Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی درگذشت دکتر حسین قره‌چانلو متخصص جغرافیای تاریخی جهان اسلام و از اساتید برجسته دانشگاه تهران، مشاور رئیس دانشگاه تهران درگذشت وی را به اهل تاریخ تسلیت گفت. آفتاب‌‌نیوز : سید احمدرضا خضری استاد گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی و مشاور رئیس دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایسنا، درگذشت استاد قره‌چانلو را به همه دوستداران، علاقه‌مندان و خانواده آن شادروان و همچنین اهل تاریخ تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل روابط عمومی دانشگاه تهران با اشاره به سوابق علمی دکتر حسین قره‌چانلو، گفت: ایشان از استادان برجسته دانشکده الهیات دانشگاه تهران بودند و سال‌ها در گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی فعالیت داشتند. استاد قره‌چانلو یکی از متخصصان برجسته در حوزه "جغرافیای تاریخی جهان اسلام" بود که تمام عمر و وقت خود را صرف یادگیری، آموزش، پژوهش و تحقیق در حوزه جغرافیای تاریخی جهان اسلام کرد.
خضری با تاکید بر این‌که از دکتر قره‌چانلو آثار گران‌سنگ و ارزشمندی در عرصه جغرافیای تاریخی به یادگار مانده است، گفت: کتاب دوجلدی "تاریخ جغرافیای اسلامی" که در انتشارات سمت به چاپ رسیده؛ شاهد این مدعا است. همچنین این استاد چند ترجمه از آثار جغرافیایی نظیر ترجمه صوره‌الارض داشته که نشان‌دهنده اهتمام ایشان به این حوزه از علوم و تمدن اسلامی است.
این استاد گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی اظهار کرد: شادروان قره‌چانلو از سال‌ها پیش عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران بود و مراتب علمی را یکی پس از دیگری طی کرده و به مرتبه استاد تمامی رسیده بود. چند سال پیش نیز با همین رتبه علمی بازنشسته شد.
به گفته خضری، استاد قره‌چانلو عضو هیات تحریریه چند مجله و همچنین عضو انجمن ایرانی تاریخ اسلام بود.
وی تاکید کرد: استاد قره‌چانلو هیچ وقت از مطالعه و پژوهش دست برنمی‌داشت و با وجود بازنشستگی به فعالیت‌های علمی مشغول بود. ایشان دوست داشتند که ارتباط خود را با مراکز علمی، دانشجویان و اهل پژوهش حفظ کنند، برای همین هم به‌رغم این‌که سال‌ها از بیماری قند رنج می‌برد و این بیماری روز به‌روز تن و بدن ایشان را ضعیف و نحیف می‌کرد؛ هرگز از حضور در مجامع علمی، دانشگاهی و فرهنگی دریغ نمی‌ورزید، بلکه سعی می‌کرد با وجود بیماری و کهولت، در این محافل حضور داشته باشد.
خضری ادامه داد: بنده بیش از ۳۵ سال با جناب آقای دکتر قره‌چانلو رفت‌وآمد و دوستی و افتخار همکاری و شاگردی ایشان را داشتم.
مشاور رئیس دانشگاه تهران همچنین تاکید کرد: لازم می‌دانم از طرف دانشگاه تهران، انجمن ایرانی تاریخ اسلام، دانشکده الهیات دانشگاه تهران به‌ویژه گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی و همچنین از طرف خودم درگذشت این استاد فرهیخته و برجسته را به دوستداران و دانشجویان عزیز که می‌دانم در غم درگذشت ایشان سوگوار هستند؛ تسلیت بگویم. برای استاد قره‌چانلو علو درجات را مسئلت دارم و برای خانواده و بازماندگان ایشان صبر و شکیبایی آرزو می‌کنم.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۱۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجله علمی «روانشناسی ارتباطات» دانشگاه آزاد میاندوآب مجوز انتشار گرفت

پیام خدایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا ضمن تقدیر از تلاش‌های ایرج محمودی مدیر مسئول و گروه روانشناسی و آموزش راهنمایی و مشاوره در پیگیری اخذ مجوز انتشار این مجله از سوی دانشگاه آزاد گفت: مجله علمی «روانشناسی ارتباطات» دارای درجه علمی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد است و بعد از چاپ و انتشار چهار شماره نسبت به اخذ تأییدیه مجله از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ در راستای اشاعه مأموریت علمی و فرهنگی خود، نقش ارتباطات در زمینه روانشناسی، شناخت روان و پیامد‌های روانشناختی ارتباطات دانشجویان و دانشگاهیان در مقابله با جنگ هیبریدی و تأثیر رسانه‌ها از جمله فضای مجازی، برنامه‌های تلویزیونی ماهواره‌ای و آسیب‌های مربوطه با شناسایی موازین و شاخص‌های ارتقای مجله علمی در بین دانشجویان، موفق به اخذ مجوز نشریه در حوزه ارتباطات و روانشناسی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با اشاره به اهمیت این مجله علمی که برای نخستین‌بار در این دانشگاه صورت گرفته را مرهون پیگیری‌های ایرج محمودی از استادان گروه روانشناسی و عضو هیئت علمی تمام‌وقت این دانشگاه برشمرد.

خدایی ابراز امیدواری کرد که مجله علمی «روانشناسی ارتباطات» بتواند راهگشای مسیر‌های تازه‌ای برای دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب باشد.

مدیر مسئول مجله علمی «روانشناسی ارتباطات» هم درباره ارکان این مجله به خبرنگار آنا گفت: سردبیر مجله مزبور منصور بیرامی استاد تمام روانشناسی از دانشگاه تبریز و جزء دو درصد از دانشمندان تاثیرگذار جهانی است.

ایرج محمودی در ادامه افزود: در شورای هیئت تحریریه داخلی هفت استاد و هشت دانشیار مطرح دانشگاه‌های دولتی و آزاد در رشته‌های ارتباطات، روانشناسی و مدیریت رسانه حضور داشتند.

وی در ادامه توضیح داد: همچنین یحیی کمالی‌پور استاد ممتاز ارتباطات دانشگاه کارولینای شمالی، منیژه دانشپور استاد ممتاز روانشناسی و شروتی اس پالسون دانشیار روانشناسی از دانشگاه بین‌المللی الاینت از اعضای شورای تحریریه بین‌المللی با مجله مزبور همکاری دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رئیس‌کل بانک مرکزی در پی درگذشت دکتر پرویز داوودی
  • تسلیت قالیباف در پی درگذشت پرویز داوودی
  • پیام تسلیت آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت درگذشت «پرویز داودی»
  • تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت دکتر پرویز داودی
  • تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت پرویز داودی
  • رئیس جمهور در پیامی درگذشت مرحوم پرویز داوودی را تسلیت گفت
  • تسلیت رییس‌جمهور در پی درگذشت «پرویز داوودی»
  • پرویز داوودی درگذشت + پیام تسلیت‌
  • مجله علمی «روانشناسی ارتباطات» دانشگاه آزاد میاندوآب مجوز انتشار گرفت
  • استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه تهران درگذشت