Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، برای درس خواندن به مدرسه می‌رویم رفتنی متفاوت برخی پیاده می‌روند، برخی را مادر و پدرشان می‌رسانند و برخی از سرویس مدرسه استفاده می‌کنند تا هر روز مسافت خانه تا مدرسه را طی کنند در این بین، اما برخی با مشقت این مسیر را طی می‌کنند مثل کودکان بیماری که به دلیل بیماریشان طی کردن این مسافت برایشان سخت، اما به هر حال باید رفت چرا که فقط همین یک راه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه دومی که غیر ممکن و سخت است این است که مدرسه پیش ما بیاید. اما این غیر ممکن در روستایی احاطه شده در میان کوه‌ها رخ داد. مدرسه‌ای کانکسی با تمام ضمختی اش تاب نیارود و پیش فاطمه ۱۳ ساله رفت.

دختر بچه کلاس ۶ دبستان که مبتلا به سرطان استخوان است هر روز فاصله ۳ کلیومتری خانه تا مدرسه را با وجود بیماریش طی می‌کرد تا به مدرسه برسد حالا دیگر مجبور نیست این مسیر را طی کند. چرا که مدرسه به کنار خانه او منتقل شده است.

فرهاد دینارانی، مدیر آموزش و پرورش سردشت در رابطه با این اقدام گفت: این دانش آموز سرطانی باید روزانه مسافتی حدود ۳ کیلومتر را با پای پیاده در منطقه صعب العبور پاتخت اسفندیاری برای رسیدن به مدرسه طی می‌کرد.

وی در ادامه بیان کرد: وقتی از این مسئله با خبر شدم سریعا اقدامات لازم را انجام دادیم، ولی کمی زمان برد، چون منطقه محل زندگی این دانش آموزان در میان کوه احاطه شده و جابه جایی این کانکس‌ها سخت بود، ولی با کمک خیرین مدرسه به نزدیکی محل سکونت این دانش آموز منتقل شد.

مدیر آموزش و پرورش سردشت در ادامه بیان کرد: این دانش آموز از کلاس اول ابتدایی در همین مدرسه درس می‌خوانده است.

دینارانی افزود: در این مدرسه 6 دانش آموز مشغول به تحصیل هستند که همه آن‌ها از این اتفاق خوب که برای کمک به دوستشان شده بسیار خوشحال هستند.

میزان

انتهای پیام/

20 / 20 مدرسه سرطان دختر بچه مبتلا به سرطان مدرسه ای که همسایه دختر سرطانی شد فرهاد دینارانی مدیر آموزش و پرورش سردشت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدرسه سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۴۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد

حمید طریفی حسینی اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان دریافت کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت دارد، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای نخستین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که گاه به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد:ان شالله از مهربرای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • کتک زدن معلم در کلاس توسط دانش آموز بی تربیت
  • حمله سگ‌های ولگرد به یک دختر دانش‌آموز+ عکس
  • تصاویر دلخراش از حمله سگ‌های ولگرد به یک دختر دانش‌آموز | عکس
  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • عزل معاون متخلف مدرس به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز
  • عزل معاون متخلف به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز مرزن‌آبادی
  • ضرورت آموزش حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز
  • آغاز ساخت مدرسه و بهره برداری از ۴ زمین چمن مصنوعی در بهمئی
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد