Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-19@21:19:53 GMT

خبرهای جدید از پیگیری حمله تروریستی در زاهدان

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۲۸۰۴

خرداد: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مسئولان حاضر در جلسه روزگذشته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، توضیحات امیدوار کننده‌ای ارائه کردند که بر این اساس می‌توانیم ریشه تروریست‌ها در شرق کشور را بخشکانیم.
در خصوص بررسی حادثه تروریستی زاهدان در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، اظهار داشت: بعد از وقوع حادثه تروریستی در زاهدان، وزرای امورخارجه، اطلاعات و کشور باید برای پاسخگویی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حضور پیدا می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: سوالات متعددی از این 3 وزیر داشتیم اما از آنجایی که وزرا امکان حضور نداشتند معاونین هر 3 وزیر در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حضور پیدا کردند و مسئولان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در جلسه حضور یافتند و به سوالات نمایندگان استان اصفهان، سیستان و بلوچستان و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پاسخ دادند.
دولت بعنوان متولی تامین امنیت کشور تمهیدات لازم برای حفظ امنیت کشور را بیاندیشد
وی افزود: توقع ما این است که دولت بعنوان متولی تامین امنیت کشور کلیه اقدامات لازم برای حفظ امنیت کشور را انجام دهد.
جاسمی ادامه داد: از صفر تا 100 تامین امنیت به عهده رئیس جمهور و دولت است که باید ملزومات تامین امنیت توسط آن‌ها ایجاد شود تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
ظریف شخصا باید به موضوع امنیتی بین ایران و پاکستان ورود کند
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی کشور نیز باید با همتای خود در پاکستان این موضوع را پیگیری کنند، آقای وزیر شخصا باید به این موضوع ورود کند، گفت: باید با زبان دیپلماسی با پاکستان برخورد کرد.
وی افزود: باید توجه داشت که ایران و پاکستان مرز هزار کیلومتری مشترک دارند و ایران دوستان خوبی در پاکستان دارد که می‌توان گفت 80 درصد مردم پاکستان علاقمند به ایران هستند و نمی توان این مسائل را نادیده گرفت، اما دولت پاکستان باید وظیفه تامین امنیت مرز با ایران را به خوبی انجام دهد.
مجلس به دنبال تقویت بنیه دفاعی کشور است
جاسمی اظهار داشت: تلاش‌های لازم در صحن باید برای تقویت بنیه دفاعی کشور لحاظ شود تا بتوان بودجه دفاعی و امنیتی به خصوص مرز را افزایش داد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان حاضر در جلسه روزگذشته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، توضیحات امیدوار کننده‌ای ارائه کردند، بیان کرد: می‌توانیم ریشه تروریست‌ها در شرق کشور را بخشکانیم که در آن صورت تعاملات لازم با پاکستان را نیز می‌توانیم، داشته باشیم.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تجهیزات مورد نیاز خود برای تامین امنیت مرزها باید دست پیدا کند. برچسب ها: حادثه تروریستی زاهدان ، مجلس ، امنیت ملی

منبع: خرداد

کلیدواژه: حادثه تروریستی زاهدان مجلس امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه درآمدها و خنثی سازی تحریم های فروش نفت و گاز با پیگیری دیپلماسی فعال انرژی محقق شد

صندوق بین المللی پول طی آخرین گزارش اقتصادی خود اعلام کرد که ایران به رشد اقتصادی 5.4 درصدی رسیده است. چند نکته در این ارتباط اهمیت دارد. اول اینکه، این رشد اقتصادی را مرهون بخش نفت و گاز هستیم. رشد مثبت این بخش به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد، در حالی که رشد اقتصادی بخش هایی مانند خدمات و کشاورزی منفی بود.

دومین موضوع مهم این است که رشد اقتصادی مورد بحث در شرایط تحریمی به دست آمد. در حالی که تحریم کنندگان قصد داشتند از صادرات نفت و گاز کشور ممانعت به عمل بیاورند و ما را با بن بست مواجه کنند، موفق به خنثی سازی تحریم ها و دستیابی به رشد اقتصادی مطلوبی شدیم.

موضوع مهم دیگر این است که در حالی کشورمان رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کرد که کشورهای در حال توسعه به طور متوسط رشد 4.1 درصد داشتند. بنابراین، نسبت به کشورهای هم رده خود رشد بهتری را تجربه کرده ایم. حتی عربستان در منطقه خاورمیانه رشد منفی را تجربه کرد و برخی کشورهای پیشرفته نیز وضعیت خوبی به لحاظ این شاخص ندارند.

