Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-03-29@11:54:28 GMT

اجرای گروه افسانه‌ای کویین در مراسم اسکار

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۸۴۹۷

به گزارش پارس نیوز، در اتفاقی شگفت‌انگیز دو عضو باقی‌مانده گروه "کویین" یعنی برایان می (گیتاریست) و راجر تیلور (درامر) با همراهی آدام لمبرت، خواننده 37 ساله آمریکایی در نود و یکمین مراسم اسکار اجرا خواهند کرد.

برایان می و راجر تیلور پیش از این نیز تورهای بزرگی تحت عنوان "کویین+آدام لمبرت" را در سراسر آمریکا به روی صحنه برده بودند که در آن تورها آدام لمبرت منتخبی از تمامی قطعات ماندگار گروه کویین را اجرا و یاد فردی مرکوری افسانه‌ای را زنده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز اعلام نشده که گروه کویین در مراسم اسکار چه قطعاتی را اجرا می‌کند اما با توجه به اینکه حضور آنها به بهانه حضور فیلم زندگی‌نامه‌ای "بوهمین رپسودی" (حماسه کولی) در میان نامزدهای اسکار است، احتمال می‌رود قطعه "حماسه کولی" در مراسم اسکار اجرا شود.

آدام لمبرت از استعدادهای مسابقه آمریکن ایدل بود که با درخشش در آن مسابقه از سوی برایان می به همکاری با گروه کویین دعوت شد. او تا کنون سه آلبوم موسیقی منتشر کرده و در چهار تور کنسرت بزرگ با اعضای باقی‌مانده کویین اجرا کرده است.

علاوه‌بر گروه کویین و آدام لمبرت، خواننده‌های مشهور دیگری از جمله "لیدی گاگا و بردلی کوپر" و "کندریک لامار و SZA" نیز در مراسم اسکار اجرا می‌کنند. همچنین موسیقی متن فیلم "بازگشت مری پاپیز" که نامزد جایزه بهترین موسیقی فیلم است نیز در این مراسم اجرا خواهد شد.

مراسم اسکار 2019 روز یکشنبه 5 اسفند ماه در سالن تئاتر دالبی شهر لس‌آنجلس برگزار خواهد شد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: موسیقی تئاتر اجرای پارس پارس نیوز مراسم اسکار گروه افسانه ای کویین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی سازی فرهنگ، بخش قابل توجهی از استعدادها را نابود کرد

ایسنا/گیلان نویسنده و کارگردان تئاتر گیلانی گفت: با خصوصی سازی فرهنگ بخش قابل توجهی از استعدادهای مان را نابود کردیم، زیرا نوجوانان نمی‌توانند به دلیل مسائل اقتصادی شهریه آموزشگاه‌های آزاد را پرداخت کنند.

گیلان، از دیرباز مهد علم و هنر بوده و در مقاطع مختلف تاریخ، همواره عالمان و هنرمندان بزرگی  را پرورش داده، مردم با فرهنگ و خوش ذوق گیلانی، همیشه در عرصه هنر حرفی برای گفتن داشته، دارند و خواهند داشت. آوازه این هنرمندان، نه تنها در گیلان، بلکه در سراسر ایران و حتی جهان به گوش همه رسیده و خواهد رسید. در عالم هنر رشته‌ای نیست که گیلانیان در آن نقشی نداشته باشند. روز جهانی تئاتر فرصتی شد تا با یکی از دغدغه‌مندان این عرصه گفتگو کنیم.

محمد پورجعفری، نویسنده و کارگردان تئاتر در خصوص تاریخ و اهمیت تئاتر استان اظهار کرد: تئاتر گیلان از پیشگامان تئاتر مدرن در کشور است، افرادی بودند که در فرانسه درس می‌خواندند وقتی به وطن بازگشتند متونی از هنرمندان مطرح را به فارسی ترجمه و در استان اجرا می‌کردند.

وی افزود: گیلان اولین استانی است که گروه‌های ثبت شده تئاتر را در کشور قبل از انقلاب دارد، سال ۱۲۸۸ اولین تئاتر در گیلان با نمایشنامه «خجوی دلال» توسط گروه قفقازی به روی صحنه رفت و به عبارتی تاریخ نمایش گیلان از همینجا شروع شد.

پورجعفری بیان کرد: اولین گروه تئاتر ثبت شده گیلان «آتوسا» نام داشت که هنرمندانی چون احمد بدرطالعی و انوش نصرماسوله عضو آن بودند، در همان زمان اولین تماشاخانه تئاتر گیلان راه اندازی شد، بسیاری از نمایشنامه‌های برتر کشور به دلیل تماشاخانه رشت در اینجا اجرا می‌شد.

