Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@01:40:34 GMT

آخرین‌ خبرها از متروهای اقماری تهران

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۵۴۹۳

معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور آخرین وضعیت خطوط متروهای اقماری تهران را تشریح و اعلام کرد: متروی «کرج - هشتگرد» تقریباً آماده است و درصورت تامین اعتبار سال آینده راه اندازی می شود. ناطقان: حسین رجب صلاحی گفت: متروی «کرج - هشتگرد» تقریباً آماده است و براساس آخرین آمار و اطلاعات تنها سیستم سیگنالینگ و خطوط برق بالای سرآن باقی مانده است که اگر بودجه آن تامین و سیستم سیگنالینگ آن برقرار شود این خط سال آینده راه اندازی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: برخی معتقدند می‌توان بدون سیگنالینگ هم مترو را راه‌اندازی کرد اما من این را توصیه نمی کنم، زیرا وظیفه سیگنالینگ فقط این نیست که مانع از برخورد قطارها شود، بلکه سرعت بالای قطار را در شیب و قوس مسیر کنترل و کاهش می‌دهد.
آخرین وضعیت متروی پرند، پردیس و اسلامشهرمعاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها در ادامه درباره متروی «پرند» گفت: چند هفته پیش شرکت عمران شهرهای جدید پرند با شهرداری تهران توافقاتی داشتند که براساس آن مقرر شد این شرکت ۱۵۰ میلیارد تومان از محل املاک و دارایی‌های خود را در جهت راه انداری هر چه سریعتر این پروژه در اختیار شهرداری تهران قرار دهد.
به گفته رجب‌صلاحی، مترو پرند تا فرودگاه امام خمینی (ره) ریل گذاری شده و تنها بخشی از آن باقی مانده است.
وی درباره مترو «اسلامشهر» تصریح کرد: با فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا و شهردار اسلامشهر جلسه‌ای داشتیم و قراردادی نیز در این باره در حال انعقاد است. طول مسیر تهران - اسلامشهر ۱۳.۵ کیلومتر است و قرار است که برای مترو تا میدان نماز تونل کشیده شود در این راستا قرارگاه خاتم نیز تا همین چند روز آینده بحث های عملیاتی اجرایی آن را آغاز می‌کند.
به گفته معاون سازمان شهرداری‌ها، این پروژه بسیار سنگین است و پیش‌بینی می شود حداقل ۲,۰۰۰ میلیارد تومان هزینه داشته باشد براین اساس باید شهرداری و سازمان شهرداری‌ها کمک کنند تا این طرح عملیاتی شود.
رجب صلاحی همچنین درباره متروی شهر «پردیس» گفت: این شهر تا تهران حدود ۲۰ کیلومتر فاصله دارد و متروی آن نیز از پروژه های بزرگ است و در حال انجام اقدامات اولیه است. در مسیر این مترو تونل و پل‌های زیادی وجود دارد که طبیعتاً کار را سخت می کند. البته این مترو فوایدی بسیاری دارد زیرا علاوه بر پردیس، شهرهای رودهن، بومهن، جاجرود را علاوه پوشش می دهد.
منبع: ایسنا برچسب ها: متروهای اقماری ، تهران ، متروی تهران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تهران متروی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای خط ۷

به گزارش خبرگزاری مهر، با بهره‌برداری از ایستگاه ورزشگاه تختی در منتهی‌الیه جنوب شرقی خط ۷ نه تنها بیست و دومین ایستگاه خط مذکور در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت بلکه حدود ۲ کیلومتر مسیر ریلی نیز به طول شبکه مترو پایتخت افزوده می‌شود. همان‌طور که پیش‌تر هم عنوان شده است، تکمیل ایستگاه ورزشگاه تختی در صورت تأمین ناوگان حمل و نقلی مورد نیاز، می‌تواند سر فاصله حرکتی قطارهای خط ۷ را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

اما فارغ از ایستگاه ورزشگاه تختی که آخرین ایستگاه از بدنه اصلی خط ۷ به حساب می‌آید، برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای این خط به موارد بیشتری مربوط می‌شود؛ غیر از رفع نواقص و نصب پله برقی در ورودی پارک رفتگر (ایستگاه تربیت مدرس)، ورودی مستقل ایستگاه توحید به همراه سالن بلیت فروشی آن نیز امسال امکان تکمیل دارد. به این موارد باید تلاش برای بهره‌برداری از ۶ ورودی دیگر را اضافه کرد؛ ساخت و تجهیز ورودی جنوبی ایستگاه آهنگ، ورودی جنوبی ایستگاه چهل‌تن دولاب، ورودی جنوبی ایستگاه هلال احمر، ورودی غربی ایستگاه شهدای هفدهم شهریور، ورودی شمال غربی ایستگاه میدان کتاب و ورودی شرقی میدان صنعت، از جمله دیگر پروژه‌های خط ۷ در سال ۱۴۰۳ به شمار می‌آیند. از طرفی با جمع‌آوری کارگاه مترو، امکان بازگشایی بلوار پاک نژاد و میدان کتاب در ماه‌های باقی‌مانده از سال جاری وجود دارد.

اما یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های خط ۷ در این دوره مدیریت شهری، احداث حدود ۵ کیلومتر تونل و ۲ ایستگاه در پروژه توسعه شمال غربی خط مذکور است که عملیات اجرایی آن از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد؛ پروژه‌ای که در صورت تأمین به موقع منابع مالی لازم، حتی احتمال انجام تست سرد آن تا اوایل نیمه دوم سال ۱۴۰۴ وجود دارد و این یک خبر مسرت بخش برای اهالی غرب پایتخت و خصوصاً دانشجویانی است که محل تحصیل آنها در حوالی پونک و حصارک واقع شده است.

کد خبر 6085201

دیگر خبرها

  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • این خبرها را از دست ندهید
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو
  • بسته شدن پرونده ایستگاه خط ۷ مترو تهران
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی
  • برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای خط ۷
  • واگن مترو از چین نیامد؛ بین شهرداری و وزارت کشور دعوا شد
  • وزارت کشور و شهرداری تهران، صلاحیت یکدیگر را برای واردات واگن مترو قبول ندارند / سفارشی که ۷سال پیش به چینی ها داده شده، بلاتکلیف است