Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-03-28@20:06:34 GMT

پنج خلبان هواپیمای جنگنده که زن هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۵۷۹۷

پنج خلبان هواپیمای جنگنده که زن هستند

زنان در سراسر جهان در چند قرن اخیر توانسته اند بر شغل‌های مردانه سلطه یابند. یکی از آخرین دستاورد‌های زنان در این زمینه، شغل خلبانی هواپیما‌های جنگنده است که به دلیل خطرناک بودن، ویژگی‌های استثنائی از توانایی جسمی و ذهنی را می‌طلبد. در این گزارش با پنج خلبان هواپیمای جنگنده که زن هستند آشنا خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مریم المنصوری


مریم المنصوری نخستین زن اماراتی است که درجه خلبانی را در نیروی هوایی امارات به دست آورده است. او پس از پایان تحصیلات دبیرستان با تصمیم شخصی به نیرو‌های مسلح امارات پیوست. خانواده اش از تمایل او برای خلبان شدن حمایت کردند. اما در آن برهه مجالی برای خلبان شدن زنان در امارات وجود نداشت. المنصوری ابتدا به مدت چند سال به استخدام عمومی نیرو‌های مسلح در آمد و پس از هموار شدن شرایط، به دانشکده خلبانی پیوست.

نیلوفر رحمانی


نیلوفر رحمانی متولد سال ۱۹۹۲ میلادی، نخستین خلبان زن در ارتش افغانستان است. او نخستین زن در نیروی هوایی افغانستان پس از سقوط طالبان در سال ۲۰۰۱ میلادی است.
ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۸ به او حق پناهندگی سیاسی داد، نیلوفر با این که خانواده اش تهدید به قتل شده بودند، آموزش‌های خود را در افغانستان کامل کرد و برنده جایزه بین المللی شجاع‌ترین زن سال ۲۰۱۵ شد. نیلوفر رحمانی لقب زیباترین خلبان دنیا را دارد.

جامی جامیسون


او نخستین زن خلبان جنگنده اف-۲۲ رپتور بود. متولد سال ۱۹۸۲ میلادی که در سال ۲۰۰۰ به آکادمی نیرو‌های مسلح پیوست و مدرک فوق لیسانس خود را در رشته امنیت ملی و اقتصاد سیاسی در سال ۲۰۰۱ میلادی از دانشگاه هاروارد دریافت نمود.

پاتریشیا یاب


اولین خلبان جنگنده‌های روسی میگ ۲۹ در نیروی هوایی سلطنتی مالزی، در سال ۲۰۰۰ میلادی در رشته خلبانی فارغ التحصیل شد. آموزش‌های خود را در سال ۲۰۰۲ میلادی به پایان رساند و به مدت چهار سال به عنوان خلبان هواپیمای ایرماکشی MB_ ۳۳۹ انتخاب شد و در نهایت پیشگام اسکادران شماره ۱۷/۱۹ کوانتان گردید.

کولونل کریستین ماو
او بالاترین درجه را در میان زنان خلبان جنگنده دارد و نخستین زنی بود که هواپیمای F_۳۵ A. را به پرواز درآورد. او در سال ۲۰۱۱ در عملیات جنگی کونار افغانستان شرکت داشت و در حال حاضر معاون فرمانده گروه ۳۳ عملیات پایگاه هوایی اگلین فلوریدا است.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هواپیما هواپیمای جنگنده خلبانی خلبان زن خلبان خلبان جنگنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین: اف-۱۶‌های اوکراین در همه‌جا هدف مشروع هستند، حتی کشورهای دیگر

رئیس جمهور روسیه با هشدار به حامیان کی‌یف، تاکید کرد مسکو به‌دنبال تقابل با دست‌نشانده‌های آمریکا در شرق اروپا نیست.

به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه و طی سخنرانی در جریان بازدید از یک پایگاه هوایی در استان «تِوِر» در غرب این کشور اظهار کرد چندین مقام غربی با این ادعا که مسکو در صورت شکست دادن کی‌یف در میدان جنگ متوقف نخواهد شد، تلاش کرده‌اند تا حمایت متحدان خود را نسبت به افزایش کمک‌ها به اوکراین جلب کنند.

رئیس‌جمهور روسیه خاطر نشان کرد: «این یک یاوه‌گویی است». پوتین همچنین با اشاره به اختلاف میان بودجه نظامی روسیه و بودجه‌های ارتش های ناتو بیان داشت: «این ادعا که ما قرار است بعد از اوکراین به اروپا حمله کنیم یاوه گویی محض و در راستای ترساندن مردمان خود با هدف بیرون کشیدن پول از جیب آن‌هاست.»

هدف از هیاهو درباره حمله روسیه به ناتو

پوتین در ادامه سخنرانی خود در پایگاه هوایی «تورژوک» خطاب به کشورهای دنباله‌روی آمریکا در شرق اروپا گفت که دلیلی برای نگرانی آن‌ها وجود ندارد. او ادامه داد صحبت‌ها درباره حمله بالقوه روسیه به لهستان، جمهوری چک یا کشورهای حوزه بالتیک تنها در راستای پروپاگاندای دولت‌ها با هدف ترساندن شهروندان و «بیرون کشیدن هزینه‌های بیشتر از جیب مردم برای آنکه فشار این کار را به دوش آنها بیندازند» مطرح می‌شوند.

پوتین با اشاره به این که ناتو همچنان به گسترش یافتن به سمت مرزهای روسیه و نه به هیچ سمت دیگری ادامه می دهد، بیان داشت آنچه که روسیه انجام می‌دهد صرفا «محافظت از مردم در سرزمین‌های تاریخی ماست.»

ناتو به مرزهای ما آمد، ما به سمت آن‌ها نرفتیم

او خاطر نشان کرد: «آن‌ها درست پشت مرزهای ما آمدند. آیا ما هم از اقیانوس گذشته و به پشت مرزهای ایالات متحده آمریکا رفتیم؟ خیر. آن‌ها دارند به ما نزدیک می‌شوند و خیلی به ما نزدیک شده‌اند.»

پایگاه هوایی تورژوک میزبان مرکز آموزشی ۳۴۴ برای تعلیم خلبان‌های جنگی روسیه بوده و در این پایگاه پرسنلی برای شرکت در جنگ اوکراین آموزش می‌بینند.

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه این سخنرانی هشدار داد چنانچه جنگنده‌های اف-۱۶ ساخت آمریکا به اوکراین راه پیدا کنند، روسیه آن‌ها را هم مثل دیگر تجهیزات غربی اعطا شده به ارتش اوکراین منهدم خواهد کرد.

به نوشته پایگاه «راشاتودی» تاکنون چند کشور عضو ناتو به کی‌یف قول اعطای جنگنده‌های اف-۱۶ خود را داده و خلبان‌های اوکراینی را برای به پرواز در آوردن آن‌ها آموزش داده‌اند اما هنوز هیچ یک از این جنگنده‌ها عملا تحویل اوکراین نشده است. روسیه به غرب هشدار داده وارد کردن این جنگنده های دارای قابلیت حمل سلاح هسته‌ای به جنگ اوکراین منجر به تشدید غیرقابل قبول درگیری می‌شود.

اف-۱۶‌های اوکراین تاثیری در میدان ایجاد نمی‌کنند

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه سخنرانی خود خاطر نشان کرد: «اگر  آن‌ها جنگنده‌های اف-۱۶ را تحویل دهند، فکر کنم بهتر از هر کس دیگری می‌دانید که این کار تغییری در وضعیت در میدان نبرد نخواهد داد و ما این جنگنده‌ها را هم همچون تانک‌ها، خودروهای زرهی و تجهیزات دیگر و سامانه‌های راکت انداز منهدم خواهیم کرد.»

پوتین همچنین ادامه داد در صورتی که جنگنده‌های اف-۱۶ توسط خلبان‌های اوکراینی و از مبدا کشورهای ثالث به پرواز در بیایند هم از سوی روسیه به عنوان اهداف مشروع برای حمله در نظر گرفته خواهند شد.

او تاکید کرد: «البته اگر آن‌ها از مبدا پایگاه‌های هوایی در کشورهای ثالث مورد استفاده قرار بگیرند، هر جایی که باشند تبدیل به هدف مشروع برای حملات ما خواهند شد.»

پوتین متذکر شد روسیه به خوبی مطلع است که این جنگنده‌ها قابلیت حمل تسلیحات هسته‌ای دارند و این نکته در عملیات‌های رزمی در نظر گرفته خواهد شد.

کی‌یف در مدت بیش از ۲ سالی که از نبردش با روسیه می گذرد، بخش عمده نیروهای هوایی خود را شامل جنگنده‌هایی متعلق به دوران شوروی سابق که از سوی چند تن از اعضای ناتو دریافت کرده بود از دست داده است. دولت «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین از مدت‌ها قبل بارها از متحدان غربی خود خواسته که به اوکراین جنگنده اف-۱۶ بدهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گشت‌زنی هواپیمای بی‌سرنشین در آسمان نیمروز
  • مأموریت جدید یاسین از زبان وزیر دفاع/ این جت چه ویژگی هایی دارد؟
  • پوتین: اف-۱۶‌های اوکراین در همه‌جا هدف مشروع هستند، حتی کشورهای دیگر
  • جنگنده‌ای که گزینه اصلی ارتش روسیه است! (+عکس)
  • تجاوز جدید آمریکایی-انگلیسی به یمن
  • حرکت عجیب خلبان بوئینگ ۷۴۷ حین تیک آف (فیلم)
  • رمانی درباره شهید خلبان عزیزاله جعفری
  • (عکس) جنگنده‌ای که گزینه اصلی ارتش روسیه است!
  • مقایسه دو جنگنده قدرتمند آمریکا/ عکس
  • ببینید | حمله جنگنده‌های آمریکایی به سوریه