Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@09:41:30 GMT

شایع‌ترین علل بیماری و ناتوانی در مردان

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۵۲۳۲

شایع‌ترین علل بیماری و ناتوانی در مردان

دبیر علمی سومین "کنگره سلامت مردان" ضمن اشاره به علل بیماری و ناتوانی در مردان، درباره سرطان‌های شایع در مردان نیز توضیح داد.

دکتر محمد سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اهمیت توجه به سلامت مردان برای داشتن جامعه ای سالم، اظهار کرد: شایع ترین علت بیماری و ناتوانی در مردان بیماری‌های قلبی عروقی و علل بعدی به ترتیب حوادث و سوانح غیرعمد، سرطان ها و تومورها، بیماری های دستگاه تنفسی، حوادث عمدی، بیماری های متابولیک، بیماری های دستگاه گوارش، اختلالات تناسلی و ادراری و بیماری های اعصاب و روان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از منظر بیماری ها، دو دسته بیماری واگیر و غیرواگیر در کمین مردان است، گفت: بیماری های واگیر مانند ایدز، مالاریا و سل در مردان شیوع بیشتری دارد؛ چرا که مردان بیشتر در فضای خارج از منزل به سر می برند و کنش های اجتماعی و رفتارهای پرخطر آنها بیشتر است و همچنین بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، بیماری های روانی، تنفسی، شغلی، بیماری عضلانی - اسکلتی و سوانح و حوادث در مردان شایع تر است.

وی ادامه داد:  مردان کمتر از زنان به علائم و نشانه های خطر و بیماری‌زا توجه می‌کنند. به همین دلیل بیماری در آنها پیشرفت می کند و مرگ و میر بیشتری را به همراه دارد و همچنین برخی فاکتورهای سبک زندگی از جمله رژیم غذایی مناسب، فعالیت فیزیکی کافی، مدیریت استرس و کاهش رفتارهای پرخطر بر طول عمر مردان می‌افزاید.

شایع‌ترین سرطان‌ها در مردان کدامند؟

سلیمانی با اشاره به آمار شایع ترین سرطان ها در مردان، اظهار کرد: به ترتیب سرطان پوست با شیوع ١٤ درصد، سرطان معده با شیوع ١٢ درصد، سرطان مثانه با شیوع ٩ درصد، سرطان پروستات با شیوع ٨ درصد، سرطان روده بزرگ با شیوع ٨ درصد و سرطان ریه و مری با شیوع ٦ درصد از شایع ترین سرطان ها در مردان است.

نیمی از ناباروری‌ها، مردانه است

وی همچنین با بیان اینکه ناباروری همواره یک مشکل اساسی در جوامع بشری بوده است، اظهار کرد: نرخ ناباروری در جهان حدود ١٥ درصد بوده؛ یعنی حدود ۱۵درصد زوج ها در جهان دچار مشکل ناباروری هستند که در این میان متاسفانه نقش مردان در اغلب موارد اندک فرض می‌شود؛ درحالیکه 50 درصد مشکل ناباروری در زوج ها مربوط به مردان است.

وی ادامه داد: البته بسیاری از مشکلات ناباروری در مردان قابل رفع بوده و جهان در درمان ناباروری بسیار موفق عمل کرده است. این موضوع باعث شده تا یکی از محورهای مهم کنگره سلامت مردان به غفلت در موضوع ناباروری مردان اختصاص داده شود و به عبارتی به نقد نظریه‌ای پرداخته شود که معتقد است ناباروری مقوله‌ای مربوط به زنان بوده و ارزیابی مردان در این نگرش مغفول مانده است.

وی دید جامعه‌نگر و سلامت محور را از خصوصیات منحصر بفرد این کنگره عنوان کرد و گفت:  امیدوارم ماحصل این مباحث بتواند مورد استفاده مسئولین محترم در حیطه ارائه خدمات نظام سلامت قرار گیرد و به نوعی تجربه و تخصص دانشمندان حوزه‌های مختلف علمی کشور برای اتخاذ تصمیم‌های درست در اختیار مسئولان قرار گیرد.

برگزاری سومین کنگره سلامت مردان

دبیر علمی سومین "کنگره سلامت مردان" و یازدهمین کنگره "مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری" از برگزاری این کنگره در روزهای چهارشنبه اول اسفند تا جمعه سوم اسفند در مرکز همایش های بین المللی شهید بهشتی خبر داد و گفت: در این کنگره هر ساله سعی می شود یکی از ابعاد مهم تاثیر گذار بر سلامت مردان با تفصیل بیشتر مورد توجه قرار گیرد و دو محور اصلی کنگره سال جاری، نقش سرطان ها و ناباروری و مشکلات جنسی در سلامت مردان است.

محورهای مورد بحث «سومین کنگره سلامت مردان»، سلامت جنسی، رفتارهای جنسی، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت مردان و سلامت در همه سنین است.

 همچنین محورهای کنگره ناباروری مردان نیز اپیدمیولوژی وضعیت ناباروری در ایران، تبعات روانی، اجتماعی و خانوادگی، ناباروری ناشی از سرطان و درمان‌های آن و محورهای کنگره سرطان‌های شایع مردان (پروستات، ریه، مثانه، کبد) نیز پیشگیری، تشخیص (غربالگری)، درمان، بازتوانی و حمایت از بیماران است.

شایان ذکر است که سومین کنگره «سلامت مردان» و یازدهمین کنگره «مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری» با تلاش مرکز تحقیقات بهداشت باروری- سلامت مردان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت و مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درمان سلامت مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح واکسیناسیون دام علیه بیماری طاعون در گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان؛ صفورا منصف با اشاره به آغاز اجرای طرح واکسیناسیون رایگان بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در گیلان، گفت: پیش‌بینی می‌شود در این مدت بیش از ۷۴۶ هزار رأس دام سبک علیه بیماری طاعون واکسینه شوند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی گیلان با اشاره به تعداد دام‌های تحت پوشش این طرح، افزود: بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری ویروسی واگیردار گوسفند و بز بوده و تلفات و خسارت اقتصادی فراوانی به همراه دارد.
وی ترشحات چشمی و بینی، زخم در دهان، علائم تنفسی و اسهال را از علائم بیماری طاعون دانست و افزود: این بیماری نخستین بار در کشور آفریقایی ساحل عاج گزارش شد و این بیماری در آفریقا، هند خاورمیانه و ایران بیشتر دیده می‌شود و به این بیماری طاعون بزی هم می‌گویند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی گیلان از دامداران خواست برای پیشگیری از سرایت بیماری در جمعیت دام سبک و با توجه به کوچ رو بودن بخش عمده دام سبک استان، همکاری لازم را با تیم واکسیناسیون داشته باشند و قبل از کوچ کردن، نسبت به واکسیناسیون دام‌های خود اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • خوردن این ویتامین‌ها برای سلامت مردان ضروری است
  • مصرف کدام ویتامین‌ها برای مردان ضروری است؟
  • تفاوت زمان شروع آلرژی بهاره در کشور/ شایع‌ترین علام آلرژی فصلی
  • با مشاهده قیمت این داروها مغزتان سوت می‌کشد؛ از ژن درمانی و پیری زودرس تا سرطان چشم
  • رژیم صهیونیستی به ناتوانی در شکست حماس اقرار کرد
  • چگونه با کودکان درباره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • چگونه با کودکان در باره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • آغاز طرح واکسیناسیون دام علیه بیماری طاعون در گیلان
  • نفخ معده نشانه هشداردهنده این سرطان است
  • ۶ فایده بی‌نظیر خیار؛ خوردن خیار به این افراد توصیه نمی‌شود