Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که ایران خودرو و سایپا اعلام کرده بودند، امروز محصولات خودرو را با قیمت حاشیه بازار هفته اول بهمن ماه عرضه خواهد کرد، اما قیمت‌ اعلام شده بالاتر از نرخ‌ بازار ابتدای بهمن بوده و نزدیک به قیمت فعلی بازار خودرو است. آفتاب‌‌نیوز : ایران خودرو و سایپا قرار بود، از صبح امروز فروش فوری محصولاتشان را 5 درصد زیر قیمت بازار هفته اول بهمن ماه آغاز کنند، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت‌های اعلام شده بسیار بالاتر از قیمت بازار خودرو در هفته اول بهمن است، به طوری که به نظر می‌رسد این قیمت‌ها تا حدی بر مبنای نرخ فعلی خودرو در بازار آزاد تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‎نیوز؛ خبرگزاری فارس نوشته است: امروز شرکت ایران خودرو قیمت پژو 206 تیپ 2 را در فروش فوری 72 میلیون تومان اعلام کرده در حالی که قیمت این خودرو در 7 بهمن ماه در بازار آزاد 61 میلیون و 300 هزار تومان و در اول بهمن ماه 60 میلیون و 500 هزار تومان بوده است.

همچنین قیمت پژو 206 مدل V8 در فروش امروز ایران خودرو 85.5 میلیون تومان اعلام شده در حالی که این خودرو در 7 بهمن ماه با قیمت 73.5 میلیون تومان و در اول بهمن ماه با قیمت 72.5 میلیون تومان در بازار خرید و فروش شده است.
در مورد پژو 207 دنده دستی نیز باید به قیمت‌گذاری 94.5 میلیون تومانی ایران خودرو در فروش فوری امروز اشاره کنیم در حالی که این خودرو در 7 بهمن ماه با قیمت 91.5 میلیون تومان در بازار معامله شده است. 
ایران خودرو در بخشنامه امروز، قیمت پژو 405 مدل GLX را 72 میلیون تومان اعلام کرده در حالی که قیمت این خودرو 7 بهمن ماه در بازار 58.5 میلیون تومان بوده است. 
مدل دوگانه‌سوز این خودرو نیز امروز از سوی ایران خودرو 74 میلیون و 700 هزار تومان قیمت خورده که باید به نرخ 60 میلیون تومانی آن در بازار طی هفته اول بهمن ماه اشاره کنیم.
ایران خودرو امروز قیمت فروش فوری پژو پارس سال را 81 میلیون تومان اعلام کرده در حالی که قیمت این خودرو در 7 بهمن ماه معادل 72 میلیون تومان و در اول بهمن ماه 71.5 میلیون تومان بوده است.
پژو پارس دوگانه‌سوز نیز امروز از سوی ایران خودرو با قیمت 86 میلیون و 400 هزار تومان عرضه شده در حالی که قیمت این خودرو در دهه اول بهمن ماه 73.5 میلیون تومان بوده است.
پژو پارس LX نیز امروز با قیمت 94.5 میلیون تومان از سوی ایران خودرو عرضه شده در حالی که قیمت این خودرو در هفته اول بهمن ماه 82 میلیون تومان در بازار بوده است.
در مورد سمند LX نیز باید به قیمت‌گذاری 75 میلیون و 600 هزار تومانی این خودرو در فروش فوری امروز ایران خودرو اشاره کنیم. قیمت این خودرو طی هفته اول بهمن ماه در بازار 60 میلیون و 500 هزار تومان بوده است. سمندEF7 پایه گازسوز نیز در هفته اول بهمن ماه با قیمت 64.5 میلیون تومان در بازار معامله شده اما ایران خودرو امروز این محصول را با قیمت 81 میلیون و 900 هزار تومان عرضه کرده است.
رانا ال‌ایکس نیز امروز با قیمت 74 میلیون و 700 هزار تومان از سوی ایران خودرو عرضه شده که قیمت این خودرو نیز در هفته اول بهمن ماه در بازار 62 میلیون تومان بوده است. 

قیمت‌گذاری محصولات سایپا نیز در فروش فوری امروز طوری صورت گرفته که در برخی موارد از نرخ بازار خودرو در هفته اول بهمن ماه بالاتر است و در برخی موارد نیز هم قیمت بازار دهه اول بهمن تعیین شده است. 
بر این اساس، قیمت تیبا SX امروز از سوی سایپا 40 میلیون و 800 هزار تومان تعیین شده در حالی که این خودرو در هفته اول بهمن ماه با قیمت 40 میلیون و 660 هزار تومان در بازار معامله شده است. سایپا 131 نیز امروز از سوی سایپا 37 میلیون تومان قیمت گذاری شده که هم قیمت این خودرو در بازار هفته اول بهمن ماه است. 
قیمت سایپا 151 نیز در فروش فوری امروز سایپا 37 میلیون تومان تعیین شده در حالی که این خودرو در هفته اول بهمن ماه در بازار 37 میلیون و 900 هزار تومان بوده است. 
در مورد ساینا هم باید به قیمت‌گذاری 47 میلیون تومانی این خودرو در فروش فوری امروز سایپا اشاره کنیم و بگوییم که این خودرو در هفته اول بهمن ماه در بازار 45.5 میلیون تومان معامله شده است. هر چند قرار بود در فروش فوری امروز محصولات سایپا، کوئیک نیز عرضه شود، اما نام این خودرو در فروش امروز سایپا وجود ندارد.
سعید مؤتمنی، رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو نیز در این مورد می‌گوید: قیمت‌گذاری خودروها در فروش فوری امروز سایپا و ایران خودرو بر اساس قیمت امروز بازار صورت گرفته و علی‌رغم اعلام قبلی، بر مبنای حاشیه‌ بازار دهه اول بهمن ماه اتفاق نیفتاده است. 
وی معتقد است: نبود نظارت بر عملکرد خودروسازان باعث شده تا قیمت‌گذاری بر مبنای دلخواه توسط آنها صورت گیرد و قیمت‌های بالایی برای فروش فوری محصولات دو شرکت خودروساز تعیین شود. 
مؤتمنی می‌گوید: فروش فوری بخشی از محصولات خودروسازان لازمه تنظیم بازار خودرو است اما با این حال مشخص نیست چرا تا الان این اتفاق صورت نگرفته و اصولاً اگر قرار است خودروها بر مبنای قیمت دهه اول بهمن ماه عرضه شوند، چرا این فروش در همان زمان یعنی ابتدای بهمن ماه صورت نگرفته و به پایان این ماه موکول شده است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ایران خودرو سایپا خودروسازان ایرانی کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل منفی شدن تراز تجاری کشور در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

حسین سلاح‌ورزی، رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با ایلنا درباره آنچه سبب منفی شدن تراز تجاری کشور در سال ۱۴۰۲ شد، گفت: در سال‌های گذشته بسیاری سعی داشتند بگویند تحریم‌ها تاثیری بر اقتصاد ایران ندارد با این حال بخشی از دلایلی که به منفی شدن تراز تجاری کشور در سال ۱۴۰۲ انجامید برآمده از تاثیرات تحریم‌ها بود.

وی افزود: مساله دیگر آنست که از نظر دیپلماسی اقتصادی تحولات منطقه‌ای رخ داده در عراق و افغانستان به عنوان دو شریک تجاری اصلی ایران در کاهش تجارت کشور موثر بوده‌اند به ویژه که عراق به دنبال احیای دینار است و تلاش می‌کند سیستم بانکی خود را سر و سامان بدهد.

سلاح‌ورزی ادامه داد: امروز صادرکنندگانی ایرانی که سال‌ها صادرات گسترده‌ای به عراق داشته‌اند در این کشور با پدیده چندنرخی بودن ارز مواجه هستند؛ قیمت ارز در بانک‌های عراق با قیمت ارز در بازار آزاد متفاوت است و خریدار عراقی کالای ایرانی با این محدودیت مواجه است که باید ارز را از بازار آزاد تهیه کند در حالی که دلار در بازار آزاد ۱۵ درصد گران‌تر از دلار در نظام بانکی این کشور است و به همین دلیل خرید کالای ایرانی برای خریدار عراقی گران‌تر تمام می‌شود و این امر قدرت رقابت کالای ایرانی را در بازار عراق پایین می‌آورد.

رئیس پیشین اتاق ایران در ادامه از تاثیر سیاست‌های داخلی کشور بر تجارت گفت و توضیح داد: سیاستگذاری‌های داخلی نیز در کاهش صادرات غیرنفتی ایران در سال ۱۴۰۲ تاثیرگذار بود و مزید بر علت‌های خارجی شد.

وی تصریح کرد: سختگیری‌هایی که در انجام تعهدات برآمده از پیمان‌سپاری ارزی بر صادرکنندگان در سال ۱۴۰۲ اعمال شد سبب شد حتی بسیاری از تاجران خوش‌نام و باسابقه برای احتراز از پیامد‌های این سختگیری‌ها تجارت خود را کاهش دهند. آن‌ها مجبورند تسویه صادرات خود را با قیمتی غیر از قیمت ارز در بازار آزاد انجام دهند.

دیگر خبرها

  • خودروسازان از قیمت گذاری دستوری معاف می شوند؟
  • دلایل منفی شدن تراز تجاری کشور در سال ۱۴۰۲
  • ورود شیائومی به بازار پررقابت خودرو
  • آزمون شیائومی برای شکست بازار پرترافیک خودرو
  • نظارت بر بازار قم امسال افزایش می‌یابد
  • نظارت بر بازار در سال جدید افزایش خواهد یافت
  • تداوم نظارت بر بازار کالا و خدمات در مهاباد
  • قیمت خودروهای داخلی امروز، سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • فوری؛ خرید و فروش مسکن متوقف شد/ ترکش دلار ۶۰ هزار تومانی، بازار مسکن را فلج کرد
  • قیمت خودرو امروز ۸ فروردین ۱۴۰۲