Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد عباسی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این میزان شامل پنج هزار هکتار گندم، 200 هکتار کلزا و یکهزار و 800 هکتار از اراضی کشاورزی جو را شامل می شود.
وی با بیان اینکه بیمه اراضی کشاورزی این منطقه در سال زراعی جاری نسبت به سال زراعی گذشته 20 درصد افزایش داشته است، افزود: بیمه کشاورزی اجباری نیست ولی برای جبران خسارت بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عباسی ادامه داد: کشاورزان شهرستان ری با تدابیر انجام شده مقام اول را در بیمه اراضی کشاورزی استان تهران را دارند.
وی افزود: کشاورزان نسبت به بیمه محصولات زراعی خود در اسرع وقت اقدام کنند تا در مواقع بحرانی همچون خشکسالی و سرمازدگی از مزایای جبرانی آن بهره مند شوند.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با 11 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی، سالانه در حدود 850 هزار تن محصولات کشاورزی و زراعی را تولید می کند.
این شهرستان دارای رتبه اول در تولیدگندم، ذرت علوفه ای، صیفی‌جات، شیر و رتبه دوم را در تولید تخم مرغ در استان تهران را دارد.
1970/6003
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 استان تهران خشکسالی شیر کشاورزی محصولات کشاورزی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: سطح زیر کشت گندم امسال استان ۵۹ هزار هکتار  است که از این میزان ۳۸ هزار هکتار گندم دیم و ۲۱ هزار هکتار گندم  آبی است. - اخبار استانها -

روح الله سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: سطح زیر کشت گندم سال زراعی جاری استان 59 هزار هکتار  است که از این میزان 38 هزار هکتار گندم دیم و 21 هزار هکتار گندم  آبی است که از این میزان 38 هزار هکتار در طرح جهش تولید گندم در دیم‌زار مشارکت دارد . 

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کل اراضی سطح زیر کشت کشاورزی استان 200 هزار هکتار است، بیان کرد: بیشترین سطح کشت گندم مربوط به شهرستان لردگان  با  8 هزار هکتار گندم‌زار است که در طرح جهش تولید در دیم‌زارها مشارکت دارد.

سعیدی با اشاره به بیمه گندم‌زارها با بیان اینکه این موضوع اختیاری است، عنوان کرد: 17 هزار  هکتار از گندم‌زارهای طرح جهش تولید در دیم‌زار در  استان چهارمحال و بختیاری زیر پوشش بیمه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه خسارت سرمازدگی در اراضی دیم گزارش نشده است، ادامه داد:سطح سبز دیم‌زارها سال زراعی جاری باتوجه به بارندگی‌ها  مطلوب است. پراکنش مناسب بارش‌هاباعث شده وضعیت سبز مزارع استان بخصوص دیم‌زارها از وضعیت مطلوبی برخوردار باشند.

سعیدی با اشاره به احتمال بارش باران تا اوایل اردیبهشت‌ماه و افزایش دما در این زمان، مطرح کرد: در این زمان احتمال شیوع بیماری‌های برگی غلات از جمله زنگ زرد، سپتوریوز و غیره زیاد است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: ضروری است کشاورزان به محض مشاهده اولین علایم بر روی گیاه،  هماهنگی لازم را در راستای مبارزه موثر، با مراجعه به کارشناسان جهاد کشاورزی استان انجام دهند.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی محصولات زراعی در لرستان
  • بیش از ۲ میلیون هکتار اراضی زراعی خراسان شمالی سنددار شدند
  • کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
  • بررسی ۳ هزار و ۸۱۱ مورد درخواست متقاضیان صدور سند برای اراضی زراعی و باغی
  • بهسازی ۵۳۰ متر جاده بین مزارع در میاندورود
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در آذربایجان‌غربی برای سومین سال
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در ۱۸۹ هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • تخریب ۲۴ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۳۰ میلیون هکتار از اراضی بیابانی تحت تاثیر فرسایش بادی است