Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-03-28@14:25:52 GMT

فراموشی در لحظه نوعی زندان مغزی

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۶۸۴۴

فراموشی در لحظه نوعی زندان مغزی

پژوهش این محققان نشان می دهد بیماران دچار فراموشی زودرس توانایی افکار و برنامه ریزی نسبت به آینده را از دست می دهند و در یک زمان خاص زندانی می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، محققان دانشگاه سیدنی استرالیا معتقدند بیماران فراموشی در لحظه نوعی حبس را تجربه می کنند که در یک زمان به سر می برند. پژوهش این محققان نشان می دهد بیماران دچار فراموشی زودرس توانایی افکار و برنامه ریزی نسبت به آینده را از دست می دهند و در یک زمان خاص زندانی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فراموشی فرانتوتمپورال، نوعی از فراموشی زودرس است که معمولا در اواخر 40 سالگی ظاهر می‌شود. افراد مبتلا به این نوع از فراموشی سلول های عصبی بعضی از نواحی گیجگاهی خود را از دست می دهند.

 

در این پژوهش، سه گروه از بیماران مورد بررسی قرار گرفتند که 37 نفر تحت کنترل سلامت قرار داشتند، 24 نفر به آلزایمر مبتلا بودند و 37 نفر از فراموشی فرانتوتمپورال (FTD) رنج می‌بردند.

 

این پژوهش نشان می‌دهد که نحوه تغییرات متفاوت ساختاری در مغز می‌توانند توانایی شخص را برای ورود به فرآیندهای انتزاعی تحت تاثیر قرار دهند.

 

مویرین آیریش استادیار دانشگاه سیدنی می گوید افراد مبتلا به این نوع فراموشی خیلی سخت فکر می کنند و نمی توانند جایگزین هایی برای مشکلات روزانه خود پیدا کنند.

 

وی گفت: به نظر می رسد این بیماران گرفتار یک محرک بیرونی می شوند و نمی توانند به چیزهای دیگر فکر کنند.

 

منبع: گیزمگ

پایان پیام/42

منبع: شبستان

کلیدواژه: حادثه تروریستی زاهدان شهید مدافع وطن سرلشگر باقری اصفهان اردبیل زاهدان انقلاب به روایت هنر حضرت عباس سرلشکر باقری حضرت ام البنین سلام الله علیها فراموشی مغز مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۶۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این عادت شانس زنده ماندن افراد مبتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

ایتنا - یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد تقویت توده‌های عضلانی از طریق بلند کردن وزنه و افزایش مصرف پروتئین می‌تواند شانس بقای بیماران مبتلا به سرطان را به شدت افزایش دهد.
متخصصان پزشکی توصیه می‌کنند بیماران پیش از شروع درمان، با تمرینات مقاومتی و افزایش پروتئین، تودۀ عضلانی خود را بالا ببرند.

دکتر لورن یانسی، جراح چشم و محقق در زمینه سرطان، در یک ویدئوی محبوب در تیک‌تاک که بیش از ۵ میلیون بار دیده شده، اهمیت داشتن تودۀ عضلانی مناسب را برای بیماران سرطانی تشریح کرده است.

وی می‌گوید: بهترین چیزی که می‌توانید پیش از شروع درمان سرطان داشته باشید، تودۀ عضلانی خوب است. داروهای شیمی‌درمانی باعث تحلیل عضلات اسکلتی می‌شوند؛ اگر با تودۀ عضلانی ضعیف شروع کنید، دقیقاً مانند رانندگی با باک خالی است.

دکتر یانسی تأکید کرد: وزنه‌برداری و تمرینات مقاومتی نه تنها در زندگی روزمره به شما کمک می‌کنند، بلکه در صورت نیاز به درمان سرطان، می‌تواند زندگی شما را نجات دهد.

یافته‌های یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ که در مجله شبکه سرطان ملی آمریکا منتشر شد، نشان داد تودۀ عضلانی بالا نه تنها با بقای بیشتر در سرطان‌های پیشرفته، بلکه با کاهش علائم نیز مرتبط است.

تودۀ عضلانی کافی برای حفظ وضعیت بدن، تعادل و قدرت بسیار مهم است. هرچه عضلات بیشتری داشته باشید، احتمال حفظ استقلال و انجام فعالیت‌های بدنی که برای سیستم ایمنی مفید است، افزایش می‌یابد.

متخصصان توصیه می‌کنند بیماران سرطانی علاوه بر افزایش دریافت پروتئین، تمرینات مقاومتی مانند وزنه‌برداری و پرس سینه را نیز در برنامه خود قرار دهند تا ضمن حفظ و افزایش تودۀ عضلانی، شانس بیشتری برای غلبه بر بیماری داشته باشند.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • با مشاهده قیمت این داروها مغزتان سوت می‌کشد؛ از ژن درمانی و پیری زودرس تا سرطان چشم
  • خطر سکته مغزی و زوال عقل در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی بیشتر است
  • اهدای قلب و ۳ عضو دیگر جوان دشتستانی + تصویر
  • بهره‌مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج
  • بهره مندی بیماران مبتلا به اس‌ام‌ای از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • بیمارستان امام حسن دزفول دومین بیمارستان مجهز کشور در درمان سرطان
  • بهره مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • این عادت شانس زنده ماندن افراد مبتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • ورزش به زنان در مقابله با سرطان پیشرفته سینه کمک می کند