Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ امیر حاتمی در این مراسم با بیان اینکه وزارت دفاع رسالت خود را حمایت قاطع از تحقیقات کاربردی و شبکه همکاران نخبه و شرکت‌‌های دانش بنیان می‌‌داند، گفت: سازمان توان با برخورداری از ظرفیت‌‌‌های صنعتی مبتنی بر فناوری روز به عنوان مرجع اصلی تامین نیاز انرژی دفاعی و به تبع آن تأمین مواد پیشرفته معدنی نیروهای مسلح، حرکت رو به رشدی داشته و خدمات شایسته‌‌‌ای هم به بخش‌‌های صنعت کشور عرضه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تقدیر از صنعت‌‌گران و محققان سازمان توسعه منابع انرژی اظهار داشت: این گروه همواره با به‌‌کارگیری نیروهای متخصص و زبده و با بهره‌‌گیری از دانش و فن‌‌آوری روز دنیا سعی در بهینه‌‌سازی فرآیندهای موجود و ارایه محصولات جدید براساس استانداردهای بین‌‌المللی کرده و با ثبت چندین اختراع و نوع‌‌آوری و تقدیرنامه از جشنواره‌‌های مختلف خدمات ارزنده‌‌ای در جهت رشد و تعالی کشور ارائه کرده است.

وزیر دفاع با بیان فعالیت‌‌های سازمان توان در حوزه تحقیق، طراحی و توسعه سامانه‌‌ها و آرایه‌‌های پیشرفته هیبریدی متشکل از سیستم‌‌های تولید انرژی، سیستم‌‌های ذخیره‌‌ساز و خدمات مدیریت مصرف انرژی با رعایت مسائل زیست محیطی، تصریح کرد: سازمان توان وزارت دفاع با انتقال صنعت تولید سرب از حاشیه جنوبی به محل صنعتی خارج از استان موفق شد در محل فعلی با ایجاد فضای مناسب و بهره‌‌گیری از ظرفیت‌‌های تحقیقاتی شرکت‌‌های دانش بنیان را فراهم سازد که این موضوع از نظر زیست محیطی از اهمیت ویژه‌‌ای برخوردار است.

حاتمی با بیان اینکه این صنعت ظرفیت استقرار حدود ۱۰۰ واحد تحقیقاتی در مقیاس تولید اقتصادی را دارا است، خاطرنشان کرد: امروز با افتتاح پنج واحد، طرح تولید فلز آنتیموان، طرح بازیافت باتری‌‌های لیتیومی، طرح نیمه‌‌صنعتی تولید LFP، طرح صنعتی تولید گاز هلیوم و طرح تولید سوخت‌‌های آلی فسیلی به بهره‌‌برداری می‌‌رسد.

وی با اشاره به اینکه از آنتیموان در طیف وسیعی از صنایع استفاده می‌شود، گفت: مهمترین کاربرد جهانی آنتیموان مصرف آن به عنوان فلز اولیه در تولید انواع باتری های معمولی و هیبریدی با سایر آلیاژهای فلزی مانند سرب است.

وزیر دفاع با بیان اینکه تأمین هلیوم مایع در صنعت کشور و برخی از تجهیزات مهندسی پزشکی یک موضوع مهم است، ابراز داشت: با تولید هلیوم مایع در مجموعه سازمان توان وزارت دفاع  نیازهای داخلی به این محصول راهبردی و تحریمی کاملاً مرتفع خواهد شد.

حاتمی همچنین با اشاره به تولید سوخت‌‌های آلی مورد استفاده در صنایع هوا و فضا بیان کرد: تولید سوخت‌‌های فسیلی به عنوان سوخت با انرژی بالا برای مصارف دفاعی از دیگر طرح‌‌های تحقیقاتی وزارت دفاع بوده است که امروز شاهد بهره‌‌برداری صنعتی آن هستیم.

وی با بیان اینکه این طرح‌‌‌ها محصول نظام نوین نوآوری باز است، یادآور شد: این طرح‌‌ها شامل چرخه کامل بازیافت باتری‌‌های لیتیومی، مایع‌سازی گاز هلیوم، تولید فلز آنتیموان، تولید ماده کاتدی باتری‌‌های لیتیومی و سوخت خاص بر مبنای سوخت‌های آلی فسیلی است که به عنوان یک راهبرد کلیدی، ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در وزارت دفاع خواهد بود.

گفتنی است، کلیه مراحل طراحی، اجرا و تجاری‌‌سازی این طرح‌‌ها با تکیه بر توانمندی های داخلی و توسط متخصصان سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع و مراکز علمی و دانشگاهی صورت گرفته است که بار دیگر مفهوم «ما می‌‌‌توانیم» را بیش از پیش جلوه‌‌گر ساخته است. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت دفاع امیر سرتیپ امیر حاتمی امیر سرتیپ حاتمی امیر حاتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • پیام تشکر وزیر دفاع از مجلس شورای اسلامی
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • کیسه تخلیه مورد استفاده در جراحی لاپاراسکوپی تولید شد
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد