Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-18@07:53:48 GMT

86 درصد درمان اعتیاد در خراسان جنوبی مردمی است

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۹۷۰۱

86 درصد درمان اعتیاد در خراسان جنوبی مردمی است

به گزارش ایرنا، علی زندی روز سه شنبه در نشست کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به امنیت پایدار خراسان جنوبی اظهار داشت: خداوند 2 موهبت امنیت و سلامت را برای بشریت به ارمغان آورده که باید همیشه شکرگزار وجود آن در نظام اسلامی باشیم.
وی افزود: براساس مصوبه گذشته، شهرداری مکلف شده تا مکان هایی از جمله خانه محله و جاده سلامت را در اختیار سازمان های مردم نهاد قرار دهد که این مهم اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه تشکیل اتاق فکر اشتغال و طرح نظارت سمن بر سمن که از مصوبات گذشته این کمیته بوده انجام شده است، گفت: در طرح پایدارسازی شغلی 30 نفر از همسران افراد آسیب دیده از اعتیاد و یا افراد بهبود یافته در حاشیه شهر بیرجند شناسایی و به آنان توسط موسسه خیریه مهر کویر مهارت های شغلی، مهارت زندگی و ارتباط موثر آموزش داده شده است.
وی به فعالیت بیش از 80 مرکز درمان اعتیاد در خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: این مراکز توسط بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی مجوز دریافت کردند.
زندی ادامه داد: در حال حاضر 13 هزار و 750 نفر در این مراکز درمانی اعتیاد استان درمان می شوند و پاکی بیش از یکسال یا 6 ماه برای معتاد، بهبودی لحاظ می شود.
وی با بیان اینکه به بهبودیافتگان از اعتیاد تسهیلاتی توسط نهادهای حمایتی پرداخت می شود، تصریح کرد: بیشتر معتادان شغل داشتند که بر اثر اعتیاد آن را از دست دادند اما اکنون مقبولیت اجتماعی ندارند و این یکی از مشکلات جدی است که کسی ضمانت افراد بهبود یافته را قبول نمی کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید مقبولیت اجتماعی بهبودیافتگان در جامعه نهادینه شود، گفت: یکی دیگر از مشکلات نبود وجود بانک اطلاعاتی از افراد بهبودیافته در استان است که ضرورت دارد این مهم تهیه شود.
وی یادآور شد: در حوزه بانک اطلاعات بهبودیافتگان و مقبولیت اجتماعی باید دستگاه های اجرایی فعال شوند.
زندی با بیان اینکه هنوز خیران به معنای واقعی کلمه ورود جدی به حوزه اعتیاد پیدا نکردند ادامه داد: تفاهم نامه‌ای با مبلغ 50 میلیون تومان برای اشتغال بهبود یافتگان با سازمان خیریه حضرت رسول(ص) بسته‌ شده که اقدامات خوبی در این خصوص انجام گرفته است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با تاکید بر ارایه راهکاری برای جذب افراد بهبود یافته در واحدهای تولیدی بیان کرد: پیش از این پیشنهاد راه اندازی واحد تولیدی به یک کارآفرین در خراسان جنوبی داده شده که نیاز به پیگیری بیشتری دارد.
وی افزود: 76 سازمان مردم نهاد در خراسان جنوبی در حوزه تسهیلات و توانمندسازی معتادان فعال هستند و با ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاری دارند.
9893 * 6054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 اشتغال اعتیاد جامعه خراسان جنوبی درمان 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۹۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶ درصدی کشفیات مواد مخدر در خراسان‌شمالی

به گزارش قدس آنلاین،  ابوالحسن نجفی روز سه شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی اظهار کرد: از این میزان کشفیات ۷۴۷ کیلوگرم مربوط به مواد سنتی از نوع تریاک بوده است.

وی افزود: هر ساله کشفیات مواد مخدر در خراسان شمالی روند افزایشی داشت اما در سالجاری کاهش عرضه مواد مخدر منجر به کاهش کشفیات شد.

به گفته نجفی، کشفیات در سال ۱۴۰۱ نیز یکهزار و ۲۴۱ کیلوگرم بوده است که از این میزان ۹۳۳ کیلوگرم را مواد مخدر سنتی تشکیل می دهد.

افزایش ۲۱ درصدی دستگیری متهمان مواد مخدر

وی با اشاره به اجرای طرح های مقابله و مبارزه با شیوع اعتیاد در خراسان شمالی، گفت: یکهزار و ۷۲۰ قاچاقچی، توزیع کننده و حمل کننده مواد مخدر در این بازه زمانی دستگیر و به مراجع قضایی استان تحویل داده شدند که ۲۱ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی افزود: همچنین ۲ هزار و ۳۶۳ معتاد متجاهر نیز دستگیر و به مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ و تبصره ۲ ماده ۱۵ سپرده شدند.

نجفی ادامه داد: از این تعداد معتاد متجاهر سپرده شده به مراکز ترک اعتیاد ماده ۲۲۹ نفر زن بودند.

مراکز بازپروری ماده ۱۶ برای افرادی است که به تهاجر رسیدند و فاقد سرپناه هستند و در این مراکز شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در هر استان پیگیر موضوعات نگه داری از معتادان متجاهر و ترک اعتباد آنها به صورت رایگان هستند.

خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمالشرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در نواحی روستایی سکونت دارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری متهمان مواد مخدر در خراسان شمالی
  • خراسان شمالی دومین استان کشور در مبارزه با مواد مخدر
  • هدف گذاری اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی پیشگیری باشد
  • تعداد مراکز ترک اعتیاد در خراسان شمالی به ۱۲۷ مرکز می‌رسد
  • هدف گذاری ستاد مبارزه با مواد مخدر باید پیشگیری باشد
  • چهره شهر تهران از اعتیاد و توزیع مواد مخدر پاک شده است
  • کاهش ۶ درصدی کشفیات مواد مخدر در خراسان‌شمالی
  • لزوم افزایش آگاهی‌های اجتماعی در مبارزه با مواد مخدر