Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-18@15:16:06 GMT

قیمت ۲۶ ارز دولتی افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۵۹۳۶

به گزارش الف، بانک مرکزی در جریان قیمت‌گذاری ارزهای دولتی موجود در معاملات امروز سه شنبه 30 بهمن ماه، اعلام کرد: نرخ 10 ارز نسبت به روز دوشنبه افزایش و نرخ 26 واحد پولی دیگر مانند یورو و پوند کاهش یافت. نرخ 11 ارز دیگر از جمله دلار نیز ثابت بود.

برهمین‌اساس، قیمت دلار آمریکا بدون تغییر نسبت به دیروز 4200 تومان تعیین شد؛ البته دولت اعلام کرده با دستور رئیس جمهور قیمت دولتی دلار آمریکا تا فروردین 98 ثابت خواهد بود، به همین علت ماه‌هاست که قیمت دلار تغییر نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یورو در مرکز مبادلات ارزی 4744 تومان،‌ درهم امارات 1143 تومان و پوند انگلیس نیز 5417 تومان قیمت خورده و به واجدان شرایط دریافت ارزهای دولتی فروخته می‌شود.

در ادامه نرخ سایر ارزهای موجود در مرکز مبادلات ارزی را مشاهده می‌کنید:

فرانک سوئیس 41 هزار و 770 ریال، کرون سوئد 4 هزار و 534 ریال، کرون نروژ 4 هزار و 872 ریال، کرون دانمارک 6 هزار و 359 ریال، روپیه هند 588 ریال، درهم امارات متحده عربی 11 هزار و 437 ریال، دینار کویت 138 هزار و 192 ریال، یکصد روپیه پاکستان 30 هزار و 86 ریال، یکصد ین ژاپن 38 هزار و 961 ریال، دلار هنگ کنگ 5 هزار و 352 ریال، ریال عمان 109 هزار و 235 ریال و دلار کانادا 31 هزار و 680 ریال.

دلار نیوزلند 28 هزار و 693 ریال، راند آفریقای جنوبی 2 هزار و 970 ریال، لیر ترکیه 7 هزار و 911 ریال، روبل روسیه 635 ریال، ریال قطر 11 هزار و 539 ریال، یکصد دینار عراق 3 هزار و 515 ریال، لیر سوریه 82 ریال، دلار استرالیا 29 هزار و 870 ریال، ریال سعودی 11 هزار و 201 ریال، دینار بحرین 111 هزار و 704 ریال، دلار سنگاپور 30 هزار و 940 ریال، یکصد تاکای بنگلادش 49 هزار و 978 ریال، ده روپیه سریلانکا 2 هزار و 334 ریال، کیات میانمار 28 ریال و یکصد روپیه نپال 36 هزار و 552 ریال.

یکصد درام ارمنستان 8 هزار و 605 ریال، دینار لیبی 30 هزار و 218 ریال، یوان چین 6 هزار و 202 ریال، یکصد بات تایلند 134 هزار و 337 ریال، رینگیت مالزی 10 هزار و 276 ریال، یک هزار وون کره جنوبی 37 هزار و 261 ریال، دینار اردن 59 هزار و 240 ریال، یکصد تنگه قزاقستان 11 هزار و 139 ریال، لاری گرجستان 15 هزار و 910 ریال، یک هزار روپیه اندونزی 2 هزار و 974 ریال، افغانی افغانستان 565 ریال، روبل جدید بلاروس 19 هزار و 470 ریال، منات آذربایجان 24 هزار و 749 ریال، یکصد پزوی فیلیپین 80 هزار و 263 ریال، سومونی تاجیکستان 4 هزار و 450 ریال، بولیوار جدید ونزوئلا 4 هزار و 206 ریال و منات جدید ترکمنستان 12 هزار و یک ریال.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره

آفتاب‌‌نیوز :

همانطور که می‌دانید قیمت دلار می‌تواند در کشور ما تاثیر بسزایی بر نرخ تورم و افزایش قیمت کالا‌ها داشته باشد. این موضوع در افزایش قیمت پیچ و مهره نیز بی تاثیر نیست.

براساس گزارش پیچ آنلاین 24، پیچ و مهره جز آن دسته بازار‌هایی می‌باشد که تاثیر مستقیم از افزایش قیمت ارز می‌گیرد، این روز‌ها و در بهار سال ۱۴۰۳ بازار ارز دچار تلاطم و افزایش قیمت بی‌رویه می‌باشد و این افزایش قیمت تاثیر زیادی بر روی قیمت پیچ و مهره گذاشته تا جایی که در برخی از محصولات وارداتی پیچ و مهره افزایش قیمت تا چندین برابر قابل مشاهده است. بررسی‌های میدانی نشان داده است که افزایش قیمت دلار از ۵ جهت می‌تواند بر افزایش قیمت پیچ و مهره تاثیرگذار باشد که در ادامه به بررسی این ریز فاکتور‌ها خواهیم پرداخت. 

