Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-23@19:30:26 GMT

گرانی گوشت ارتباطی به قاچاق دام ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۴۵۷۸

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ارائه آماری از کشفیات میزان قاچاق دام، گفت: گرانی گوشت قرمز نمی‌تواند مربوط به قاچاق دام باشد و برخی آدرس غلط می‌دهند.

به گزارش مهر، حمیدرضا دهقانی‌نیا، در خصوص وضعیت قاچاق دام، اظهار داشت: از نظر ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به عنوان تنها مرجع ارائه دهنده آمار و اطلاعات در حوزه قاچاق، اینکه می گویند گرانی گوشت قرمز به واسطه قاچاق دام است را نمی‌پذیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: بر اساس آمار مربوط به کشفیات ظن قاچاق که ما داریم، طی ۱۰ ماه سال ۹۶ تعداد ۹۳ هزار و ۲۴۰ راس قاچاق دام داشتیم ولی در ۱۰ ماه امسال این عدد با ۴۰.۲ درصد رشد، به ۱۳۰ هزار راس رسیده است؛ بنابراین ما با یک رشد فزاینده‌ای که موجب افزایش قیمت گوشت قرمز شود مواجه نیستیم و وزن این موضوع به آن میزانی که ادعا می کنند نیست.

دهقانی‌نیا با بیان اینکه درواقع ما نقطه اوجی برای قاچاق دام شاهد نیستیم، گفت: از این ۱۳۰ هزار راس مظنون به قاچاق، ۲۶ هزار راس در لبِ مرز کشف شده است.


شیوه‌نامه مقابله با قاچاق دام
وی ادامه داد: بر اساس تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شیوه‌نامه‌ای بابت موضوع حمل و نقل نگهداری و خرید و فروش دام زنده با همکاری دستگاه‌های مرتبط به خصوص وزارت جهاد کشاورزی و مجموعه‌های تابعه احصاء شد و ما این شیوه‌نامه را در اختیار حوزه ضابطین قرار دادیم تا با ابزار مشخص و قابل اندازه‌گیری موضوع قاچاق دام را مدیریت کنند.

دهقانی‌نیا گفت: به عنوان مثال در مساله جابجایی و حمل، حداقل باید دو سند وجود داشته باشد که یکی سند حمل محموله است که باید از سامانه بارنامه برخط بگیرند و یکی گواهی بهداشتی حمل دام است که باید از سامانه سازمان دامپزشکی کشور بگیرند؛ بنابراین نیروی انتظامی می‌تواند در گام اول از هر محموله‌ای که می‌خواهد جا به جا شود این دو سند را مطالبه کند.

تقسیم‌بندی استان‌ها به دو گروه الف و ب
وی با بیان اینکه در این شیوه‌نامه، استان‌های کشور به دو دسته الف و ب تقسیم شده‌اند، اظهار داشت: گروه الف شامل استان‌هایی می‌شود که قاچاق خیزتر هستند؛ از جمله استان‌های سیستان وبلوچستان، هرمزگان، خوزستان، کرمان، فارس، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کردستان، آذربایجان غربی، قم، لرستان، همدان، کرمانشاه، اردبیل، بوشهر، ایلام و کهکیلویه و بویراحمد.

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تصریح کرد: هر دامی که بخواهد از این استان‌ها به سمت مرکز و یا به سمت این استان‌ها حمل شود مشمول این شیوه‌نامه می‌شود و سپس بعد از ۶ ماه این شیوه‌نامه استان‌های دیگر را نیز تحت پوشش خود قرار می‌دهد.

ثبت اطلاعات خرید و فروش در سامانه هویت دام
دهقانی‌نیا تاکید کرد: همچنین در خرید و فروش دام، برای جابجایی، باید دام زنده دارای پلاک شود و جابجایی دام زنده فاقد پلاک ممنوع است.

وی افزود: از سویی دیگر هم خریدار و هم فروشنده موظف هستند خرید و فروش خود را در سامانه هویت دام ثبت کنند.

برای علت گرانی گوشت، آدرس غلط می‌دهند
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ادامه اظهار داشت: هم اکنون در فصلی هستیم که به دلیل شرایط جوی از برخی مرزها دامی نمی‌تواند رد شود.

وی تصریح کرد: بنابراین سوال اصلی این است که ما این میزان دام وارد کردیم وبیشتر از دام، ۲۰ درصد نسبت به ۱۲ ماهه سال ۹۶ گوشت گرم وارد کرده‌ایم؛ آیا با این تفاسیر قیمت گوشت کم شده است؟ خیر.

دهقانی‌نیا تاکید کرد: بنابراین اینکه برخی از افراد می‌گویند قاچاق دام باعث افزایش قیمت گوشت شده، آدرس غلط است.

وی افزود: ضعف‌ها در قسمت دیگری است اما سعی داریم همه موضوع را روی قاچاق دام آوار کنیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: گرانی گوشت قاچاق دام گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۴۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط کشی یکصد کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران

محسن یمینی رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: با توجه به نقش خطوط ترافیکی در ارتقا ضریب ایمنی راه‌ها، و کاهش تصادفات جاده‌ای در مسیر‌های پُر تردد در یک ماه گذشته یکصد کیلومتر از جاده‌های مختلف ارتباطی استان خط‌کشی شده است.

او افزود:خط کشی راه‌ها که از مقرون به صرفه‌ترین نوع علائم ایمنی محسوب می‌شود، بطور مستقیم در دید راننده قرار گرفته و با وی یک حس نزدیک و متقابل برقرار می‌کند.

یمینی گفت: یکی از ملزومات مهم ایمنی جاده‌ای که نقشی ارزنده در کاهش حوادث و تسهیل سفر‌های برون شهری دارد اجرای خط کشی و نقوش ترافیکی است که در انتقال پیام‌های اطلاعاتی- هشداری به طور بصری به کاربران و رانندگان نقشی مهم دارند، درمقاطعی از محور‌های استان اجرا می‌شود.

او افزود: این اداره کل در این راستا به منظور افزایش ایمنی راهها، هدایت وسایل نقلیه و آگاهی دادن به کاربران راه بویژه در شب با دید محدود، تفکیک باند‌های رفت و برگشت در نقاط بدون جدا کننده وسط و کاهش میزان تصادفات و سوانح رانندگی عملیات خط کشی راه‌های ارتباطی زیرپوشش را به طور ویژه انجام می‌دهند.

مازندران دارای ۱۰۴۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان
  • خط کشی یکصد کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • خاندوزی چند هفته قبل از وزیر شدن: شش ماهه مشکل گرانی‌ها حل می‌شود
  • شیوه‌نامه کنگره «شهدای غریب در اسارت» تدوین شد
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • در جهت آگاه سازی و تبلیغات باید به شیوه درست عمل کنیم
  • پایش مستمر دکل‌های ارتباطی در رابطه با سلامتی مردم
  • ۲۶۰ سامانه حمل و نقل هوشمند در جاده های مازندران نصب می شود
  • وضعیت عجیب در بازار گوشت؛ فروش گوسفند با کارت ملی سوژه شد!
  • ابلاغ شیوه‌نامه اعطای پژوهانه تشویقی پژوهشگران پر استناد برتر