Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «دنیا بار دیگر بازیچه دست آمریکا آن هم با وحشتناک‌ترین چهره‌ سالهای اخیر یعنی ترامپ شده است»، گفت: ادعای ترامپ مبنی بر اعلام پایان جنگ با داعش به معنای اتمام تاریخ مصرف داعش در عراق و سوریه و حضور داعش در افغانستان و آسیای مرکزی است.به گزارش بلاغ،و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «دنیا بار دیگر بازیچه دست آمریکا آن هم با وحشتناک‌ترین چهره‌ سالهای اخیر یعنی ترامپ شده است»، گفت: ادعای ترامپ مبنی بر اعلام پایان جنگ با داعش به معنای اتمام تاریخ مصرف داعش در عراق و سوریه و حضور داعش در افغانستان و آسیای مرکزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حشمت‌الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با ایسنا، در واکنش به ادعای ترامپ مبنی بر اعلام پایان جنگ با داعش در روزهای اخیر و پیروزی بر داعش گفت: مگر می‌شود که قدرتی علیه دوستان همیشگی‌اش اعلام پیروزی کند. در شرایطی ترامپ ادعا کرده که در آینده نزدیک پیروزی بر داعش را اعلام می‌کند که همین الان، شماری از نیروها از فرماندهان داعش به افغانستان منتقل شده‌اند. این کار با حمایت آمریکا و برخی متحدان همیشگی‌اش به عنوان حامیان اصلی تروریسم سلفی انجام شدند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که «آمریکا با انتقال داعش به افغانستان سه هدف عملیاتی و راهبردی را دنبال می‌کند» گفت: اثرگذاری بر آسیای میانه و ایجاد حریم در کشور روسیه اولین هدف است. تروریسم سلفی سنتی با تروریسم امروزی داعش کنار یکدیگر جمع شده‌اند که این باعث نگرانی کشورهای آسیای مرکزی به ویژه روسیه شده است چون داعش چچنی محور قرار داده شده و فرماندهی عملیات ایذایی در روسیه را داعش در افغانستان دنبال می‌کند.

فلاحت پیشه در توضیح هدف دوم راهبردی ترامپ در انتقال داعش به افغانستان گفت: استفاده از داعش به عنوان ابزار قدرت و چانه زنی در افغانستان هدف دیگر ترامپ است. بعد از آن که آمریکا توانست چالشی بین داعش و طالبان ایجاد کند طالبان وارد مذاکره شد چون داعش با حمایت آمریکا به دنبال جنگ با طالبان بود. به همین دلیل از این ناحیه آمریکا وارد مذاکره با طالبان شد و جای پایی در افغانستان پیدا کرد. چون آمریکا راهبردی مبتنی بر بحران پایدار در منطقه را دنبال می‌کند.

وی هدف سوم ترامپ از انتقال داعش را انجام اقدامات علیه ایران دانست و گفت: بخشی از داعش در حوزه‌های نزدیک به مرز ایران منتقل شدند و تلاش می‌شود که آنها را تقویت کند. همسویی بین تروریست‌های سلفی و تکفیری علیه ایران شکل گرفته و به طور مشخص برای داعش ماموریت تعریف شده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یاد آور شد: این همان داعشی است که ترامپ در زمان تبلیغات انتخاباتی‌اش اعلام کرد که توسط دولت اوباما شکل گرفته است کما این که داعش در زمان روسای جمهور قبل از اوباما یعنی از زمان ریگان در قالب طرح استفاده از سلفی‌گری اسلامی علیه جمهوری شوروی و بعد انتقال به حوزه‌های دیگر ایجاد شد. ترامپ هم مانع محو کامل داعش گردید و استفاده راهبردی از داعش را در دستور کار قرار داد.

فلاحت پیشه افزود: داعش نه تنها توسط آمریکا شکست نخورد که در حال حاضر در حوزه‌ی افغانستان به آسیای مرکزی تقویت می‌شود. تاریخ مصرف داعش در عراق و سوریه به پایان رسیده است اما ترامپ می‌خواهد از داعش برای رسیدن به اهدافش استفاده کند. در چنین شرایطی از مجامع منصف بین‌المللی انتشار روشنگری در قبال خطرناک‌ترین پدیده‌ی تروریستی دنیا می‌رود که چطور به ابزاری برای بازی کاخ سفید تبدیل شدند.

وی با تاکید بر این که «جمهوری اسلامی با هر گونه اقدام ایذایی از درون خاک خود مقابله می‌کند» گفت: ما مولفه‌های امنیت ملی خود را تامین می‌کنیم. اما واقعیت این است که دنیا بار دیگر بازیچه دست آمریکا آن هم وحشت‌ناک‌ترین چهره‌ی سالهای اخیر یعنی ترامپ شده است

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است

نشریه آمریکایی هیل در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که آبان امسال برگزار می‌شود، نوشت که این انتخابات مانند سال ۲۰۲۰ مجددا جو بایدن و دونالد ترامپ را مقابل یکدیگر قرار می‌دهد، با این تفاوت که این بار شرایط متفاوت است و این انتخابات برای مردم آمریکا نتیجه باخت-باخت خواهد داشت.

به گزارش این نشریه که به قلم دنیس ام. پاول، مشاور مدیریت استراتژیک نوشته شده، در سال ۲۰۰۴ به دلیل اینکه جورج بوش ادعا می‌کرد جنگی علیه تروریسم به راه انداخته، آمریکایی‌ها تصمیم گرفتند مجددا به او رای بدهند؛ اما در سال ۲۰۰۸، چون رای‌دهندگان خواستار تغییر مسیر بودند، به باراک اوباما که در آن زمان سناتور بود رای دادند.

در سال ۲۰۱۶، ترامپ به صدای خشم طبقه متوسط تبدیل شد و به پیروزی شگفت‌انگیزی دست یافت که حزب جمهوری‌خواه را متحول کرد. با این حال، در سال ۲۰۲۰، مردم که می‌خواستند این صدای خشمگین را آرام‌تر کرده و دیگران را التیام بخشند، ورق را برگردانده و جو بایدن را انتخاب کردند. 

اکنون ما یک مسابقه مجدد بین بایدن و ترامپ داریم، اما در محیطی با روند‌های بسیار متفاوت که مسائل بسیار متفاوتی را پیش می‌برد. بایدن در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفت یک رئیس جمهور تحول‌خواه باشد و التیام دادن مردم [در مسائل اقتصادی] را نادیده گرفت. این امر برای او هزینه داشته و نتیجه آن را می‌توان در نظرسنجی‌ها دید. زیرا مسائل دیگر [که او آن را نماد تحول‌خواهی نمی‌بیند] اکنون به یک بحران تبدیل شده و این طور به نظر می‌رسد که بایدن این موضوعات را نادیده گرفته یا از آن سوء استفاده می‌کند. در نتیجه بخشی از آرای او در حال ریزش است. 

از طرف دیگر، ترامپ تلاش می‌کند تا کارنامه خود را به عنوان رئیس جمهور با بایدن مقایسه کند، اما او هم درگیر پرونده‌های قضایی است. ترامپ یک پایگاه حمایتی بسیار وفادار دارد، اما شهرت او به عنوان فردی خودکامه که دموکراسی را به خطر می‌اندازد، ممکن است سبب مشکلاتی شود و برخی رای‌دهندگان خاکستری را دچار تردید کند.

پیروزی ترامپ هراس و نفرت را میان دشمنان دموکرات او تشدید خواهد کرد. آنها هر اقدام اجرایی دادگاه را به چالش خواهند کشید و هر کلمه‌ای که ترامپ بیان می‌کند را طوری تحلیل خواهند کرد که به نژادپرستی و تعصب و بدخواهی مرتبط شود؛ و بعد اگر دموکرات‌ها دوباره اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آورند، احتمالا برای سومین بار ترامپ را استیضاح خواهند کرد. اعتراضات مجددا مثل سال ۲۰۲۰ بالا خواهد گرفت و فرمانداران ایالاتی که اکثریت دموکرات دارند، قوانین فدرال مورد علاقه جمهوری‌خواه‌ها را نادیده خواهند گرفت یا از اجرای آن امتناع خواهند کرد؛ که این نیز به اتحاد لطمه خواهد زد.

انتخابات سال ۲۰۲۴ برای آمریکا یک بازی باخت-باخت است. اگر بایدن رئیس جمهور شود، به تصمیمات تحول‌خواهانه محیط زیستی و دگرگون کردن اقتصاد ادامه می‌دهد، بدون آنکه مسائل ابتدایی‌تر رای‌دهندگان را در نظر بگیرد. در مقابل اگر ترامپ رئیس جمهور شود، تلاش او برای حکمرانی در هر مرحله مسدود خواهد شد. تمدن آمریکایی که مسلما در حال حاضر هم رو به زوال است، به فرسایش و تحلیل رفتن ادامه خواهد داد.

در سال ۱۹۴۵، هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا مجبور شد بین دو گزینه تصمیم بگیرد: انداختن بمب اتمی روی جمعیت غیرنظامی یا حمله به سرزمین اصلی ژاپن. اکنون در سال ۲۰۲۴ از مردم آمریکا خواسته می‌شود که بین دو گزینه تصمیم بگیرند: کسی که با سیاست‌های خود سبب تفرقه بین مردم می‌شود و کسی که خود مظهر تفرقه است. سوال این است که آیا ما به عنوان یک ملت می‌توانیم ۴ سال دیگر تفرقه را تحمل کنیم؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • واکنش به ادعای جنجالی عضو کمیسیون امنیت ملی | موضوع نظامی است؟
  • آیین تکریم و معارفه معاونت امور بین‌الملل بنیاد سعدی
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • طالبان: نیمی از اعضای داعش خوراسان اتباع تاجیکستان هستند
  • داعش مسئول حمله تروریستی کابل
  • حمله کابل| داعش: شیعیان و طالبان را هدف قرار دادیم
  • ترامپ سخنرانی خود را به دلیل آب و هوای بسیار بد لغو کرد
  • واکنش کاربران فضای مجازی به ادعای روزنامه صهیونیستی جروزالم پست