Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@04:33:27 GMT

قحط الرجال کم بود، قحط النساء هم اضافه شد!

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۵۹۷۰

قحط الرجال کم بود، قحط النساء هم اضافه شد!

به گزارش جهان نيوز، آذر ماه امسال بود که قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها در فدراسیون‌های ورزشی و دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد و طبق این قانون تعدادی از روسای فدراسیون‌ها پست خود را ترک کردند.
  وزارت ورزش و جوانان نیز برای فدراسیون‌هایی که روسای آنها بازنشسته بودند سرپرست انتخاب کرد و برای برخی از آنها زمان ثبت‌نام از نامزدها و انتخابات اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با ابلاغ این قانون در وزارت ورزش نیز برخی از مدیران رفتنی شدند اما درباره رفتن فریبا محمدیان معاون امور بانوان وزارت ورزش صحبت‌های زیادی مطرح بود. با توجه به اینکه محمدیان با کمتر از ۳۰ سال سابقه بازنشسته نشده بود، این صبحت مطرح بود که وی می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد اما نکته مهم این بود که محمدیان حقوق بازنشستگی گرفته و از همین رو بازنشسته محسوب می شده و برای بازگشت باید مجوز بگیرد.

فریبا محمدیان برای ادامه فعالیت به دیوان عدالت اداری شکایت کرد تا کار از این طریق پیگیری شود. با توجه به اینکه فریبا محمدیان زودتر از موعد مقرر بازنشسته شده بود، شکایت وی از دیوان محاسبات باعث شد تا پرونده بازگشت به کار وی مورد بررسی قرار بگیرد.

این در حالی بود که با وجود اعلام بازنشستگی محمدیان و بعد از پایان مهلت قانونی وی با مجوز وزیر ورزش و جوانان همچنان در محل کار خود حاضر می شد و به فعالیت خود ادامه می داد. حالا و بعد از گذشت چند ماه از این قانون به نظر می رسد که مشکل موجود حل شده. شنیده‌ها حاکی از این است این مجوز صادر شده و محمدیان برای ادامه کار مشکلی ندارد.

محمدیان و عباباف مدیرکل سابق حراست وزارت ورزش بعد از بازنشستگی همچنان در محل کار خود حاضر شده‌اند اما حالا و با کسب مجوز این حضور قانونی است.

فریبا محمدیان بعد از بازنشستگی رباب شهریان معاونت امور بانوان را در دست گرفت. وی پیش از این به عنوان رئیس فدراسیون اسکیت فعالیت می‌کرد.
  منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، مطالعه جدید محققان دانشگاه سیدنی استرالیا نشان می‌دهد که انجام بیشتر فعالیت‌های بدنی در طول شب بیشترین فواید سلامتی را برای افراد چاق دارد.

مطالعه اخیر گزارش می‌دهد که بیش از ۱ میلیارد نفر در جهان به چاقی مبتلا هستند و پیش بینی می‌شود که این تعداد به طور بالقوه تا سال ۲۰۵۰ به ۴ میلیارد نفر برسد.

«آنجلو ساباگ»، محقق و فیزیولوژیست ورزشی در دانشگاه سیدنی استرالیا، گفت: «اضافه وزن یا چاقی یک عامل خطر مهم برای بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ها است».

یکی از عوامل کلیدی عوارض مرتبط با چاقی، مقاومت به انسولین است - وضعیتی که در نهایت منجر به سطح بالای گلوکز خون و دیابت نوع ۲ می‌شود. ساباگ گفت: «داشتن سطوح بالای گلوکز خون می‌تواند آسیب فاجعه بار به سیستم قلبی عروقی ما وارد کند و منجر به نارسایی اندام شود.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های حدود ۳۰۰۰۰ نفر بالای ۴۰ سال را تجزیه و تحلیل کردند. همه شرکت‌کنندگان دچار چاقی بودند و حدود ۳۰۰۰ نفر به دیابت نوع ۲ مبتلا بودند.

محققان سطح فعالیت بدنی آن‌ها را در صبح، بعدازظهر و عصر طی حدود هشت سال زیر نظر داشتند.

در پایان مطالعه، دانشمندان دریافتند افرادی که بیشتر فعالیت بدنی هوازی متوسط تا شدید خود را بین ساعت ۶ بعد از ظهر تا نیمه شب انجام می‌دادند کمترین خطر مرگ زودرس و مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را داشتند.

هم فعالیت بدنی متوسط و هم شدید، ضربان قلب و تنفس فرد را افزایش می‌دهد. نمونه‌هایی از فعالیت بدنی متوسط عبارتند از:

• پیاده روی سریع

• چمن زنی

• بلند کردن وزنه

• شنا کردن

انواع فعالیت بدنی شدید عبارتند از:

• دویدن

• بیل زدن

• ایروبیک

• بازی فوتبال یا بسکتبال

ساباگ گفت: «نتایج ممکن است تا حدودی با بهبود تنظیم متابولیک قلبی مرتبط با انجام فعالیت بدنی در طول شب توضیح داده شود، نظریه‌ای که توسط مطالعات بالینی اخیر پشتیبانی می‌شود.»

او توضیح داد: «بدن ما در شب بیشترین مقاومت را به انسولین دارد و برای کسانی که نمی‌توانند انسولین بیشتری برای جبران آن تولید کنند انجام فعالیت بدنی در این زمان ممکن است مقداری از مقاومت طبیعی به انسولین در شب را جبران کند.»

ساباگ افزود: «علاوه بر این، یافته‌های اخیر یک مطالعه بالینی کوچک‌تر نشان داد که ورزش در اواخر روز منجر به بهبود بیشتر فشار خون می‌شود، که یک عامل خطر مهم برای مرگ زودرس و بیماری‌های قلبی عروقی است.»

کد خبر 6085950

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت
  • فیلم| واکنش افسر بازنشسته سیا به پاسخ کوبنده ایران به اسرائیل
  • بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • با این ورزش‌ها از مرگ زودرس نجات پیدا می‌کنید
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • آغاز فعالیت‌های تفریحی ورزشی در ایستگاه‌های تندرستی
  • نواخته شدن زنگ تحرک در ۲۲ بوستان پایتخت
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل