Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قزوین، به نقل از حجت‌الاسلام علی رمضانی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین گفت: مرحله استانی سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان در روزهای 25 و 26 بهمن ماه در مدرسه مدینه النبی ویژه خواهران و مسجد‌النبی و مسجد خاتم‌الانبیا ویژه برادران برگزار شد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان ادامه داد: خوشبختانه این مسابقات با حضور خوب علاقمندان به فعالیت‌های قرآنی برگزار شد و شرکت‌کنندگان در رشته‌های ترتیل، حفظ کل، حفظ جز30، اذان، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل به رقابت پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: بر این اساس در رشته ترتیل به ترتیب مصطفی رضایی، امیرمسعود کریمی و مجتبی دودانگه حائز رتبه اول تا سوم شدند و در رشته قرائت تحقیق هم مسعود لطفی رتبه اول، مهدی جوزی رتبه دوم و میثم سروری‌فر رتبه سوم را کسب کردند.
حجت‌الاسلام رمضانی تصریح کرد: در رشته حفظ جزء 30 علی همایون تبار رتبه اول، محمدامین رحیمی رتبه دوم و علیرضا آقایی رتبه سوم را از آن خود کرد و در رشته حفظ کل هم به ترتیب مهدی رجبی، محمد مافی و مهدی حیدری حائز رتبه اول تا سوم شدند.

وی اعلام کرد: در رشته اذان هم امیررضا مهرداد رتبه اول این بخش را کسب کرد و محمدمتین آقامرادی و آرمین فرمانی به ترتیب رتبه های دوم و سوم را به دست آوردند.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به منتخبان بخش خواهران در مسابقات مدهامتان اظهار کرد: در رشته حفظ کل فاطمه صفرزاده وآوردندو، مرضیه سهرابی و لیلا امیرلو حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند و در حفظ جزء 30 هم سحر بهرامی، مهتاب افتخاری و زینب علی نسایی رتبه اول تا سوم را کسب کردند.
وی خاطر نشان کرد: در رشته قرائت هم زهرا کریمخانی زند رتبه اول، لیلا پهلوان زاده رتبه دوم و مرجان خان زادگان رتبه سوم شد و در رشته ترتیل هم زهرا رجبی و مریم سیاهکلی مرادی رتبه اول و دوم را کسب کردند.
حجت‌الاسلام رمضانی یادآور شد: امیدواریم با برگزاری اینگونه مسابقات بتوانیم استعدادهای قرآنی را شناسایی کرده و افراد را به سمت فعالیت های قرآنی و در واقع انس با قرآن این کتاب آسمانی تشویق کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مدهامتان در قزوین ایکنا قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حفظ روابط دوستانه در بین فرهیختگان و دانشگاهیان

امام جمعه قزوین گفت: محبت و دوستی هم باید حرف نخست را در روابط اجتماعی بین فرهیختگان دانشگاهی ما بزند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امروز -چهارشنبه پنجم اردیبهشت- در نشست هم‌اندیشی با رؤسا و هیئت رئیسه دانشگاه‌های استان اظهار کرد: خرابه‌های یمن خاستگاه بزرگ قدرت اسلامی شد، به طوری که از ۲ هزار کیلومتر دورتر از مناطق صهیونیست‌نشین موشک‌های یمنی‌ها صهیونیست‌ها را تهدید می‌کند.

وی اضافه کرد: یمنی‌ها دریای سرخ را زیر سیطره قدرت خود علیه قدرتمندان پوشالی دنیا تغییر وضعیت دادند و این حاصل امامت قرآن مجید در محور مقاومت اسلامی است. غزه مقتدر را نگاه کنید، حتی کودکان غزه هم در خرابه‌های خانه‌هایشان قرآن می‌خوانند، خانواده‌های غزه در مصیبت‌هایی که برایشان پیش می‌آید زنده و شاداب هستند، دلیلش این است که قرآنی هستند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه همه مسئولیم که دانشگاه، جامعه و خانواده را قرآنی کنیم، گفت: طرح مسطورا برای همین دغدغه‌های قرآنی است، این طرح باید تیتر درشت رسانه‌های ما باشد و در انظار مردم برجسته نشان داده شود، برای اینکه کاری می‌کند که یک نهضت قرآنی به پا می‌خیزد و خود به خود جامعه جنب‌وجوش قرآنی پیدا می‌کند.

