Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، کیهان نوشت: این روزها برخی سلبریتی‌ها با گلایه از افزایش قیمت‌ها، ژست منتقد به خود گرفته و به دولت خرده می‌گیرند. این در حالی است که این افراد خود مسبب وضع موجود هستند و بایستی درخصوص حمایت خود از دولت، به افکار عمومی پاسخگو باشند. این افراد باید به این سؤال پاسخ دهند که چرا اجازه انتخاب منطقی را از مردم گرفتند؟!

رضا رشیدپور، مجری برنامه تلویزیونی حالا خورشید در یکی از قسمتهای این برنامه با اشاره به تیتر اصلی یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای با عنوان «پراید 45 میلیون تومانی»، گفت: «اگر خواب‌آلود هستید یکبار دیگر چشمانتان را بمالید و نگاه کنید،پراید 45 میلیون تومان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من از آقای رئیس‌جمهور، آقای وزیر صنعت و نهادهای نظارتی می‌پرسم. این مسئله آدم را گیج می‌کند. شما می‌روید آن سوی دنیا جلسه می‌گذارید و می‌گویید چنین می‌کنیم و چنان، پس ما بگوییم که این حرف‌ها معتبر هستند؟! نیستند؟! چطور ممکن است که ما در داخل کشورمان نتوانیم قیمت پراید را کنترل کنیم؟!».

گلایه‌های این مجری تلویزیونی از عملکرد دولت در حالی است که وی در انتخابات ریاست‌جمهوری مجری برنامه‌های انتخاباتی روحانی بوده است. وی در آن مقطع با حمایت تمام و کمال از روحانی شعار می‌داد که «سیاست خارجی دولت مورد تایید ماست».

امثال رشیدپور در مقطع حساس و مهم انتخابات ریاست‌جمهوری در قالب سلبریتی‌های همه چیزدان، به جای بررسی دقیق و موشکافانه برنامه‌های انتخاباتی کاندیداها و بررسی سابقه نامزدهای ریاست‌جمهوری، این انتخاب بسیار مهم را در حد یک کنش هیجانی تقلیل داده و مردم را نیز به انتخاب هیجانی تشویق می‌کنند.

منتقدان در همان مقطع انتخابات تاکید داشتند که رویکرد سیاست خارجی و همچنین رویکرد اقتصادی دولت دچار نقص‌های فاحش است و این روند به کوچک شدن سفره مردم منجر خواهد شد. اما رشیدپور و امثال وی با حمایت از دولت، این نواقص را انکار می‌کردند.

اکنون‌اشخاصی همچون رشیدپور، به هیچ عنوان نمی‌توانند ژست منتقد به خود گرفته و گلایه کنند. این افراد خود مسبب وضع موجود هستند و بایستی درخصوص حمایت خود از دولت، به افکار عمومی پاسخگو باشند. این افراد باید به این سؤال پاسخ دهند که چرا اجازه انتخاب منطقی را از مردم گرفتند؟!

لازم به ذکر است که رشیدپور-بهمن 96- در گفت‌و‌گوی تلویزیونی با رئیس‌جمهور، ژست منتقد به خود گرفته بود و با اشاره به افزایش نرخ دلار از روحانی پرسیده بود:«خیال مردم بابت نرخ ارز راحت باشد؟»! و روحانی در پاسخ گفت:«بله خیال مردم  راحت باشد»!

یکی از فعالین رسانه‌ای در واکنش به گلایه‌های رشیدپور به قیمت پراید نوشت: «..اگر انتقادات امروزتان به روحانی واقعی است و واقعا نمی‌خواهید شوآف کنید، یکبار صادقانه به مردم بگویید: «به خاطر رای و تبلیغ روحانی عذرخواهی می‌کنم...».»

سلبریتی واقعی!
در برنامه تلویزیونی پایش- یکشنبه شب- که با حضور کارآفرینان برتر کشور برگزار شد، یکی از کارآفرینان برتر با اشاره به دیگر کارآفرینان حاضر در استودیو گفت:«مردم، اینها برندها و سرمایه‌ها و چاههای نفت کشور شما هستند، سلبریتی‌های شما همین افراد هستند، با اینها باید سلفی بگیرید.مردم تقصیر خودتان هست.بالش نرم زیر سر اینها(سلبریتی ها) می‌گذارید.تقصیر خودتان هست که (با دنباله روی از سلبریتی ها) رای می‌دهید.حالا گوشت بخرید 115 هزارتومان!».

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۲۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان
  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • تلاش برای بازگرداندن کیف ۷۲ میلیونی پیدا شده از سوی کارگر فرودگاه مشهد
  • ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند