پرورش و اصلاح نژاد در سراسر کشور در حال برنامه‌ریزی است.

محمدی افزود: توسعه خدمات بخش غیردولتی به بخش کشاورزی از طریق مشارکت در فضاها و زیرساخت‌های عمومی مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها نیز در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع با اشاره به برنامه‌های ترویج و آموزش بهره‌برداران بخش کشاورزی، تصریح کرد: بازنگری خدمات وزارت جهاد کشاورزی با مشارکت بهره‌برداران این بخش و همچنین شناسایی و بهبود فرایندهای وزارت جهاد کشاورزی با مشارکت بهره برداران و ذی‌نفعان بخش کشاورزی در دستور کار قرار دارد.

محمدی با تاکید بر اصل ۴۴ قانون اساسی که مبتنی بر واگذاری شرکت‌ها و مؤسسات وزارت جهاد کشاورزی است، یادآور شد: واگذاری این شرکت‌ها در صورتی است که تمام یا بخشی از سهام آن متعلق به دولت باشد.

این مسؤول دولتی با تاکید بر مولدسازی دارایی‌های دولت، افزود: در اجرای مصوبه سران قوا برای مولدسازی دارایی‌های دولت در ادامه اقدامات سال گذشته فرایند شناسایی اموال مازاد، اخذ مجوز و طی فرایند برای تأمین منابع مورد نیاز و پشتیبانی از تولید در بخش کشاورزی نیز اقدام می‌شود.

کد خبر 6080651

دیگر خبرها

  • بازار برنج در مازندران از رکود خارج شده است
  • افتتاح کارخانه تولید خوراک دام در گرمسار
  • مولدسازی دارایی‌های دولت برای پشتیبانی از تولید و مشارکت عمومی
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیب‌دار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • افزایش ۷.۶ درصدی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی
  • بهره‌وری در بخش کشاورزی استان بوشهر افزایش یابد
  • ۶۳ درصد از اعتبارات جهاد کشاورزی خراسان شمالی جذب شده است
  • ۶۳ درصد اعتبارات جهاد کشاورزی خراسان شمالی جذب شد
  • توجه ویژه وزارت جهاد کشاورزی برای تخصیص اعتبارات به خراسان شمالی