عابدینی یادآور شد: رابطه دانش و صنعت بسیار مهم است، دانشجویی که رشته کشاورزی می‌خواند، باید عملاً و حضوری به زمین کشاورزی برود و از نزدیک ببیند که این گندم، جو، درخت و نهال چطور رشد می‌کند و محصول می‌دهد، اگر کسی ساختار و بافت کشاورزی و رشد، رویش، درخت و دانه را نداند نمی‌تواند با آیات قرآن ارتباط بگیرد.

وی ادامه داد: یا برای مثال باید دانشجو به کارخانه برود، صنعتگران را از نزدیک ببیند و تجارب آن‌ها را بشنود، علم خالص به کار نمی‌آید و صرفاً تجربه هم کمتر پیشرفتی را موجب می‌شود؛ اما اگر پیوند بین علم و تجربه اتفاق بیفتد، معجزه می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با ذکر اینکه رابطه اخلاق، اخلاص، تهذیب با علم هم بسیار حائز اهمیت است، گفت: مدیران، مسئولان، نهادهای دانشگاه‌ها، روحانیون معظم و اساتید گرانقدر باید روی تهذیب خود و دانشجویان کار کنند و این دغدغه جدی آنان باشد.

عابدینی افزود: بهترین بستر و راه قرآن است، در روایات آمده هر کس تصمیم جدی دارد که عالم شود در قرآن تدبر کند، اینجا بستر رشد، رویش و انقلاب علمی است. گاهی ما بافته‌ها و ساخته‌های فکر خود را به خورد دانشجو می‌دهیم و تصور می‌کنیم این‌ها دانشجویان را به جایی می‌رسانند.

وی تصریح کرد: گاهی برخی می‌گویند برای انجام فلان کار، پول، ساختمان یا نیرو نداریم. آنهایی که در این عالم کارهای بزرگی انجام داده‌اند، نه تنها هیچکدام از این امکانات نداشته‌اند، بلکه حتی مانع‌تراشی‌های فراوان هم نتوانسته مانع کار آنها شود که یکی از این بزرگان امام خمینی (ره) بود و حاج قاسم سلیمانی در ویرانه‌های حلب تبدیل به حاج قاسم شد.

امام جمعه قزوین در ادامه صحبت‌هایش با یادآوری اینکه آمریکایی‌ها و سعودی‌ها یمن فقیر را نابود کرده بودند، اما از میان این خرابه‌ها عزت، اقتدار و سربلندی رویید، گفت: بنابراین درست نیست که بگوییم چون امکانات، نیرو، نفر و بودجه نداریم، نمی‌توانیم کار کنیم. باید موانع را برطرف کرد؛ اما اینکه بیاییم به مانع نگاه کنیم و از حرکت بایستیم درست نیست.

عابدینی اضافه کرد: باید برای عدالت و حق دغدغه جدی داشته باشیم، نگوییم حق آن است که نفع مرا می‌رساند، کرامت همه انسان‌ها باید دغدغه ما باشد، این انسان‌ها ممکن است در یمن، افغانستان، لبنان، سوریه، فلسطین، پاکستان و یا ایران باشند.

وی ادامه داد: عبادت و یقین نیز بسیار حائز اهمیت است، چقدر جامعه جوان و دانشجوی گرفتار شک و تردید هستند، چه کسی مسئول است شک این‌ها را به یقین بکشاند؟ این رسالت من و شماست.

نماینده ولی فقیه در استان در پایان صحبت‌هایش با اشاره به اینکه اضطراب، دل‌نگرانی و تشویش خاطر در بین جوانان یا خانواده‌ها داریم، گفت: طلاق محصول تشویش خاطر و عدم آرامش است و این ناهنجاری‌های اجتماعی که گاهی شعله‌ور می‌شود، مربوط به همان بی‌آرامشی‌ها است، خدای متعال می‌فرماید با ذکر قلب‌ها آرام می‌گیرد و این‌ها وظایف دانشگاهی ماست.

عابدینی تأکید کرد: محبت و دوستی هم باید حرف اول را در روابط اجتماعی بین فرهیختگان دانشگاهی ما بزند و امیدواریم همه ما بتوانیم کار خود را به درستی انجام دهیم.

کد خبر 747623

دیگر خبرها

  • ضرورت حفظ روابط دوستانه در بین فرهیختگان و دانشگاهیان
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • قرعه کشی جشنواره نوروزی ۱۴۰۳ پاکشوما برگزار شد
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رادیویی پژواک
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • درخشش معلم و دانش آموزان گناوه ای در جشنواره سفیران سلامت
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • استان قزوین در فضای قرآنی در سطح کشور درخشیده است
  • وضعیت کاروان ورزش ایران برای المپیک/ اسامی کامل مسافران پاریس