Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛  اقدام رژیم صهیونیستی برای تخلیه تعدادی از پایگاه‌های نظامی و تاسیسات ارتش رژیم اسرائیل در امتداد سواحل فلسطین اشغالی از شمالی‌ترین مناطق تا جنوبی‌ترین بخش‌های فلسطین جنجال قابل توجهی را در اسرائیل به پا کرده است.

تصمیم سرکردگان امنیتی رژیم صهیونیستی برای تخلیه این پایگاه‌ها در شرایطی دنبال می‌شود که ارزیابی‌های اسرائیل امکان وقوع جنگ در نتیجه اشتباه محاسباتی ارتش در اجرای عملیات «تقابل بین جنگ‌ها» در سوریه را بالا معرفی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی آمادگی خود را برای تخلیه این پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی اعلام کرده است. مطالب اعلام شده در اسرائیل مدعی است که تخلیه این پایگاه‌ها مرتبط با نیاز رژیم صهیونیستی به سطح قابل توجهی از اراضی برای احداث واحد‌های صهیونیست‌نشین است، چرا که تل‌آویو امکان مصادره بیشتر اراضی مسکونی را در شرایط کنونی ندارد.


البته گزارش‌های موجود جدول زمانی تخلیه پایگاه‌های نظامی اسرائیل در سواحل دریای مدیترانه را مشخص نکرده، اما به نظر می‌رسد که مسایل امنیتی و نظامی در پشت پرده این تصمیم‌گیری قرار دارد. چرا که در سرزمین‌های اشغالی موضوعات و ملاحظات امنیتی همواره در صدر توجه‌ها قرار داشته و هرگز برای احداث واحد‌های مسکونی، پایگاه‌های نظامی تخلیه نمی‌شوند. علاوه بر اینکه صحبت از یک پایگاه محدود نیست، بلکه صحبت از مراکزی است که ده‌ها هزار متر زمین در اختیار دارند و هزینه‌های ساخت و ساز در آن‌ها بالغ بر ۱۰ میلیون دلار است.

المیادین نوشت: به نظر می‌رسد انگیزه واقعی رژیم صهیونیستی از تخلیه این پایگاه‌های نظامی این است که این مراکز بخشی از سامانه فرماندهی و کنترل در هر جنگ احتمالی آینده در میان فرماندهان رژیم صهیونیستی هستند واحتمال آسیب آن‌ها در جنگ احتمالی بالا است. بر اساس گزارش‌های رسانه‌های عبری زبان پایگاه‌هایی که قرار است تخلیه شوند، شامل پایگاه دریایی «زیکیم»، پایگاه هوایی «بلماخیم»، پایگاه دریایی «عتلیت»، و آکادمی صنایع نظامی و امنیتی «معهد داوود» است.

به این ترتیب به نظر می‌رسد تخلیه این پایگاه‌ها در نتیجه اشراف اطلاعاتی و احتمال سقوط این پایگاه‌ها در نتیجه حمله نیرو‌های حزب‌الله لبنان یا مقاومت فلسطین است. پایگاه دریایی زیکیم در مجاورت نوار غزه قرار دارد و پیش از این و در جنگ سال ۲۰۱۴ جبهه عملیات ویژه‌ای برای نیرو‌های حماس به شمار رفته است. پایگاه هوایی بلماخیم نیز یکی از پایگاه‌های اساسی اسرائیل است که مساحت آن بالغ بر ۵ کیلومتر است و شامل بسیاری از بالگرد‌ها و هواپیما‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی می‌شود. این پایگاه همچنین مرکز شلیک موشک‌هایی نظیر موشک‌های هوایی السهم و شافیت است.


نکته عجیب اینکه این پایگاه پیش از این برای انتقال هواپیما‌ها و نیرو‌های نظامی مورد استفاده قرار گرفته و تصمیم به تخلیه این پایگاه به هیچ وجه نمی‌تواند مرتبط با نیاز سرزمین‌های اشغالی به اراضی موجود در این پایگاه باشد.

پایگاه دریایی عتلیت یکی دیگر از تاسیسات حساس رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود که مقر یگان ویژه دریایی از جمله یگان شیطت ۱۳ است. این پایگاه در جنوب حیفا قرار دارد.

آکادمی معهد داود متعلق به شرکت صنایع امنیتی رافائل است که در خلیج حیفا مستقر است. بیشتر فعالیت‌های شرکت مذکور در همین پایگاه انجام می‌شود.

منبع: مشرق

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جنگ رژیم صهیونیستی رسانه سرزمین های اشغالی فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۲۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات تلافی‌جویانه الحشدالشعبی در راه است/ اسرائیل رفتنی است

تحلیلگر جهان عرب با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به نیروهای الحشدالشعبی عراق گفت: نیروهای مردمی عراق دست به حملات تلافی جویانه خواهند زد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عبدالباری عطوان در مطلبی در رأی الیوم با اشاره به تنگنایی که رژیم صهیونیستی به خاطر جنگ غزه به آن گرفتار شده است، نوشت: اقدامات این رژیم مانند حمله به کنسولگری ایران در دمشق و نیز حمله به پایگاه نظامی «کالسو» الحشدالشعبی در استان بابل عراق گواه این است که اسرائیل توان بیرون آمدن از مخمصه‌ای که به آن گرفتار شده است را ندارد.

وی با اشاره به اینکه حمله رژیم صهیونیستی به نیروهای الحشدالشعبی عراق تاوان سنگینی برای تل‌آویو به همراه خواهد داشت، ادامه داد: پاسخ تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه تحول راهبردی بود که تل‌آویو انتظار آن را نداشت و حمله این رژیم به پایگاه سازمان الحشدالشعبی عراق سبب خواهد شد که نیروهای این سازمان نه تنها واکنش نظامی انتقام‌جویانه داشته باشند، بلکه روانه مرزهای اردن و سوریه با فلسطین اشغالی شوند و حملاتی را در عمق فلسطین اشغالی انجام دهند.

این تحلیلگر در ادامه به جنگ آمریکا علیه عراق در سال ۲۰۰۳ اشاره و اضافه کرد: اشغال این کشور به تحریک رژیم صهیونیستی و زمینه سازی برای عادی سازی روابط با کشورهای عربی و تأسیس ائتلاف موسوم به محور اعتدال علیه ایران به سرکردگی تل‌آویو و با حمایت و نظارت آمریکا بود که هدف قرار دادن سوریه، لیبی و یمن به بهانه دموکراسی و حقوق بشر در این راستا است.

عطوان نوشت: حمله به پایگاه الحشدالشعبی عراق، به خنثی سازی همه طرح‌های آمریکا در عراق و برچیدن پایگاه‌هایش در این کشور و بازگشت عراق به نقش خود به رویارویی با پروژه اسرائیلی-آمریکایی منجر خواهد شد.

به نوشته وی، الحشدالشعبی، پهپاد، موشک و پایگاه مردمی بسیار قوی از حیث سیاسی و نظامی دارد و مورد حمایت قدرت بزرگ منطقه‌ای به نام ایران است. الحشدالشعبی نقش بارزی علیه اشغالگران؛ از حملات مؤثر موشکی به بندر ایلات در دهانه دریای سرخ و خلیج عقبه تا حمله به سکوهای گازی میدان کاریش در دریای مدیترانه و بندر حیفا و پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در بلندی‌های اشغالی جولان، ایفا کرده است.

این تحلیلگر افزود: مقابله با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی بر فراز اردن، ممکن است بهانه‌ای برای الحشدالشعبی و نیروهای آن برای رخنه به خاک اردن برای انجام حملات تلافی‌جویانه علیه رژیم اشغالگر در آینده باشد.

عطوان نوشت: نتانیاهو ۱۰ سال است که به دنبال کشاندن آمریکا به جنگ علیه ایران و بازوهایش در منطقه به بهانه نابودی مراکز هسته‌ای آن است و به نظر می‌رسد که شکست سنگینی که در غزه متحمل شده او را به سمت ماجراجویی گسترش دامنه جنگ سوق داده و از ضعف جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و کرنش او در برابر لابی اسرائیلی در آمریکا بهره گرفته است.

وی اضافه کرد: اسرائیل در حال حاضر پنج جبهه را پیش روی خود دارد؛ حزب الله در لبنان، انصارالله در یمن، الحشدالشعبی در عراق و حماس و جهاد اسلامی در غزه. همچنین ایران را نیز باید به آن بیافزاییم.

سردبیر روزنامه رأی الیوم ادامه داد: آمریکا به هراندازه که حمایت نظامی، سیاسی و مالی از رژیم صهیونیستی به عمل آورد، پیروز نخواهد شد، آمریکایی در افغانستان شکست خورده و در آستانه شکست در اوکراین قرار دارد و با شکست بزرگی در خاورمیانه رو به رو است. طوفان الاقصی حماس و وعده صادق ایران، نه تنها چهره خاورمیانه، بلکه نهایت دوره آمریکایی-اسرائیلی را رقم خواهد زد و نقشه جدیدی برای دنیا و مراکز قدرت آن ترسیم خواهد کرد. عراق، یمن، فلسطین و لبنان به صحنه آمده و اسرائیل رفتنی است.

کد خبر 746483

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی حزب الله به ۲ پایگاه نظامی ارتش اسرائیل
  • حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ حزب الله لبنان پایگاه‌ نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد
  • یو اسرائیل
  • حزب الله یک پایگاه دیگر ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد
  • روز ۱۹۹ طوفان‌الاقصی| حمله به پایگاه‌های آمریکا در سوریه
  • حمله موشکی «القسام» از خاک لبنان به پایگاه صهیونیست‌ها
  • روز ۱۹۸ طوفان‌الاقصی |حمله پهپادی به جولان اشغالی/ نشست کابینه جنگی اسرائیل برای بررسی بن بست در مذاکرات آتش بس
  • ماشین جنگی اسرائیل در رفح زمینگیر می‌شود
  • عملیات تلافی‌جویانه الحشدالشعبی در راه است/ اسرائیل رفتنی است
  • حملات تلافی‌جویانه الحشدالشعبی در راه است/ اسرائیل رفتنی است