این نویسنده و کارگردان تئاتر با اشاره به دوران دفاع مقدس گفت: بسیاری از گروه‌ها در پشت جبهه تئاتر اجرا می‌کردند و حتی گروه تئاتر فومن تنها گروه تئاتر کشور است که ۷ شهید دارد.

نویسنده و کارگردان تئاتر تصریح کرد: اواخر دهه ۶۰ تا نیمه سال ۸۰ اوج فعالیت‌های تئاتر گیلان بود، یکی از دلایلی که فعالیت در تئاتر گیلان در آن زمان خوب بود، آموزش و پرورش است، تئاتر دانش آموزی بالغ‌ترین دوره خودش دوره خودش را در دوره ۶۰ و ۷۰ سپری کرد و حاصل آن تمام چهره‌هایی هستند که الان در سینمای کشور نقش آفرینی می‌کنند از آنها می‌توان به هومن سیدی، شهرام حقیقت‌دوست، حمید ابراهیمی و غیره اشاره کرد.

وی بیان کرد: همه بزرگواران مذکور فعالیت خود را در تئاتر دانش‌آموزی آغاز کردند، در آن زمان جشنواره تئاتر دانش‌آموزی به شکل اردویی برگزار می‌شد، متاسفانه در دهه ۸۰ آموزش و پرورش تئاتر دانش‌آموزی را منحل کرد و این باعث شد سطح آموزش تئاتر در مدارس کاهش یابد. همچنین نیمه سال ۸۰، اوج شعار خصوصی‌سازی بود، به نوعی دولت‌ها فرهنگ را هم خصوصی سازی کردند.

پورجعفری تصریح کرد: با خصوصی سازی فرهنگ بخش قابل توجهی از استعدادهای مان را نابود کردیم، زیرا نوجوانان نمی‌توانند به دلیل مسائل اقتصادی شهریه آموزشگاه‌های آزاد را پرداخت کنند.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب با رشد مراکز علمی و دانشگاهی فارغ التحصیلان هنر نمایشی و سالن‌های اجرا افزایش یافت، اما این هنر آنطور که انتظار می‌رود گسترده نشد، شاید به این دلیل است که فرهنگ و هنر اولویت اول سیاستمداران نیست.

این نمایشنامه نویس افزود: تا قبل از دهه ۸۰ حمایت‌های مالی خوبی از گروه‌ها می شد و به مرور کمرنگ شد و الان به جایی رسیده که برای سالن تمرین از گروه‌های تئاتر هزینه هم می‌خواهند، از طرفی من به عنوان کارگردان چون باید به فکر جیب خودم باشم به سمت کارهای ویترینی و سوپرماکتی می‌روم در حالی که تئاتر اجازه نمی‌دهد به سمت چنین کارهایی برویم.

پورجعفری با بیان اینکه در حال حاضر زیرساخت‌ها و اماکن تئاتر نواقصی دارد اما نباید همین امکانات حداقلی را از جوانان هنردوست و هنرمند تئاتر دریغ کنیم، تصریح کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در ماده ۲ مصوبه جلسه ۴۵۷ مورخ ۲۶ بهمن ۱۳۷۸ دولت را موظف کرده شرایط مادی و معنوی لازم را برای تولید نمایش و ایجاد مکان‌های نمایش در سراسر کشور جهت گسترش و اعتلای هنر تئاتر فراهم کند؛ آیا این مصوبه باید اجرا شود یا اصلاح؟

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید سرزده استاندار از طرح های شهری تبریز
  • ۵هزار نوبت کنسرت برای ۱۴۰۲/ شبی چند اجرای موسیقی در سراسر کشور
  • شب‌های احیای تلویزیون برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • شب های احیا در شبکه جام جم
  • خصوصی سازی فرهنگ، بخش قابل توجهی از استعدادها را نابود کرد
  • نمایش تعزیه در تئاتر شهر قزوین اجرا می‌شود
  • پهن شدن سفره طرح ضیافت هادی در بهاباد
  • کدام خواننده رکورددار اجرای کنسرت در سال ۱۴۰۲ بود؟
  • مسابقه پیامکی اجرای پویش ملی «زندگی با آیه‌ها» در اصفهان اجرا می‌
  • نیرو‌های مسلح یمن از اجرای شش عملیات جدید خبر داد