Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@15:53:23 GMT

تحریم‌های آمریکا تاثیری روی فعالیت اوپک ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۸۷۱۸

تحریم‌های آمریکا تاثیری روی فعالیت اوپک ندارد

مقامات اوپک می‌گویند این گروه با وجود تحریم شدن مانوئل کِوِدو، وزیر نفت ونزوئلا و رییس امسال اوپک، مانند سابق فعالیت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دولت ترامپ مانوئل کِوِدو را که ریاست شرکت نفتی دولتی PDVSA را برعهده دارد، به فساد متهم کرده است.

مانوئل کِوِدو که به عنوان وزیر نفت ونزوئلا نیز خدمت می‌کند اخیرا دوره ریاست یک ساله اوپک را که به صورت چرخشی میان اعضای این گروه در گردش است، آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت ترامپ دیگر نیکلاس مادورو را به عنوان رییس دولت ونزوئلا قبول ندارد و در ژانویه از خوان گوایدو، رییس جمهور خودخوانده ونزوئلا به عنوان رییس جمهور قانونی این کشور حمایت کرد. وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه ریاست مانوئل کِوِدو، وزیر نفت ونزوئلا را نامشروع خواند.

مانوئل کِوِدو در راستای وظایف خود به عنوان رییس اوپک، قرار است ماه میلادی آینده به جمهوری آذربایجان سفر کرده و در نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک حضور پیدا کند. سپس در نشست آوریل وزیران اوپک به منظور تصمیم گیری درباره سیاست تولید، شرکت خواهد کرد.

چندین مقام اوپک شامل سه نماینده از کشورهای عربی منطقه خلیج فارس به وال استریت ژورنال گفتند: فعالیت‌های اوپک تحت تاثیر تحریم شدن مانوئل کِوِدو قرار نخواهند گرفت.

با این حال این مقامات اظهار کردند که اوپک مشخص نکرده که چگونه بحران ادعای مخالفان برای کنترل دولت ونزوئلا را حل خواهد کرد. این گروه اکنون مادورو را به عنوان رییس جمهور ونزوئلا به رسمیت می‌شناسد اما مقامات اوپک می‌گویند اکر سازمان ملل گوایدو را به رسمیت بشناسد، این گروه نیز چنین خواهد کرد.

رابین مایلز، مدیرعامل شرکت مشاوره "قمر انرژی" در دوبی اظهار کرد: تحریم‌ها علیه مانوئل کِوِدو نباید مشکلی برای اوپک ایجاد کند.

تحریم‌های آمریکا دارایی‌های مانوئل کِوِدو در این کشور را مسدود کرده و همکاری با وی را برای شهروندان آمریکایی ممنوع کرده است.

رییس شرکت PDVSA روز شنبه در توییتی به این تحریم‌ها واکنش نشان داد و نوشت: به شکل غیرمنصفانه برای نقش خود در حمایت از دارایی‌های شرکت PDVSA در آمریکا در برابر مصادره شدن هدف قرار گرفته است و به آنچه که کودتای آمریکا و گوایدو خواند واکنش نشان داد.

برای نخستین بار نیست که اوپک با تحریم علیه رییس خود روبرو می شود. رستم قاسمی زمانی که در تابستان سال ۲۰۱۱ وزیر نفت ایران و رییس اوپک شد، تحت تحریم بود. قاسمی تا پایان سال ریاست اوپک را برعهده داشت و پس از آن ریاست چرخشی اوپک به کشور بعدی رسید و وی به مدت دو سال دیگر وزیر نفت ایران ماند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم رییس اوپک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۸۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا یک کانال تلگرامی را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا در تداوم تحریم های خود علیه حماس اعلام کرد که کانال تلگرامی «غزه حالا» و موسس آن «مصطفی عیاش» را به اتهام اقدام به جمع‌آوری کمک مالی برای حماس، تحریم کرده است.

به گزارش مشرق، وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) روز چهارشنبه دو فرد و سه نهاد را به عنوان تسهیل کننده های مالی اصلی برای حماس تحریم کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا افزود: «در پی حمله تروریستی ۷ اکتبر ۲۰۲۳ که توسط حماس علیه اسرائیل انجام شد، نهاد موسوم به «غزه حالا » برای حمایت از حماس، تلاش‌هایی برای جمع‌آوری کمک‌های مالی انجام داد. این نهاد و بنیانگذار آن به نام «مصطفی عیاش»، همچنین شرکت های القریشی اکزکیوتیو و اخیرا القریشی و مدیر این دو شرکت، آئوزما سلطانه برای جمع‌آوری کمک مالی برای حماس تلاش کردند.»

برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، گفت: « وزارت خزانه داری همچنان متعهد به محدود کردن توانایی حماس برای تأمین مالی فعالیت های تروریستی خود، از جمله از طریق کارزارهای مجازی جمع آوری کمک های مالی است. آمریکا در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی خود، به استفاده از ابزارهای لازم برای مختل کردن توانایی حماس جهت کمک به حملات بیشتر ادامه خواهد داد.»

ایالات متحده آمریکا از زمان عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حماس می گوید که هیچ نقشی برای این گروه در آینده قائل نیست.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در پاسخ به این سوال که آیا واشنگتن نقشی برای حماس در آینده فلسطین و راهکار سیاسی مدنظر قائل است، گفت: «به هیچ وجه».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای واشنگتن درباره حماس ادعا کرد: « حماس یک گروه تروریستی بی رحم است که حتی پیش از حمله فجیع ۷ اکتبر ۲۰۲۳ دست به حملات تروریستی زده بود. حماس هیچ حقی در مشارکت سیاسی ندارد زیرا دستانش به خون آلوده است.»

گروه‌های مقاومت فلسطین به رهبری حماس، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

دیگر خبرها

  • تصویب قطعنامه آتش‌بس در عمل چه تاثیری بر توقف جنگ غزه دارد؟
  • تحریم‌های جدید آمریکا و کره جنوبی علیه کره شمالی
  • آمریکا یک کانال تلگرامی را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه پاسداران
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه حماس
  • وزیر نفت پاکستان: ما به گاز ایران نیاز داریم
  • مادورو از خنثی شدن دو طرح ترور علیه خود طی ۱۵ روز گذشته خبر داد
  • افزایش ذخایر آمریکا سد راه صعود نفت شد
  • تحریم‌ های جدید آمریکا علیه ایران، یمن و لبنان
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، یمن و لبنان