نظرات رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها را در خصوص موفقیت ایران در خنثی سازی تحریم ها و فروش نفت و گاز کشور در ادامه می خوانید.

جوکار با اشاره به این موضوع که ما وابستگی به درآمدهای نفت و گاز در کشور داریم و به همین دلیل این صنایع هدف تحریم ها قرار گرفت، تصریح کرد: اینکه توانستیم با وجود تحریم ها به فروش نفت و گاز بپردازیم و از درآمدهای حاصله برای اداره کشور استفاده کنیم، اتفاق مثبتی است.

وی ادامه داد: فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی بر اثر به اجرا گذاشتن سیاست های صحیح و تعامل با دیگر کشورها از طریق دیپلماسی هوشمند و فعال انرژی دولت سیزدهم حاصل شد. هر چقدر بتوانیم در شرایط فعلی درآمدهای بیشتری کسب کنیم به نفع کشور است و نشان دهنده مهارت ما در خنثی سازی تحریم هاست. از همین محل توانستیم رشد اقتصادی خوبی نیز به دست آوردیم و با توجه به امکان رشد این بخش، باید توسعه در این بخش تداوم یابد.

جوکار گفت: ما در زمینه همکاری با پالایشگاه های فراسرزمینی و سهامداری در آن ها سیاست درست و منطقی ای را به اجرا گذاشتیم. با توجه به دانش فنی ای که در حوزه نفت و گاز طی سالیان دراز به دست آورده ایم، توانستیم در این پالایشگاه ها به همکاری بپردازیم و زمینه را برای فروش نفت خود مهیا کنیم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها خاطرنشان کرد: همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی به این جهت اهمیت دارد که کشور هدف به نفت ما وابسته می شود و پالایشگاه خود را بر اساس ویژگی های نفت ما تنظیم می کند، این به معنای بازارسازی تضمینی برای فروش نفت کشور در درازمدت است.

جوکار گفت: یکی دیگر از سیاست هایی که به منظور ایجاد بستری برای فروش نفت و گاز کشور به اجرا گذاشتیم، افزایش تعاملات با دیگر کشورها بود. به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی فعال اقتصادی و سیاسی به ما کمک کرد که در شرایط تحریم نفت و گاز خود را بفروشیم و از درآمدهای ارزی اش سود ببریم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها خاطرنشان کرد: ظرفیت های فراوانی در زمینه گسترش روابط با همسایگان وجود دارد. از آنجائیکه اشتراکات زیادی با آن ها داریم، توانستیم به استفاده از این فرصت بپردازیم و بیش از پیش تعاملات تجاری خود را با آن ها گسترش دهیم.

وی در خصوص سیاست اتکا به خود و استفاده حداکثری از توان داخلی و دانش بنیانی کشور که در دولت فعلی با هدف افزایش تولید و صادرات نفت و گاز به اجرا گذاشته شد، تصریح کرد: واقعیت این است که ما تجربیات خوبی طی سالیان گذشته در حوزه نفت و گاز به دست آورده ایم. با اعمال سیاست اتکا به خود، تلاش کردیم از این تجربیات در عمل به نفع کشور استفاده کنیم.

جوکار در پایان تأکید کرد: مسیر رشد اقتصادی کشور از رهگذر اعتماد به خود و نگاه به داخل می گذرد. تجربه ثابت کرده است که هر جا به خودمان و داشته هایمان تکیه کرده ایم، نتیجه خوبی گرفته ایم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • نائب امیرجماعت اسلامی پاکستان: اسرائیل یک موجودیت تروریستی و نامشروع است
  • اسرائیل یک موجودیت تروریستی و نامشروع است
  • دیدار نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با خانواده شهیدان حبیبی فر و قاسمی
  • اسرائیل به دنبال جاسوسی بود؟ /واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به شناسایی ریزپرنده ها در آسمان اصفهان
  • هشدار مهم سپاه: احتمال تغییر سیاست‌های هسته‌ای ایران وجود دارد
  • مراکز هسته‌ای دشمن را شناسایی کردیم/ تهدید مراکز هسته‌ای تجدید نظر در سیاست‌های هسته‌ای ایران را محتمل می‌کند
  • مراکز هسته‌ای کشور در امنیت کامل/ تهدید رژیم صهیونیستی علیه مراکز هسته‌ای ایران، تجدید نظر و عدول از سیاست‌ها و ملاحظات اعلامی هسته‌ای را محتمل می‌سازد
  • توسعه درآمدها و خنثی سازی تحریم های فروش نفت و گاز با پیگیری دیپلماسی فعال انرژی محقق شد
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورای پیش رود