Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@23:12:26 GMT

هواوی: آمریکا پیروز نخواهد شد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۶۰۹۳

هواوی: آمریکا پیروز نخواهد شد

موسسه و مدیرعامل شرکت هواوی اعلام کرده که ایالات متحده آمریکا قادر نخواهد بود در جنگ با این شرکت چینی بزرگ پیروز شود و در نهایت شکست خواهد خورد.

به گزارش ایسنا، رن ژانگفی، موسس و مدیرعامل شرکت چینی هواوی در گفتگویی اختصاصی با گزارشگر شبکه جهانی بی‌بی‌سی خاطرنشان کرده است که ایالات متحده آمریکا قادر نخواهد بود در جنگ با هواوی پیروز شود و این شرکت پیشروی چینی را با شکست مواجه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه‌کننده موبایل در جهان محسوب می‌شود، در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بسیاری از کشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و بسیاری از این کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شرکت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین و نقض حریم خصوصی کاربران، ممنوع اعلام کرده‌اند.

ماجرا از اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی آغاز شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که گوشی‌های هوشمند ساخت شرکت‌های چینی نظیر هواوی و زدتی‌ای (ZTE) از شهروندان و مقامات آمریکایی جاسوسی می‌کنند و اطلاعات شخصی و محرمانه بسیاری را تحویل دولت چین می‌دهد تا علیه ایالات متحده از آن‌ها استفاده کند.

حالا به نظر می‌رسد که ایالات متحده آمریکا هنوز هم از تلاش برای جلوگیری از ادامه فعالیت شرکت هواوی و همچنین تخریب نام و آوازه این غول تکنولوژی چینی دست برنداشته است و سعی دارد به کشورهای هم پیمان خود در این خصوص هشدارهای جدی‌تری داده و از آنها درخواست کند که از ادامه فعالیت‌های شرکت هواوی در نصب تجهیزات و راه اندازی شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G جلوگیری به عمل بیاورند. لازم به ذکر است که تلاش آمریکا برای ممنوعیت فعالیت هواوی در این کشور، موجب شده است تا کشورهای دیگری همچون نیوزلند، استرالیا، بلژیک، لهستان، ژاپن  و انگلستان نیز به فکر توقف و ممنوعیت فعالیت هواوی و توسعه زیرساخت‌های مربوط به فناوری شکبه اینترنت 5G افتاده و اعلام کرده اند که فروش محصولات  و نصب تجهیزات مخابراتی هواوی را ممنوع اعلام خواهند کرد.

وی همچنین ضمن اشاره به موضوع دستگیری دخترش، منگ وانگژو به عنوان مدیر ارشد مالی هواوی در کانادا به اتهام نقض و دور زدن تحریم‌های اقتصادی ایالات متحده آمریکا علیه برخی از کشورها نظیر ایران خاطرنشان کرد که همه این اتفاقات در راستای جنگ تجاری میان چین و آمریکاست  و تحت تاثیر انگیزه‌های سیاسی از سوی مقامات سیاسی ایالات متحده به وقوع پیوسته است.

وی همچنین ادامه داده است که ایالات متحده آمریکا هیچ راهی برای تخریب چهره و آوازه شرکت هواوی در پیش رو نخواهد داشت و بهتر است دست از تلاش برای کاهش استقبال کشورهای جهان از محصولات و تجهیزات توسعه داده شده توسط این شرکت بردارد.

با این‌که دولت چین و شرکت‌های هواوی و زدتی‌ای همگی این اتهامات را بارها رد و تکذیب کرده‌اند، اما به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها به تلاش برای جلوگیری از فعالیت آن‌ها و قطع همکاری سایر کشورها ادامه می‌دهند.

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که آمریکا در تلاش است تا با کنار زدن هواوی از بازارهای جهانی موبایل مجال بیشتری برای رقابت با سامسونگ به عنوان بزرگترین تولیدکننده  و عرضه کننده گوشی‌های هوشمند در جهان پیدا کند چراکه هواوی در سال های اخیر با سبقت از اپل، عنوان دومین شرکت پرفروش در عرصه گوشی هوشمند را از اپل ربوده و به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین

یک مقام وزارت دفاع آمریکا اعتراف کرد که ایالات متحده با تخصیص بودجه اضافی برای کمک نظامی به اوکراین، در واقع می‌تواند پایگاه صنایع دفاعی خود را با این هزینه تقویت کند و این واقعیتی است که قبلاً وزارت خارجه روسیه به آن اشاره کرده بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، بیل لاپلانت، معاون وزیر دفاع آمریکا در زمینه خرید و تامین فنی و لجستیکی در نشستی در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی در واشنگتن، اعلام کرد که تخصیص بودجه برای ارائه کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین به ایالات متحده اجازه می‌دهد تا پایگاه صنعتی دفاعی خود، از جمله در عرصه افزایش تولید مهمات را به طور قابل توجهی گسترش دهد.

لاپلانت سرعت فشرده بازسازی پایگاه صنایع نظامی ایالات متحده با کمک بودجه اختصاص داده شده برای کمک به اوکراین را مورد توجه قرار داده و افزود: «اکنون کارخانه‌های تولید مهمات در سراسر کشور، به عنوان مثال در تگزاس، بودجه لازم را دارند تا فعالیت خود را گسترش دهند و این در سایه بودجه مضاعفی است که ما توانستیم از کنگره برای اوکراین بدست آوریم.»

به گفته معاون وزیر دفاع آمریکا هم اکنون از 30 هزار تا 40 هزار مهمات 155 میلی متری در ماه تولید می‌کند. او همچنین یادآور شد که لایحه امضا شده توسط جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده برای تخصیص بودجه اضافی برای کمک به کی‌یف، تولیدکنندگان سلاح آمریکایی را قادر می سازد تا به نرخ تولید حدود 100 هزار مهمات در ماه برسند.

شب گذشته جیک سالیوان، مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی گفت که پول اختصاص داده شده توسط کنگره به مبلغ 61 میلیارد دلار برای حمایت از کی‌یف تا پایان سال کافی خواهد بود. 

روز سه شنبه مجلس سنای آمریکا لایحه های مربوط به ارائه کمک به اوکراین و اسرائیل که ماه‌ها موضوع بحث‌های داخلی در ایالات متحده بود، را تصویب کرد. 79 نفر به این پروژه رای داده و 18 نفر مخالف بودند. این اسناد بلافاصله توسط جو بایدن امضا شد. 

پیش از این ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز در خصوص تخصیص کمک‌های جدید برای اوکراین گفته بود، از دید حزب دموکرات، بدین ترتیب ارتش اوکراین حداقل می‌تواند تا انتخاب ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر، بدون تخریب  وجهه جو بایدن مقاومت کند. به گفته او،  جمهوریخواهان نیز منافع خود را در مشارکت بیشتر در درگیری اوکراین دارند. در واقع آنها به نفع صنایع نظامی بزرگ آمریکا لابی می‌کنند، که سهم بزرگی از بودجه اختصاص یافته برای اوکراین به جیب آنها سرازیر خواهد شد.

هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراینتحولات اوکراین| کاخ سفید: روند اوضاع به نفع کی‌یف نیستتحولات اوکراین| استفاده آمریکا از کی‌یف برای اهداف نظامی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد