Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ بحث ادغام اتحادیه‌های قرآنی استان‌ها و به تبع آنها اتحادیه کشور، راهی بود که مؤسسات قرآنی از سال‌های گذشته آن را دنبال می‌کردند، اما پس از رسیدن به مرحله آخر و ادغام اتحادیه‌های قرآنی کشور، اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور پس از تشکیل مجمع عمومی از عدم قبول آن حرف زد. اما با وجود مصوبه قطعی شورای توسعه فرهنگ قرآنی مبنی بر تشکیل اتحادیه مدغم قرآنی کشور، مجمع عمومی در آذرماه و با حضور بیش از 230 نفر از نمایندگان اتحادیه‌های استانی تشکیل شد و پس از آن اعضای هیئت مدیره و بازرسی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت کشور انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیدمهدی پورموسوی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت سیستان و بلوچستان در این زمینه و در گفت‌وگو با ایکنا گفت: بحث اتحادیه مدغم در سیستان و بلوچستان نیز با وجود اینکه از استان‌های مرزی و محروم کشور است، پس از برگزاری مجمع عمومی با حضور گسترده مؤسسات عضو اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی استان، همانند دیگر استان‌ها و در بازه زمانی مشخص، انجام گرفت.
وی اظهار کرد: مشکلی در فرآیند ادغام اتحادیه‌های قرآنی در 31 استان که مصوبه شورای توسعه بوده، دیده نشد و این ادغام با حضور نمایندگان دستگاه‌های حاکمیتی و نظارتی و همچنین نمایندگانی از اتحادیه‌ها برگزار شد و همگان برای وحدت رویه و اتحاد جامعه قرآنی تلاش می‌کنند، لذا از همه مسئولان مربوطه تقاضا داریم با توجه به اینکه اتحادیه مدغم شکل گرفته، نسبت به عدم فعالیت اتحادیه های قبلی همکاری لازم را داشته باشند.
پورموسوی با بیان اینکه اتحادیه قرآنی مدغم در استان‌ها به ثبت رسیده و فعالیت هر اتحادیه دیگر در این راستا فاقد وجاهت قانونی است، عنوان کرد: اتحادیه مؤسسات مردمی ـ قرآنی داوطلبانه فعالیت خود را متوقف کرده و درخواست مدیران عامل اتحادیه‌های مدغم در استان‌ها این است که مواردی از جمله تخصیص بودجه، نامه‌نگاری و حضور در شورای توسعه به عنوان نماینده نهاد مردمی از طریق اتحادیه قرآنی مدغم صورت پذیرد.
وی افزود: دو ماه از عمر فعالیت اتحادیه قرآنی مدغم کشور می‌گذرد و در این مدت طی مذاکراتی که با رؤسای سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای توسعه فرهنگ قرآنی و سازمان دارالقرآن الکریم در زمینه واگذاری طرح‌ها و برنامه‌های قرآنی به مؤسسات داشته‌ایم، این طرح‌ها از طریق اتحادیه با نظارت دستگاه‌ها صورت پذیرفته است.
منصوره معصومی، عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل های قرآن و عترت کشور نیز با اشاره به اینکه حداقل انتظار از جامعه قرآنی این است که به قرآن عمل کنیم، اظهار کرد: همان طور که خدا و قرآن ما را به وحدت و همدلی سفارش داده‌اند باید در حفظ وحدت و یکپارچگی بین جامعه قرآنی کوشا باشیم.
وی اظهار کرد: اتحادیه قرآنی مدغم به عنوان نهاد مردمی در زمینه حفظ وحدت و یکپارچگی قطعا اثرگذارتر از نهادهای حاکمیتی خواهد بود. قرآنیان کشور باید به این قضیه توجه داشته باشند که زمان جزیره‌ای کار کردن تمام شده است.
معصومی با تأکید بر اینکه به طور قطع و قاطعانه از شکل گیری اتحادیه قرآنی مدغم دفاع می کنیم، افزود: از زمان شکل‌گیری اتحادیه مدغم بیشتر وقت و انرژی صرف امور سخت‌افزاری و اثبات حقانیت این تشکل شده است.
وی ضمن تقدیر از رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت کشور به منظور در نظر گرفتن مکان مناسب برای اتحادیه مدغم، گفت: اگر این موانع موجود بر سر راه اتحادیه قرآنی مدغم وجود نداشت، این اتحادیه می‌توانست در همین مدت کوتاه هم فعالیت‌های مثمرثمرتری داشته باشد.
جواد سعیدی، عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت کشور در گفت‌وگو با ایکنا اظهار کرد: ادغام اتحادیه‌های قرآنی در استان‌ها با حضور نمایندگان اتحادیه مؤسسات و تشکل‌ها انجام شد و صورتجلسه به امضای مسئولان رسید و به تبع همین ادغام استانی، ادغام اتحادیه قرآنی در کشور با حضور نماینده دستگاه‌های حاکمیتی انجام شد.
وی گفت: هزینه‌های بسیاری برای ادغام اتحادیه‌های قرآنی تاکنون صرف شده و نمی‌توان تنها صرف اینکه منافع عده‌ای زیر سؤال می‌رود از به رسمیت شناختن ادغام اتحادیه‌های قرآنی صرف نظر کرد.
سعیدی با اشاره به تخصیص ناعادلانه بودجه بین مؤسسات قرآنی، افزود: در حالی که برخی مؤسسات قرآنی بودجه میلیاردی دریافت کرده‌اند، مؤسساتی هم هستند که علی‌رغم اینکه فعالیت‌های درخور توجهی داشته‌اند یک ریال هم از این بودجه نصیبشان نشده است.
وی با بیان اینکه اگر عده‌ای رأی نیاوردند دلیل نمی‌شود که با اصل ادغام مخالفت کنند، گفت: تلقی ما این است که ادغام نه در شعار بلکه در عمل صورت گرفته و انتظار این است که شورای توسعه ادغام را بپذیرد و انحلال اتحادیه‌های قبلی را اعلام کند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت کشور بیان کرد: نهادهای دولتی خادم مردم هستند و باید خواسته مردم را عملی کنند، تاکنون با ارائه طومار و بیانیه درخواست جامعه قرآنی را مطرح کرده‌ایم در صورتی که مورد بی‌توجهی مسئولان مربوطه قرار گیرد از طریق مجاری قانونی اقدام خواهد شد.
وی افزود: در همدان نه تنها مؤسسات قرآنی بلکه خانه‌های قرآن نیز با اتحادیه همراه هستند و همگی خواستار این هستند که شورای توسعه فرهنگ قرآنی، اتحادیه قرآنی مدغم را که بزرگترین نهاد قرآنی مردمی است به رسمیت بشناسد و بودجه قرآنی نیز از طریق اتحادیه مدغم به مؤسسات اختصاص یابد.
مرضیه خسروی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل های قرآن و عترت چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایکنا با ذکر چند سؤال از شورای توسعه فرهنگ قرآنی و دیگر مسئولان، گفت: آیا مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی رسمیت دارد؟ اگر دارد چرا در قبال برخی عهدشکنی‌ها و عملکردهای غیر قانونی سکوت اختیار کرده‌اند؟ آیا گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور منوط به رضایت و عدم رضایت یک ارگان یا بخش و تشکیلات و اشخاص است ؟ اگر هست چرا؟ و اگر نیست باز هم سکوت چرا؟
وی با طرح این سؤال که آیا عمر، وقت و هزینه ساحت قرآن و قرآنیان ارزش دارد یا خیر؟ افزود: متأسفانه این همه جلسه و اعتبار و وقت‌هایی که توسط یکایک شما و مدیران دلسوز کشوری و استانی و مؤسسات هزینه شده تا ادغام اتحادیه‌های کشوری و استانی صورت بگیرد از طرف برخی بالادست نشین‌ها نادیده و کم ارزش تلقی شد.
خسروی ادامه داد: آیا منحل شدن شورای هماهنگی استان‌ها که بسیار برای هماهنگی عملکرد قرآنی دستگاه‌ها و مراکز مردمی فرصت خوبی را ایجاد می‌کرد و حداقل از اینکه اعتبارات قرآنی استانی در مسیر خود قرار گرفته و تا حدودی از تخلفات جلوگیری می‌کردهم ادامه سیاست ضد قرآنی بوده که در استان‌ها عملی شده؟
وی گفت: مطالبات قانونی مدیران استانی حق ما است و برای احقاق حقمان پافشاری خواهیم کرد و به عنوان نماینده قرآنی استان اعلام می‌کنم که بترسید از اینکه وجاهت قرآنی مسئولان در جامعه به خاطر منافع دنیوی خدشه‌دار شود، چرا که دشمن در کمین است که بار دیگر از آن برضد اسلام و قرآن و انقلاب بهره ببرد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی قرآن اتحادیه مدغم قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در آیین اختتامیه مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا شهرستان خواف گفت: پیشگیری مقدم بر درمان است و برای کاهش و یا رفع تبعات آسیب‌های اجتماعی باید هزینه‌های زیادی از بیت المال و بخش‌های مختلف صرف شود ولی با افزایش انس و الفت مردم و خانواده‌ها با قرآن می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر از این آسیب‌ها پیشگیری کرد. حجت الاسلام هادی صاحبقرآنی افزود: طرح ملی «زندگی با آیه ها» با عنوان «مسطورا» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری با هدف اقامه جهاد تبیین قرآنی، گفتمان‌سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمان فکری و رایج‌ترین افکار مشترک بین همه قشر‌های مردم از سال گذشته در سطح کشور و خراسان رضوی آغاز شده و به مدت سه سال در حال اجرا است. وی افزود: طرح مسطورا یعنی سطر به سطر زندگی با آیه‌های قرآنی، به گونه‌ای که آیه‌های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود. در پایان مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا در خواف که به همت اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت شرکت اپال پارسیان سنگان برگزار شد از ۶۰ نفر از شرکت کنندگان و قاریان برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • جشنواره قرآنی «حیات» در مشهد برگزار می‌شود
  • جهانی شدن تنها از طریق قرآن ممکن خواهد بود
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید
  • حق هنر کتابت قرآن ادا نمی‌شود
  • نگرانی از حضور صلواتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای/ دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادغام می شود؟
  • کاربران کتابخانه‌های عمومی ۴۷۰۰ ساعت به طرح «بهار در بهار» اختصاص دادند