افزایش قیمت پیچ و مهره‌های وارداتی

با اینکه کارخانه‌های تولید پیچ و مهره در سالیان اخیر پیشرفت بسزایی داشته، اما هنوز هم بسیاری از پیچ و مهره‌ها از خارج از ایران وارد می‌شود، به اعتقاد کارشناسان کارخانه‌های داخلی تولید پیچ و مهره توانستند تنها ۳۰ درصد نیاز کشور را برآورده کند و ۷۰ درصد این نیاز با پیچ و مهره وارداتی تامین می‌شود و با افزایش قیمت دلار قیمت این پیچ و مهره‌ها به شکل بی رویه‌ای افزایش پیدا می‌کند؛ زیرا افزایش قیمت دلار نه تنها باعث افزایش قیمت ریالی اجناس خریداری شده می‌شود بلکه هزینه حمل و نقل را نیز افزایش می‌دهد. همچنین به علت عدم دسترسی مستقیم مصرف کننده به پیچ و مهره وارداتی دست دلال‌ها نیز در این افزایش قیمت کوتاه نخواهد بود و این افزایش قیمت‌ها باعث دوچندان شدن قیمت نهایی پیچ و مهره وارداتی می‌گردد

افزایش هزینه‌های تولید پیچ و مهره

افزایش قیمت دلار نه تنها بر روی پیچ و مهره‌های وارداتی تاثیر می‌گذارد بلکه پیچ و مهره‌هایی که در داخل کشور نیز تولید می‌شود از این افزایش قیمت بی‌نصیب نخواهند ماند، زیرا هزینه‌های تولید آن‌ها بالا می‌رود و تولیدکنندگان پیچ و مهره برای حفظ حاشیه سود خود مجبور به افزایش قیمت خواهند بود. همانطور که می‌دانید سه فاکتور تعیین کننده در قیمت پیچ و مهره داخلی شامل قیمت نفت، قیمت مواد اولیه و مفتول و قیمت نیروی کار می‌باشد، افزایش قیمت دلار بر روی هر سه شاخص تاثیر می‌گذارد و خروجی این افزایش قیمت افزایش قیمت پیچ و مهره تولیدی در کشور است.

افزایش تقاضای داخلی هنگام بالا رفتن قیمت‌ها

جو روانی و انتظار تورمی بالایی که در کشور ما وجود دارد باعث شده تا هنگام افزایش قیمت دلار، علی‌رغم کوچک شدن سفره مردم و کاهش قدرت خرید آن‌ها، افراد در خرید اقلام ضروری خود عجله کنند؛ به این ترتیب مقدار پیچ و مهره‌ای که انتظار می‌رود در طی سه ماه سفارش داده شود، طی یک ماه خریداری می‌شود و این موضوع باعث کاهش پیچ و مهره موجود در بازار می‌گردد و در نتیجه قیمت آن افزایش پیدا خواهد کرد، زیرا حجم بالایی از محصولات در یک بازه زمانی کوتاه خریداری شده؛ به عبارتی افزایش تقاضا در هر بازاری باعث افزایش قیمت آن کالا می‌شود.

افزایش صادرات پیچ و مهر هنگام بالا رفتن قیمت دلار

صادرات بی‌رویه پیچ و مهره هنگام تغییرات و افزایش قیمت دلار یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت این محصول است، زیرا با بالا رفتن قیمت دلار، قیمت تمام شده پیچ و مهره در داخل کشور برای بازار‌های جهانی بسیار جذاب می‌باشد و این موضوع باعث افزایش تمایل تولید کنندگان به صادرات پیچ و مهره به خارج از ایران می‌شود در نتیجه میزان پیچ و مهره داخلی کمتر و کمتر شده و کاهش عرضه آن باعث افزایش قیمت پیچ و مهره در داخل کشور می‌گردد.

افزایش قیمت حمل و نقل

همانطور که گفتیم حدود ۷۰ درصد از نیاز داخل کشور با پیچ و مهره‌های وارداتی تامین می‌شود و این پیچ و مهره‌ها برای اینکه به کشور ما برسند، نیاز به حمل و نقل دارند. با افزایش قیمت دلار، هزینه حمل و نقل نیز بالاتر می‌رود، زیرا به هر شکلی که این پیچ و مهره‌ها وارد کشور شوند هزینه حمل و نقل آن‌ها به دلار خواهد بود.

چه راهکار‌هایی برای کنترل قیمت پیچ و مهره وجود دارد؟

حال که با تاثیرات افزایش قیمت دلار بر قیمت پیچ و مهره آشنا شدید باید بدانید که چه راهکار‌هایی برای کنترل قیمت این محصول وجود دارد. همانطور که دانستید مهم‌ترین فاکتور در تعیین قیمت پیچ و مهره، قیمت دلار است؛ هنگامی که بتوان قیمت دلار را کنترل کرد، قیمت پیچ و مهره به خودی خود ثابت خواهد ماند. افزایش تولید داخل یکی دیگر از راهکار‌های کاهش قیمت پیچ و مهره است، هنگامی که بتوان از تولیدکننده داخلی حمایت کرد و اجناس ارزان قیمت به دست آن رساند، می‌توان انتظار داشت که تولید در کشور افزایش یابد و در نتیجه نیاز به واردات پیچ و مهره کاهش پیدا کند. حمایت مصرف کنندگان از پیچ و مهره داخلی یکی دیگر از راهکار‌های کاهش قیمت پیچ و مهره است، هنگامی که مصرف‌کنندگان نسبت به پیچ و مهره وارداتی تمایل کمتری نشان دهند می‌توان قیمت پیچ و مهره را کنترل نمود. خرید به میزان نیاز مصرف‌کنندگان نیز یکی دیگر از راهکار‌های کنترل پیچ و مهره است، هنگامی که با یک بازار تورمی مواجهید اگر که روی به خرید بی‌رویه بیاورید نتیجه به جز قیمت بالاتر محصول در انتظار شما نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • نرخ ارز امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ +جزئیات
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • قیمت طلا چند دلار شد؟
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد
  • نرخ ارز امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + جزئیات
  • قیمت نفت بالای ۹۰ دلار ایستاد
  • مسیریابی دلار با خروج احساسات
  • قیمت جهانی طلا بازهم امروز افزایش یافت
  • نرخ ارز امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ +جزئیات